93/3 asker yolu bekleyenler

Evet canım bizimde istediğimiz inşallah usta birliği iyi bir yer olur yakın olurda gidebilirim ziyaretine Dün konuştum sevdiğimle bugün için şoförlerin usta birliği açıklanacak dedi. Meslekçileri açıklarlar mı bilmiyorum dedi. İnşallah açıklarlar da rahatlarız bizde artık

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim aminnn

Meslekçiyse bence eli kulağındadır ya 12 ay da 15 ay da olsa en kısa acemilik süresi meslekçi seçilenlerde. Bizim başta 15 ayken bile 1 ayda dağıtıma gönderilen arkadaşlarım vardı benim, siz hazır olun bence

gunaydın kızlarrr benım sevgılımde meslekcı secıldı ama ankaradan onay gelmesı gerekıyomus haftaya bellı olacak ıns eger kesınlesırse 30 mayıstakı yemın torenınden sonra dagıtıma gıdıcek dua edıyorum sureklı secılsın diye.. usta bırlıgıne gecınce daha rahat olucaz buna ınanıyorum :98:

Son düzenleme:

Yerine göre değişir o mesele, garantisi yok yani

Mesleği ne??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah kuzum ya herkes öyle demiş zaten askeriyede de meslekçi seçilenler çok daha rahat askerlik yapıyo falan demişler. İnşallah inşallahh

Kuzum birde şöyle bir durum var. Safranboluda 3 çeşit asker var. Biraz yemek tarifi gibi oldu ama

Şöyle anlatayım safranbolu doğu illerine 17 kişilik tim yetiştiriyor. Yani orada meslekçi ve şoför seçilmeyenler tim gruplarına ayrılıyor ve yemin töreninden sonra 8 hafta eğitimin ardından usta birliklerine gidiyorlarmış. Çok şükür bizde meslekçi seçildik hemde mesleğinde seçilen tek kişiymiş başka seçilmedi dedi.

Ben şuan çok çok hazırım Sabırsızlıkla bekliyorumm

Mesleği ne tatlım?

Ben Ankara'ya gönderilecek diye bişey bilmiyorum. Nişanlım sadece sınav yaptılar ardından da seçildiğime dair imza attım dedi :44:

Hiç ummadığım bir anda gelmişti benim, ertesi gün yanına gidecektim evde kek çırpıyordum bir anda telefon geldi
Hadi bakalım belli olunca yaz buraya da , merak ettim yahu ben de. Anılarım depreşti

Mesleği ne tatlım?

Ben Ankara'ya gönderilecek diye bişey bilmiyorum. Nişanlım sadece sınav yaptılar ardından da seçildiğime dair imza attım dedi :44:

Turızmcı tatlım bızde sınav olmadı mezunıyet belgelerıne bakmıslar oyle secmısler okudugu bolume gore :26: senınkı 4 yıllık mı bıtırdı :26:

Hiç ummadığım bir anda gelmişti benim, ertesi gün yanına gidecektim evde kek çırpıyordum bir anda telefon geldi
Hadi bakalım belli olunca yaz buraya da , merak ettim yahu ben de. Anılarım depreşti

Ayy inşallah bizede öyle olurrrrr Hem umutluyum bugün hem değilim ama inşallah belli olur bakalım

Söylemem ki kuzum hemencecik söylerimm Bende sizin geldiğiniz günlere gelecek miyim acaba

Turızmcı tatlım bızde sınav olmadı mezunıyet belgelerıne bakmıslar oyle secmısler okudugu bolume gore :26: senınkı 4 yıllık mı bıtırdı :26:

Hayır tatlım benim nişanlımda 2 yıllık okudu. İklimlendirme ve Soğutma teknikeri kendisi. 6-7 kişi varmış bölüğünde. Bu meslekte anlamaları için ancak yazılı ve sözlü sınava tabi tutabilirlermiş. İlk önce yazılı sınav yapıp ardından mülakat olmuş bir kaç soru sormuşlar o şekilde seçilmiş nişanlım. Mezuniyet belgesini v.s. götürmedi nişanlım. Sülüsünde ne yazıyorsa doğrudur zaten sülüste askeriyede olduğu için tekrar belge sormamışlar

Ayy inşallah bizede öyle olurrrrr Hem umutluyum bugün hem değilim ama inşallah belli olur bakalım

Söylemem ki kuzum hemencecik söylerimm Bende sizin geldiğiniz günlere gelecek miyim acaba

Ohoo nasıl geldiğini anlamayacaksın hem de. Başlar çok sıkar 300 ler 200 ler zulüm gibi gelmişti bana ama 100 ler nasıl geçti inan anlamadım ve şu şafağım 110 olduğundan beri yani yaklaşık 1 aydır umut doluyum umut. Topikteki arkadaşlar da eminim bu halime şaşırıyorlardır benim, topiğin depresifi bendim çünkü

Anaaaam benim sevdicekle meslektaşlar
Şuan kazancı ( kalorifer ) benim sevgilim. Ankara - İstanbul tarzı büyük şehirlere ustaya gidip de kazancı olursa epeyi rahat eder, kömür değil yakıt kullanılıyor çünkü

Arada yine sıkıldım falan yazıyosun görüyorum

Sevdiğim bugün 19 günlük asker Oysa biz daha dün gibi hatırlıyorum askerliğinin nereye çıkacağını bekliyorduk. Hakikaten söylendiği kadar gün çabuk geçiyor İnşallah çok daha çabuk geçerde sevdiğim gelir yılbaşından sonra nikah, düğün tarihimizi alırıs

Ay inanmıyorumm çok sevindim kıss Benimki Klimacı olarak seçilmiş ama yinede doğu değilde batıya gönderiyolar demişler ama kendimi bu şekilde odaklamak istemiyorum. Herşeye hazırlıklı olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…