- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.781
günaydın çağlaaaaa
tam 2.5 ay sonra yanımızdalar
Evet canım çok şükür ki gitme imkanım oldu benim, darısı sizlerin başına artık
Umarım ustalığınızda da mesafeniz çok artmaz, acemilik kısa ya önemli olan o ustalık yaa. Çünkü bizde acemilikte 2,5 saatlik bir mesafedeydik sadeceBizim acemiliğimiz 56 gündü ve dağıtıma 14 gün kala açıklanmıştı. Ama şimdi siz direk 12 ayla başladınız diye tam tarihi kestiremiyorum açıkçası ben :44: Hayırlı bir yer olmasını dilerim, içinizi ferah tutun her ikiniz de
Evet canım bizimde istediğimiz inşallah usta birliği iyi bir yer olur yakın olurda gidebilirim ziyaretineDün konuştum sevdiğimle bugün için şoförlerin usta birliği açıklanacak dedi. Meslekçileri açıklarlar mı bilmiyorum dedi. İnşallah açıklarlar da rahatlarız bizde artık
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim aminnn
gunaydın kızlarrrbenım sevgılımde meslekcı secıldı ama ankaradan onay gelmesı gerekıyomus haftaya bellı olacak ıns eger kesınlesırse 30 mayıstakı yemın torenınden sonra dagıtıma gıdıcek dua edıyorum sureklı secılsın diye.. usta bırlıgıne gecınce daha rahat olucaz buna ınanıyorum :98:
gunaydın kızlarrrbenım sevgılımde meslekcı secıldı ama ankaradan onay gelmesı gerekıyomus haftaya bellı olacak ıns eger kesınlesırse 30 mayıstakı yemın torenınden sonra dagıtıma gıdıcek dua edıyorum sureklı secılsın diye.. usta bırlıgıne gecınce daha rahat olucaz buna ınanıyorum :98:
Yerine göre değişir o mesele, garantisi yok yani
Mesleği ne??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turizmci canm.. 2 yıl okulunu okudu bırde bırsuru otellerde calıstı onların bolugunde tek turızmcı benm sevgılım varmıs
Meslekçiyse bence eli kulağındadır ya 12 ay da 15 ay da olsa en kısa acemilik süresi meslekçi seçilenlerde. Bizim başta 15 ayken bile 1 ayda dağıtıma gönderilen arkadaşlarım vardı benim, siz hazır olun bence
Okulu tamamlasaymış da poşet olsaymış keşke
İnşallah kuzum ya herkes öyle demiş zaten askeriyede de meslekçi seçilenler çok daha rahat askerlik yapıyo falan demişler.İnşallah inşallahh
Kuzum birde şöyle bir durum var. Safranboluda 3 çeşit asker var. Biraz yemek tarifi gibi oldu ama
Şöyle anlatayım safranbolu doğu illerine 17 kişilik tim yetiştiriyor. Yani orada meslekçi ve şoför seçilmeyenler tim gruplarına ayrılıyor ve yemin töreninden sonra 8 hafta eğitimin ardından usta birliklerine gidiyorlarmış. Çok şükür bizde meslekçi seçildik hemde mesleğinde seçilen tek kişiymiş başka seçilmedi dedi.
Ben şuan çok çok hazırımSabırsızlıkla bekliyorumm
Mesleği ne tatlım?
Ben Ankara'ya gönderilecek diye bişey bilmiyorum. Nişanlım sadece sınav yaptılar ardından da seçildiğime dair imza attım dedi :44:
Hiç ummadığım bir anda gelmişti benim, ertesi gün yanına gidecektim evde kek çırpıyordum bir anda telefon geldi
Hadi bakalım belli olunca yaz buraya da , merak ettim yahu ben de. Anılarım depreşti
Turızmcı tatlım bızde sınav olmadı mezunıyet belgelerıne bakmıslar oyle secmısler okudugu bolume gore :26: senınkı 4 yıllık mı bıtırdı :26:
Ayy inşallah bizede öyle olurrrrrHem umutluyum bugün hem değilim ama inşallah belli olur bakalım
Söylemem ki kuzum hemencecik söylerimmBende sizin geldiğiniz günlere gelecek miyim acaba
Hayır tatlım benim nişanlımda 2 yıllık okudu. İklimlendirme ve Soğutma teknikeri kendisi. 6-7 kişi varmış bölüğünde. Bu meslekte anlamaları için ancak yazılı ve sözlü sınava tabi tutabilirlermiş. İlk önce yazılı sınav yapıp ardından mülakat olmuş bir kaç soru sormuşlar o şekilde seçilmiş nişanlım. Mezuniyet belgesini v.s. götürmedi nişanlım. Sülüsünde ne yazıyorsa doğrudur zaten sülüste askeriyede olduğu için tekrar belge sormamışlar
Ohoo nasıl geldiğini anlamayacaksın hem de. Başlar çok sıkar 300 ler 200 ler zulüm gibi gelmişti bana ama 100 ler nasıl geçti inan anlamadım ve şu şafağım 110 olduğundan beri yani yaklaşık 1 aydır umut doluyum umut. Topikteki arkadaşlar da eminim bu halime şaşırıyorlardır benim, topiğin depresifi bendim çünkü
Anaaaam benim sevdicekle meslektaşlar
Şuan kazancı ( kalorifer ) benim sevgilim. Ankara - İstanbul tarzı büyük şehirlere ustaya gidip de kazancı olursa epeyi rahat eder, kömür değil yakıt kullanılıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?