93/3 asker yolu bekleyenler

Allah bozmasin tatlım:)

Umursamayalim kendi capimizda takilalim diyosunuz.ok.ama yeri burasi deil be canim bunun.kendi yerinde yaparsin bnu o zaman tamam derim.bu kadar ozelinizi dinlemek rahatsiz ediyo.ne guzel konuscaklarinizda varmis konus konua bitmiyo.o zaman kendi topiginize arkadaslar hadi bakalim.byle anlamamazliktan gelme numaralarini falan gecelim cocuk deiliz.hadi bakalimm iyi aksamlar hayirli teskereler size bol mutluluklar

Yatcam tatlım birazdan bnde sabah erken kalkiyorm cnku isim gucum var:))

bende tatlım iyi geceler herkese kızlar neden birden gerildik anlamadım bugün herkesin gergibliği üzerinde sanırım ben burda mutsuzluğumu herkesler paylaştım destek aldım mutluluğumuda paylaştım neden rahatsız ettiğini anlamadım siz gerilince kavga etmek istemedim sadece hepinize iyi gecelr

Ustune almadign cok net ortada ztn.herkes kendi topiginde sohbetine devam etsin.bnun ustune hala sanirm devam etmezsiniz diye dusunuyorm.iyi geceler sanada

Huzuuuuuuurrrr umarım yarın huzurlu bi topic olur amin :18:

Cvp veripte konuyu uzatmak istemdm desem daha dogru. Herkes bi cephe aldi bi anda size kötü lafimizmi oldu.ben 94/1 topiginde yalnız kaldim ece beni davet edince ondan geldm bu topige.muhabbet olur zaman geçer diye.

Cvp veripte konuyu uzatmak istemdm desem daha dogru. Herkes bi cephe aldi bi anda size kötü lafimizmi oldu.ben 94/1 topiginde yalnız kaldim ece beni davet edince ondan geldm bu topige.muhabbet olur zaman geçer diye.

Böle olcağını bilsem inan çağırmazdm.Ne yazıkki insanlar geleceği göremiyo :18:
Yani direk sanada değil tavır ama sende müthiş ayak uyduruyosn sıkıldık yahu

Böle olcağını bilsem inan çağırmazdm.Ne yazıkki insanlar geleceği göremiyo :18:
Yani direk sanada değil tavır ama sende müthiş ayak uyduruyosn sıkıldık yahu

Ya tatlim ben problem olcak bişey goremiyorumki burda hem dertlescez hem sevincimizi paylascaz sonucta ayni yollardan geçiyoruz. Niye bu kadr tavir alindi bn anlamadmki. Sonucta birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz sadece burdan yazisiyoruz kötü olmaya gerek yok bu kadr. Neyse artik uzamasin bu konu.beni safaktan filan silebilirsnz.bu geceden sonra herkes tavirli olcak büyük ihtimalle pek bisey paylasamicaz bundn sonra.herkese hayirli teskereler..

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 27.MAYIS.2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... Snt55 ... 2 ->>> ADIYAMAN'A SELAM, YOLA DEVAM

... ARAZIM ... 53 ->>> RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM

... KUBB88 ... 57 ->>> SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM

... apple2 ... 59 ->>> TEKİRDAĞ'A SELAM YOLA DEVAM

... sweet71 ... 61 ->>> TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM

... seymasklgn ... 67 ->>> ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM

... Kanaryam35 ... 72 ->>> BATMAN'A SELAM YOLA DEVAM

... zeytinagaci ... 72
->>> BATMAN'A SELAM YOLA DEVAM

... meritoo ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM

... blss ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... KorEc ... 84

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... Barney_Stinson ... 140

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

...NeLs ... 150

... tuqbaCadi ... 150

... AskerYariyim ... 163

... dilanumut ... 165

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 204

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... Bella9292... 252

... wishw ... 252

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Caglaammm daha yeni gordum kuzum bi heycan bi telas cok tuhaf duygular yasiyorum ☺☺☺☺ ozeldeb atarim yavrum hemen:))

Günaydınnnnnn Mis gibi bi gün havalarda sıcak oldu artık Yaz geldi kızlar

bu sefer de çok sıcak oldu be ece, ben dün terledim çok
pencereyi açınca da sinekler doldu içeri

Sen ozamn yavaş yavaş yazlıklara geç hande Dün ben odamın camı açık yattım üşümedimde
Offf sinek çok berbat ya umarım bizim evin oralarda yoktur.Taşınmazsan sinek telleri satılıyo ucuza onlardan al bnce yoksa hiç çekilmez :18:

taşınmaktan vazgeçtim hiç istediğim tür ev yok
3 tane odada var sineklik pencerede, ama yattığım odada yok, buraya alayım bari yoksa yazın yerler beniiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…