- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.881
Kizlarrr nasilsiniz?fena salladi deprem hissedeniniz varmi
o deprem neydi yaa öyle.
benim evdeki tv ünitesinde eşya kalmadı, ne var ne yok indi aşağı.
annem de yürüyemiyor ya, inemedik aşağı.
o kadar uzun sürdü ki herhalde yıkılacak dedim en son.
Yaa cok kotuydu.2.sallayisi farkettim yatiyodm annem kalk sallanmiyomusunuz demesiyle aviza dolaptlar takir takir ses cikardi kalbim cikiyodu ya.kalktm ustume bisi gyndim hemen asagi inmek falan gerekir diye.ck fenaydi gercekten.sizde daha ck hissedildi demek
balıkesir de çok hissedildi, herkes sokaklarda ağladı hala girmeyenler var.
biz çıkmadık annemi bırakmamak için.
hala telefonum çekmiyor.
raşiti arayacaktım
Deprem mi olduu :18:
Evet hissettinizmi
Çok umutluyum ben ya. Bu harita her şeye ilaç gibi geldi. Çok daha çabuk dolacak eminim
Ben de hissetmedim kızlar ya , sorun kimde bilemedim
Ya boşver Çağla hissetseydik daha kötü olurdu
İzmir Antalya şokta, çok etkilendiler bilmem ne diye haber paylaşıyolar da yok yani
Annmle ben hissetmdk yaa 10 tane telefn geldi daymlar teyzmler aryo bşey varmı dye duymadk bz dedim :26:
Biz uzayda mı yaşıyoz acep nasl duymadk
Ben de hissetmedim kızlar ya , sorun kimde bilemedim
Ya en iyisi.bnde annem soylemese hissetmezdm belki uyuya kalmism cnku tv izlerken
Bn uzaniyodm uyuya kalmisim.annem hissetmis.kardesimle bana seslendi sallanmiyomusunuz diynce uyandim kaldm oyle.2.sallayisini annem syleynce farkettm sallandim yatakta.gardolabim rayli.takir takir carpmaya basladi avizeye baktm sallaniyo.hemen scradm yataktan durmycak sandim ustume sweat gecirdm.snra durdu ama elim ayagim ttredi.telefnlarda calismadi.
Sandalyede oturuyordum ben, bir ara titreme gibi bişey oldu da hiç istifimi bozmadım yani deprem falan da aklıma gelmedi
Ben uyanıktım bir de artık nasıl dış dünyaya kendimi kapatıyosam
Uçmuşuz resmen dış dünyaya kapatmşz antenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?