- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.141
Benimki Allahtan nobetlere gitmiyor ya rahatiz o acidan
Biz suan farkli bisey yasamiyoruzki bizim sevdiklerimizde askerde ayni yollardan geciyoruz. Ayni heyecanlari sizde yasadiniz hayaller kurdunuz bizde o evrelerden geciyoruz bizi en iyi siz anlarsiniz.
Cmt ve pzr iki gun ust uste deprem oldu.sn bayag geri kalmissin gundemden.14:30diye bahsettigm pzr gnu olan deprem.
Bitcek ya bak hazirana gircez mayis bile bitiyor be.2 3 ay sonra yanimizda olcaklar hasret gidercez nasipse:)
Ben hissetmedim olmuş demek ki gündemden geri kalmakla ne alakası var hissetmedim gündemede çok oturmadı o çok insan etkilenmedi ayrıca yurtta kalıyorum televizyon izlemiyorum.
senle konuşunca içim açılıyo kız ama onlarda bekle bekle napsınlar yapcak bişey yok her şeyi yaşadılar biz daha yolun başındayız kız ama birlikte atlatıcaz inş bi yarılasak şu yolu
Bizde biliyoruz zaten tatlim daha çoook zamanimiz var yarilamadik bile.
Birbirimize moral veriyoruz bizde napalim , onlar tecrubeli tabi daha cok şey yaşamıştır bizde yaşayıp gorcez..
elinin altında internet gibi bi nimet var, istanbul sokaklara döküldü yahu
Ben hissetmedim olmuş demek ki gündemden geri kalmakla ne alakası var hissetmedim gündemede çok oturmadı o çok insan etkilenmedi ayrıca yurtta kalıyorum televizyon izlemiyorum.
Hem bayağı derken dün pazardı bugün pazartesi hangi bayağılık 😄
sayıyoz biz 85 gün kaldı mehtap omuş bende mehtap ne diyodum
Gecıcek tatlım bunların hepsı. ben bu konuda kendımı bıraz sanslı hıssedıyorum benım okulum yuzunden 2,5 ay gorusemedıgımız zamanlar oluyordu uzaklıga alısknız aslında..Ama yınede zor gelıyor her saat konusurduk mesajlasırdık sımdı onları bile cok arıyorum
Haberleri izlemis olsaydin gundemde oldugunu anlardin.ama izlemediysen tabi bisi diyemem
canım ya güldürdün beni
4 ay oldu göndereli mehtabı şimdiye kadar çözmen lazımdı normalde
boşver biz karamsar olmayalım senle
Hooooop sakin ol şampiyon
Karşındaki deden senin, saygıda kusur yok öyle
senle konuşunca içim açılıyo kız ama onlarda bekle bekle napsınlar yapcak bişey yok her şeyi yaşadılar biz daha yolun başındayız kız ama birlikte atlatıcaz inş bi yarılasak şu yolu
Karamsar olma olma nereye kadar ki elin mahkum illaki olcaksn
sayıyoz biz 85 gün kaldı mehtap omuş bende mehtap ne diyodum
Hem bayağı derken dün pazardı bugün pazartesi hangi bayağılık 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?