93/3 asker yolu bekleyenler

taşınmaktan vazgeçtim hiç istediğim tür ev yok
3 tane odada var sineklik pencerede, ama yattığım odada yok, buraya alayım bari yoksa yazın yerler beniiii.

Aynen alırsın çiviyle fln çakarsnz pencerenin kenarına olur :44:
Evde istediğin gibi yoksa boşuna masraf yapma ztn :18:

Good morning 93/3:))
Bu hafta cikis tarihlerinin aciklanmasi bekleniyo dedi emre hesaplaniyomus.
Ben hesapladim gerci hesaplarima guveniyorm :)insallah gun eklenmez safaga

Bu kadar erken mi açıklanıyomş :44: Bizim sanırım son 1 ay kala açıklanır :44:
Umarım ekleme olmaz hatta azalma olur

yaa inanmıyorum belli oluyor demek.
bizimkinin daha olmadı ama belki 1 gün artabilirmiş.

Ay sorma ya kelebek sinek ucan sinek ne varsa doluyo.bide yavru ari girmis dun gece onu oldurmek icn ugrastm :)

arıdan falan korkarım ben ya, bi de şu kokan pis böcekler var ya, onların da mevsimi gelir yakında

yaa inanmıyorum belli oluyor demek.
bizimkinin daha olmadı ama belki 1 gün artabilirmiş.

arıdan falan korkarım ben ya, bi de şu kokan pis böcekler var ya, onların da mevsimi gelir yakında

Ay evet bn elimde yastik ciglik ata ata artk kovalamaya baslarm onlari odadan:)onlar cikmadan uyuyamiyorm:)
Dgru hesapladik ekleme olmaz diye dusunuyorm ama bellide olmaz bu askeriyenin mantigi.

Sanirm yanlis hatirlamiyosam seroslarinda 50kusur 60gun kala aciklanmisti.o yuzden bn bu aralar aciklanmasini bekliyodm.emrede dun hesaplaniyoms ddi

Daha bnm şafak sana göre karanlık olduğu için bna erken gelmesi normal tabi onu düşünmemşm
Hesaplansında kesinleşsin biletini fln alırsnz oda ayrı bi heycan

Bu saate kadar tabir-i caizse öküz gibi uyudum kızlaaar. Ayti aramasa daha da uyurdum , ne uyudum beee
Günaydınlar, tünaydınlar artııık

Daha bnm şafak sana göre karanlık olduğu için bna erken gelmesi normal tabi onu düşünmemşm
Hesaplansında kesinleşsin biletini fln alırsnz oda ayrı bi heycan

Ya evet sizde aksilikler oldu ama olsun yapck bisi yk artk iyi olsunlarda.
Evet ucak biletinin alinmasi kacta gelcegini bilmek bile suan heyecanlandiriyo bizi.hangi gun saat kacta kavuscagimizi bilcez sncta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…