93/3 asker yolu bekleyenler

Selam Kızlar Nasılsınız?

Sizlere birşey soracağım.:26: Kaç gündür sorup soruşturuyorum kimse mi net bişey söylemez ya 30 Mayısta olacak olan yemin töreni saat kaçta acaba?:26:

Her yerde aynı saatte midir? Bilenler cevap versin lütfen

Aa papatya cayini ilk defa duydum.ck sancili geciyo bnm.işe bile gtmem o gun gerekirse o durmda oluyorm.gunde kac kere icebilirz yani 1den fzla icsem bisi olrmu

Ben de bilmiyordum yeni ogrendim canım gerçekten fayda ediyor biraz da olsa. Gunde birden fazla icebilirsin bir sey olmaz ben 3-4 bardak iciyordum.

Günaydın kızlar :2:
Dün alerjim mi tuttu nezle mi oldm derken kötü bi gün geçirdim eve gelip yattım direk
Bugün daha iyiyim ama yine her yerim ağrıyo.İstanbul bni çarptı sanırım

Ececim cok gecmis olsun dikkat et kendine havalara belli olmuyor yaz geldi diyorsun pisiyorsun iki dk sonra da alip basina geciriyor her seyi ne yaptigi belli degil.:26:

Belliki birliklere gore aciklamma tarihleri degisiyo.insallah cnm pzt ye kdr belli olms olr diye dusunuyorm olsun yani ck mrk ediyorm:)
Artk gelcekleri gunu biliyo olcaz.usta birligi neresi cikacak diye beklerdik smdi cikis tarihlerini bekliyorz:)

ustalık neresi olacak derken şimdi ne zaman çıkacaklar diyoruz
zaman geçmiş gerçekten de !

canım 10-11 gibi olur

Selam Kızlar Şafakların Maşallahı Var.

NApıyonuz nasılsınız.

Benim nişanlım orada asker Safranboluda 1 gün sonra bende oradayım inşallahhh

Hayirli teskereler canim Allah sag saglim kavusmak nasip etsin sana da iyi yolculuklar sıkı sarıl sevdicegine bu arada bizim yemin torenimiz sabah 9.00 da olmustu o saatlerde olur genelde.

Selam Kızlar Şafakların Maşallahı Var.

NApıyonuz nasılsınız.

Canım hos geldin Şafaklar gun geçtikçe guzellesiyor, ben iyiyim haftaya finallerim başlıyor bir yandan ders calismaca bir yandan safak artırmaca işte Sen nasılsın nasil gidiyor?

Hayirli teskereler canim Allah sag saglim kavusmak nasip etsin sana da iyi yolculuklar sıkı sarıl sevdicegine bu arada bizim yemin torenimiz sabah 9.00 da olmustu o saatlerde olur genelde.

Aminnn çok teşekkür ederim canım benimm

Sarılıcamm hiç bırakmam

Herkes farklı bir saat söylüyor benimde kafam karıştı :26: İnşallah dediğin gibi o saatlerde olur

Şafakta yanlış hesaplamalar yapmışım kızlar.
ama doğrusu zaten önceki haliymiş.
ŞAFAK 71 Kırıkkale yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…