- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.121
Her şafak grubunun kendine has olayı var. Şimdi en çok hayal kurulan evredesin mesela. Hatta o dönem züğürt tesellisi gibi oluyodu, ayy yaa ne günlerdi
kız naciyle konuşurkebn ne dediğimide unuttum
Farkettim tatlim ya bizde simdi konustuk telefonda yatcak artık
aynen mesela şu günler hiç gelmicekmiş gibi geliyo bana sanki temelli gitmiş gibi
Askerliğin son zamanlarındayken o izinleri bile keşke kullanmasaydık diyebiliriz çünkü son zamanlar hiç geçmez :)
kısa dönem askerliğegöndermiş gibi olursun izinden sonra
Askerliğin son zamanlarındayken o izinleri bile keşke kullanmasaydık diyebiliriz çünkü son zamanlar hiç geçmez :)
kısa dönem askerliğegöndermiş gibi olursun izinden sonra
Ne kadar alt devreniz gelse de ustanın acemisi sizsiniz ondan daha kabul edemiyosun, daha neler neler gelicek sana bunlar iyi günlerin
aynen benmkide
yattı 12 de nöbeti var kalkcak gene
kız bi moral ver
Evet 93/3ler hep olumsuz yazdiklarina bakinca:)) kendi kendimize moral veriyoz biz senlee:)
Deriz kesin ama olsun boylesi daha iyi hic gormemek kötü yaa. Onlarada bizede moral oluyor:)
Plakalar hızlıca geçip gider bir bakmışsın gelmiş
Çoktan unutuldu kuzum gelince göreceksin nasıl çabuk unutulduğunu
Ama askerliğin de güzel yanları vardı şimdi arada özlüyo insan
aynen mesela şu günler hiç gelmicekmiş gibi geliyo bana sanki temelli gitmiş gibi
Ohoooo daha bu hissi 250 küsür gün çekiceksinİzinlerde gelir geçer o his pek geçmez öfff daha cok var yahu :26:
Deprem saat 12 buçukta oldu 14:30 da olanı hissetmedim ve dün değil cumartesiydi..
Çocuk kandırması yapacak değiliz tatlım neyse onu söylüyoruz. Tecrübe konuşuyo
aynen canım sabah aradım hem ordaki postaneyi hem askeriyeyi sıkıntı olmaz alınıyo içeri dediler çok şükür bende yaptım akşam üzeri gönderdim :)bozulmadan gider inşallah eline ulaşıverir
Cmt ve pzr iki gun ust uste deprem oldu.sn bayag geri kalmissin gundemden.14:30diye bahsettigm pzr gnu olan deprem.
Evet 93/3ler hep olumsuz yazdiklarina bakinca:)) kendi kendimize moral veriyoz biz senlee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?