- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.801
Hayır tatlım benim nişanlımda 2 yıllık okudu. İklimlendirme ve Soğutma teknikeri kendisi. 6-7 kişi varmış bölüğünde. Bu meslekte anlamaları için ancak yazılı ve sözlü sınava tabi tutabilirlermiş. İlk önce yazılı sınav yapıp ardından mülakat olmuş bir kaç soru sormuşlar o şekilde seçilmiş nişanlım. Mezuniyet belgesini v.s. götürmedi nişanlım. Sülüsünde ne yazıyorsa doğrudur zaten sülüste askeriyede olduğu için tekrar belge sormamışlar
Arada yine sıkıldım falan yazıyosun görüyorum
Sevdiğim bugün 19 günlük askerOysa biz daha dün gibi hatırlıyorum askerliğinin nereye çıkacağını bekliyorduk. Hakikaten söylendiği kadar gün çabuk geçiyor İnşallah çok daha çabuk geçerde sevdiğim gelir yılbaşından sonra nikah, düğün tarihimizi alırıs
Bizde hıc oyle olmadı tatlım:26: heryerde farklı demek kı :44: nısanlımın bolugunde once kendı ıclerınden secmıs komutanları sonra ısımlerını ankaraya gondermıs eger ankaradan onay gelırse meslekcı oldugu kesınlesıcekms oda haftaya bellı olacakmıs ıste ama tek turızmcı benm nısanlımmıs ben olur dıye bakıyorum ama bellı olmuyo ıste bu ısler bakalım artık heyecanla beklıyoruz sonucu
Evet tatlım farklı olabilir. Nerede şuan sevdiğin ?
İşte bu en aza indirmiş halim , sürekli ağlıyordum ben geçmiyoğğğ bitmiyoğğğğğğ modundayım sürekli
Geçen günlere bakınca yahu ben abarttım diyorsun da işte sevdiceğin yanında olmayınca zor geçiyor epeyi ama bir şekilde geçiyor işte
Hıııı sizi o zaman şafak biraz sıkıştırabilir ya dediğin gibi evliliğe şafak sayıyorsunuz bir de. Bizim okuldu işti derken yine bunlara vademiz var, ahh bir gelse diyorum ben şimdilik. O her ne kadar gelince hiç değilse bir adım atılsın dese de
Ay inanmıyorumm çok sevindim kıss Benimki Klimacı olarak seçilmiş ama yinede doğu değilde batıya gönderiyolar demişler ama kendimi bu şekilde odaklamak istemiyorum. Herşeye hazırlıklı olmalıyım
Manısa kırkagacta tatlım.. senin nişanlın nerde ?
İyi hallerine denk geldim yani. Artık senin o hallerini ben devralabilirim
Evlilik şafağıda var evet kuzum. Ama tabikide bu daha ağır basıyor. Evliliği artık şuan için saymıyorum. Çünkü askerliğini bitirsin gelsin o şafak bana öyle ballı gelir ki saymaktan büyük mutluluk duyarım. Sevdiğim yanımdayken bir ömrü sayabilirimYeterki onun varlığını hissedeyim yanımda olduğunu bileyim
6 senedir bekliyorus bis
Manisa Kırkağaç mı
Safranbolu merkezde canım
Aynen hayatım sen her şeye hazırla kendini, askeriyenin işi hiç belli olmuyor inan. Bizim yere de büyük ihtimal güneydoğuya gönderirler ( gaziantep gibi ) diyorlardı da Ege'den İç Anadolu'ya gitti yani adam
Bizim meslekçi seçilip de gitme değildi aslında canım. Acemilik yeri ulaştırmaydı bizim, haliyle ulaştırma eri olarak gitti. Sonra diplomalara falan bakarken görmüş komutanlar, yapabilir misin diye sormuşlar benim sevdicek de yaparım demiş , ayakçı olmaktansa böylesi daha iyi diyordu. Kendi rahatlığı açısından baya iyiydik biz, telefon biraz sıkıntılı oluyordu ama o konuda da artık çok rahatız. İnsan rahatı görünce de o zor günleri unutuveriyor mesela ben tam hatırlamıyorum hangi derecede zorluk çekiyorduk diyeTek sıkıntısı kış aylarında oluyor aslında. Kazan yakıtı ellerden ancak mazotla temizleniyor, üstüne de yıkamak gerekiyor tabi. Ankara soğuğu ellerini çatlatmıştı sevdiceğimin ama onun dışında temizliği yorucu oluyor başka bir sıkıntımız da yok. Askerdeler sonuçta olacak o kadar deyip kendimizi avutuyoruz ne yapalım
Yok aman diyeyim alma, ben kendime işkence ettim öyle sen etme
Ooo olmuş da baya sizin, hayırlısıyla şu zorlu süreci bir atlatın da gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. Ne demişler su akar yolunu bulur
Güzel yerdeymıs tatlım benım bı arkadasımda orda sofor adayı olarak gıttıbende ılk kırkagacı duydugumda sok olmustum
Üzmek istemem seni ama çok iyi şeyler duymadığım için şaşırdım acıcık :26:
Nasıl peki askerin iyi mi? Her gün arayabiliyor mu seni?
Bizde ıyı seyler duymamıstk tatlım genelde komando yetıstıren bı yer ama ıyı cok sukur sımdılık hergun konusabılıyoruz sesını duyuyorum o bana yetıyorbırde meslekcı oldugu kesınlesse tam olarak rahatlıycaz cunku yemın torenınden sonra orda kalmaya devam ederse o zaman agırlasıcak askerlıgı
öfff bugün bizim üniversitenin mezuniyet programı var, bi de orada görevliyim. çok sıkıcı
Gunaydinlarrrr canlarımmm dun gece serumu yiyince kendime geldim yavas yavas atiyorum bezgin ruh halimi 2 gun sonra plakalardayim
Ne serumuu
Dun cok berbat bi haldeydim Cagla, sevdicegim sabaha kadar yoldaydi gece bindi malum biz de varana kadar msjlastik uykusuzdum agladim biraz da gun boyu ustune bi de regl oldum bi agri anlatamam, sevdicegimin de yoklugu eklendi kaldiramdim aksam acillik oldum serumu yiyince acildi benim gozler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?