93/3 asker yolu bekleyenler

Biz suan farkli bisey yasamiyoruzki bizim sevdiklerimizde askerde ayni yollardan geciyoruz. Ayni heyecanlari sizde yasadiniz hayaller kurdunuz bizde o evrelerden geciyoruz bizi en iyi siz anlarsiniz.

Farklısını yaşıyorsunuz demedim zaten ben dikkat ettiysen. Her sürecin farklı yaşayış şekli var dedim. Yaren topiği burası tabi ki de sevdikleriniz askerde bundan şüphesi olan yoktur herhalde
Evet zamanında aynı heyecanları aynı hayalleri biz de yaşadık. Bi 73 güncük daha da yaşamaya devam edicez işte burada bi sıkıntı yok

senle konuşunca içim açılıyo kız ama onlarda bekle bekle napsınlar yapcak bişey yok her şeyi yaşadılar biz daha yolun başındayız kız ama birlikte atlatıcaz inş bi yarılasak şu yolu

Bizde biliyoruz zaten tatlim daha çoook zamanimiz var yarilamadik bile.
Birbirimize moral veriyoruz bizde napalim , onlar tecrubeli tabi daha cok şey yaşamıştır bizde yaşayıp gorcez..

aynen tatlım ya her dakika telefon elmde otobüs boyu uyandırırdım konuşruduk ya ne kadar özledim o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…