- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.901
Ne ruhsuzum insan azıcık korkar diyorum bazen kendi kendime
Bn hissedince panik oluyorm.kardesim bayag giyinmis ustunu basini gymis disari cikmak gerekirse diye:)annem panikti bizde disari cikalim bisi yapalim evin kapisini acin falan ddi:)btn daireler kapilari acmisti ztn
Allah Allah yaa bzm ev şuan o kadr sesszki annm rahtsz braz uyuyo bnde otryrum öyle hç bsey duymdm cnm şaşrdm cidden en ufak bişey duyulr genelde hayr sokkta da pek kmse duymams biri çktı sdce deprm oldu dedğni dydm bz duymadğmz için başka biyerde mi acaba dedm
Nerde oturuyodunuz siz?
Kardesimin odasinin kapisinda bereket kuslari asiliydi o yere dusmustu.uzun surdu bide.biz yuksekte oturdugumuz icnmi bu kdr hissettik blmiyorm ki
Şuanda resmen gamsız ilan ediyorum kendimi, ben hala daha pijamaylayım
Şuanda resmen gamsız ilan ediyorum kendimi, ben hala daha pijamaylayım
Vlla blmyrum cnm bz izmr balçovada oturyruz sz nerdesiniz
İstanbulda anadolu yakasinda oturuyoruz.anadolu yakasi daha cok hissetmis diye okudum
Dogrudur cnm baya bi alan hissetmş zaten Antalyaya kadar
Haha bnde pijamaylaydim hissedince ustmde askili var musait deilim diye hemen sweat gcrdm.yataktan direk kalktm dolabi actm yani:)durmiycak sandim o yuzdn panik oldum.dolabinda carptigini gorunce siddetli diye panik oldm napcagimi bilemedm.
Bende acaba düşündüm üzermi giynsm mi dye ama bnde senn gibi eşortmanlrlayım
Ne ruhsuzum insan azıcık korkar diyorum bazen kendi kendime
hissetseydin korkardın zaten çağlabaya uzun sürdü o ürkütücüydü zaten:18:
Boşverin kızlar pijama-eşofman iyidir. Yani bu durumda bile hala daha üstümüzü düşünüyo olmamız ayrı bir olay tabi
Hahah sorma byle inemem diye ustume gecirdm bisi:)telefonumu bulamadm ztn bi ara onu aradm:)
Yok hissettiklerim de oldu, sorun orada zaten. Bir dönem İzmir'de çok deprem oluyordu sen de bilirsin bi 6-7 sene öncesiydi sanırım. Babama abime varana dek herkes dışarıda oluyordu ben odamda uyuyordum
topicin gamsızı sensin o zmn biliyorum o zmnları ya sürekli deprem oluyordu. bnde bunda başım dönüyor sandım aklıma deprem filn olcağı gelmiyor nedense
Normalde panik atağımdır ama nedense deprem konusunda pek bir sakinim. Olacaksa dışarıdayken de olur diyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?