- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.201
Allah bozmasin tatlım:)
ne zaman uyuyosun hayatım ben bi yandan ödev yapıyorum bu saate kaadr dayanamıyorum normalde bugün azmettim
Yatcam tatlım birazdan bnde sabah erken kalkiyorm cnku isim gucum var:))
bende tatlım iyi geceler herkese kızlarneden birden gerildik anlamadım bugün herkesin gergibliği üzerinde sanırım ben burda mutsuzluğumu herkesler paylaştım destek aldım mutluluğumuda paylaştım neden rahatsız ettiğini anlamadım siz gerilince kavga etmek istemedim sadece hepinize iyi gecelr
Umursamayalim kendi capimizda takilalim diyosunuz.ok.ama yeri burasi deil be canim bunun.kendi yerinde yaparsin bnu o zaman tamam derim.bu kadar ozelinizi dinlemek rahatsiz ediyo.ne guzel konuscaklarinizda varmis konus konua bitmiyo.o zaman kendi topiginize arkadaslar hadi bakalim.byle anlamamazliktan gelme numaralarini falan gecelim cocuk deiliz.hadi bakalimm iyi aksamlar hayirli teskereler size bol mutluluklar
Cvp veripte konuyu uzatmak istemdm desem daha dogru. Herkes bi cephe aldi bi anda size kötü lafimizmi oldu.ben 94/1 topiginde yalnız kaldim ece beni davet edince ondan geldm bu topige.muhabbet olur zaman geçer diye.
Böle olcağını bilsem inan çağırmazdm.Ne yazıkki insanlar geleceği göremiyo :18:
Yani direk sanada değil tavır ama sende müthiş ayak uyduruyosn sıkıldık yahu
GünaydınnnnnnMis gibi bi gün havalarda sıcak oldu artık Yaz geldi kızlar
bu sefer de çok sıcak oldu be ece, ben dün terledim çok
pencereyi açınca da sinekler doldu içeri
Sen ozamn yavaş yavaş yazlıklara geç handeDün ben odamın camı açık yattım üşümedimde
Offf sinek çok berbat ya umarım bizim evin oralarda yoktur.Taşınmazsan sinek telleri satılıyo ucuza onlardan al bnce yoksa hiç çekilmez :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?