93/3 asker yolu bekleyenler

son hızla gidiyor ve yolu senin için açıyoruz barneyyyyyy
sen de bayağı azalttın
bi daha hiiiiiç ayrılmayın yaa

Çağla attırmaya devam edicek bi süre daha
yani öyle demişti daha önce.
o yapamadığı yerde biz de yetişiriz

Evet 4 aycık kaldığına inanamıyorum bazen fakat sizin şafakları görünce daha çooook var diyorum

Gelsin de yavaştan bir tanışmalar başlasın bizimde ailelerle

Sizler de yokken bizler attırırız artık.

Sizinkiler bitince bizim şafağımızı kim attırcak Çağla Hanım ? Unutursunuz buraları artık

Yok yok bir süre daha buralardayım hani topiğe girer zaten yazarım da şafağı her gece her gece attıramayacak olursam birinize devrederim artık. Ya da 4-1 lerden veya gelirse 4-2 lerden birine olabilir. Bizden sonra siz tezkerecesiniz çünkü sizin de baya azalmış olucak da alt devreniz veya çömeziniz bu iş için biçilmiş kaftan

daha çok var tatlım ya bu dönem en zor dönemim benm çok uzun sürücek onu görmediğim zmanlar

Aaa ne kaldı şurda ağustosa bak ben şuan 2 aydır görmüyorum ve ekime kadar da göremeyeceğimm ama dayanıyorum. Masalın sonu güzel olacak çünkü

Benden alt dönem birine teslim olsa daha güzel olur benimki gelince bende düzenli giremem sanırım şimdi bile giremiyorum

Aynen işte bebeğim ondan diyorum, alt devre veya çömezlerden biri bu iş için ideal
Geldikten sonra Ayti beni rehin alacakmış da ben de giremeyebilirim tam emin olamıyorum

Evet hedef koymak en iyisi oyle zaman daha cabuk geciyor. Izinden sonra bir daha almamayi dusunuyoruz zaten geri sayim yapcaz

bizde senn gibi ağustostan sonra bidaha izin yapmıcaz tatlım 5 ay görmcem izne gelcek 5 ay daha görmücen tamamen gelcek sonra

Evet hedef koymak en iyisi oyle zaman daha cabuk geciyor. Izinden sonra bir daha almamayi dusunuyoruz zaten geri sayim yapcaz

Askerliğin son zamanlarındayken o izinleri bile keşke kullanmasaydık diyebiliriz çünkü son zamanlar hiç geçmez :)

bizde senn gibi ağustostan sonra bidaha izin yapmıcaz tatlım 5 ay görmcem izne gelcek 5 ay daha görmücen tamamen gelcek sonra

kısa dönem askerliğegöndermiş gibi olursun izinden sonra

ama şimdi 2 aydır görmüyorum sanki 1 yıl olmuş gibi geliyor

Gecıcek tatlım bunların hepsı. ben bu konuda kendımı bıraz sanslı hıssedıyorum benım okulum yuzunden 2,5 ay gorusemedıgımız zamanlar oluyordu uzaklıga alısknız aslında..Ama yınede zor gelıyor her saat konusurduk mesajlasırdık sımdı onları bile cok arıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…