93/3 asker yolu bekleyenler

Ya evet sizde aksilikler oldu ama olsun yapck bisi yk artk iyi olsunlarda.
Evet ucak biletinin alinmasi kacta gelcegini bilmek bile suan heyecanlandiriyo bizi.hangi gun saat kacta kavuscagimizi bilcez sncta:)

Uçak bileti almadan önce birlikten hemen bırakıyolar mıymş onu iyice bi sorsun cünkü koray bna şey demşti bi önceki üst devreden bi cocugu teskere aldıgı halde öğleden snra 3 de ancak bırakmşlar otobüsünü kaçırıyodu az daha diyodu :26: Hani çok erken bi saat olmasn çokta geç olsn yani :26:

Kac gun kala aciklanmisti cikis tarihleriniz hatirliyomusn?bzm bu hafta aciklanmasini bekliyorz oyle ddi emre

Yanlıs hatırlamıyorsam 50lerdeydik tatlım ama yada selman bana net soylemedi sürpriz filan amaclı bilemiyorum ben hala cıkacagı saate inanmıyorum mesela cünkü işin icinde bi sürpriz var diye dusunuyorum. Ama sanki sizin biraz erken olmus gibi geldi bana

Bizim bilette 14:45 de ağrı'dan kalkış ama selmanı 10da bırakıcaklarmıs ilikisini kestiler zaten askeriyelyele benzinlik filan artık baskasına devedildi persembe günüde muanesi varmıs kamuflajlarda o aksam teslim edilicek cuma sabahıda cıkıs oluyomus. Akeriye goturuomus havlanına orada beklicek işte 3e kadar

Hazalım mesajını geri gönderdim sana yanlışlıkla
Buradan sorayım bari merkez mi ilçesi mi onları yazar mısın bir de ona göre not düşücem bu kadar tugay ismini falan yazmıyorum

Ya olması gerekn o ztn ama askeriye işte bazen saçmalıkları tutuyo :44: Bayburtta öle olmş en azndan ama ağrıda olmaz selman öle kesin diyosa ztn

Ya olması gerekn o ztn ama askeriye işte bazen saçmalıkları tutuyo :44: Bayburtta öle olmş en azndan ama ağrıda olmaz selman öle kesin diyosa ztn

Yok ecem ya selman sürpriz mi ypıcak belli değil onunki benim bildiğim bu bakarsın sabah gelir beni kandırmıştır öyle tahmin ediyorum cünkü

Kızlar ya regl sancısına ilaçsız bir çözümünüz var mı, ağladım ağlıcam ağrıdan

Cagla en son benim de cok kotuydu yataktan cikamadim papatya cayi ictim cok iyi geldi bi de ayaklarina sicak su torbasi koy bi de komik gelebilir ama maydanozun iyi geldigini duymuştum psikolojik miydi bilmiyorum ama onu da denedim iyi gelmisti

Ayaklarını sıcak suyun ıcıne koy tatlım ıyı gelıyo

Cagla en son benim de cok kotuydu yataktan cikamadim papatya cayi ictim cok iyi geldi bi de ayaklarina sicak su torbasi koy bi de komik gelebilir ama maydanozun iyi geldigini duymuştum psikolojik miydi bilmiyorum ama onu da denedim iyi gelmisti

Teşekkür ettim kızlar da ben çok hararetliyim bu ara ya her tarafımdan ateş çıkıyo ondan sıcak bişeye yaklaşamıyorum
Papatya çayım da bitti ondan içemiyorum onu da, maydanozu da hiç sevmem. Şu ağrı bana müstahak sanırım şuanda :2::2:

Canım biraz uyu diyecegim ama uyutmaz da biliyorum zencefil çayı varsa o da iyi geliyor tatlim zencefil seversen onu deneyebilirsin:44:

Emre karakoldan cikis tarihinden once cikip ktm ye gtcek orda kalcak.gelmesini tahmin ettigimiz gunlere ve yakin gunlerin ucak saatlerine bakmistm 13:45te var.rahat yetisirm dmsti..nasil oluyo bu isler vs ogrenir heralde diye dusunuyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…