93/3 asker yolu bekleyenler

Biz suan farkli bisey yasamiyoruzki bizim sevdiklerimizde askerde ayni yollardan geciyoruz. Ayni heyecanlari sizde yasadiniz hayaller kurdunuz bizde o evrelerden geciyoruz bizi en iyi siz anlarsiniz.

Farklısını yaşıyorsunuz demedim zaten ben dikkat ettiysen. Her sürecin farklı yaşayış şekli var dedim. Yaren topiği burası tabi ki de sevdikleriniz askerde bundan şüphesi olan yoktur herhalde
Evet zamanında aynı heyecanları aynı hayalleri biz de yaşadık. Bi 73 güncük daha da yaşamaya devam edicez işte burada bi sıkıntı yok

Cmt ve pzr iki gun ust uste deprem oldu.sn bayag geri kalmissin gundemden.14:30diye bahsettigm pzr gnu olan deprem.

Hem bayağı derken dün pazardı bugün pazartesi hangi bayağılık 😄

Ben hissetmedim olmuş demek ki gündemden geri kalmakla ne alakası var hissetmedim gündemede çok oturmadı o çok insan etkilenmedi ayrıca yurtta kalıyorum televizyon izlemiyorum.

elinin altında internet gibi bi nimet var, istanbul sokaklara döküldü yahu

senle konuşunca içim açılıyo kız ama onlarda bekle bekle napsınlar yapcak bişey yok her şeyi yaşadılar biz daha yolun başındayız kız ama birlikte atlatıcaz inş bi yarılasak şu yolu

Bizde biliyoruz zaten tatlim daha çoook zamanimiz var yarilamadik bile.
Birbirimize moral veriyoruz bizde napalim , onlar tecrubeli tabi daha cok şey yaşamıştır bizde yaşayıp gorcez..

Ben hissetmedim olmuş demek ki gündemden geri kalmakla ne alakası var hissetmedim gündemede çok oturmadı o çok insan etkilenmedi ayrıca yurtta kalıyorum televizyon izlemiyorum.

Haberleri izlemis olsaydin gundemde oldugunu anlardin.ama izlemediysen tabi bisi diyemem

aynen tatlım ya her dakika telefon elmde otobüs boyu uyandırırdım konuşruduk ya ne kadar özledim o günleri

senle konuşunca içim açılıyo kız ama onlarda bekle bekle napsınlar yapcak bişey yok her şeyi yaşadılar biz daha yolun başındayız kız ama birlikte atlatıcaz inş bi yarılasak şu yolu

Bekleye bekleye geçiyo şekerim şafak geze geze değil. Napcaaaan mecbuuuur

sayıyoz biz 85 gün kaldı mehtap omuş bende mehtap ne diyodum

Bizim daha tarih belli degil yaa:) ben ne kadar gec gelirse o kadr iyi mantigindayim:) siz galiba bizdn once buluscaniz kavuscaniz. Sen o zmn artık mehtap saymayada başlarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…