- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.341
Ben de bilmiyordum yeni ogrendim canım gerçekten fayda ediyor biraz da olsa. Gunde birden fazla icebilirsin bir sey olmaz ben 3-4 bardak iciyordum.
Ececim cok gecmis olsun dikkat et kendine havalara belli olmuyor yaz geldi diyorsun pisiyorsun iki dk sonra da alip basina geciriyor her seyi ne yaptigi belli degil.:26:
Selam Kızlar Şafakların Maşallahı Var.
NApıyonuz nasılsınız.
Aminnn çok teşekkür ederim canım benimm
Sarılıcamm hiç bırakmam
Herkes farklı bir saat söylüyor benimde kafam karıştı :26: İnşallah dediğin gibi o saatlerde olur
Yaaa komutan telefonlari toplamis.salakligima geldi cebimde ne oldugunu sorunca tesbih ariyo heralde falan sandim diyo.telefonu almis.yikildimm resmen.1-2gune geri verir diyolar vrmezse telefon alcam hatti aldimm icnden ddi.ins verir icnde emrenin asker resmleri var bnmde resmlerm var.
Yanliz bni arayip hbr verdi anneme de hbr verirsn sn durumu ddi.aferin bak ilk bni aramis hahah:))
Biz whatsappdan knsmaya iyi alismistik ne guzell
Yaaa komutan telefonlari toplamis.salakligima geldi cebimde ne oldugunu sorunca tesbih ariyo heralde falan sandim diyo.telefonu almis.yikildimm resmen.1-2gune geri verir diyolar vrmezse telefon alcam hatti aldimm icnden ddi.ins verir icnde emrenin asker resmleri var bnmde resmlerm var.
Yanliz bni arayip hbr verdi anneme de hbr verirsn sn durumu ddi.aferin bak ilk bni aramis hahah:))
Ahahah Kübb ya son cümlene kahkaha attım resmen. Aferin Emre Askere
Azcık kalan zamandada hala komutanlar anlayışsz ya şaşırıyormİnş kısa zamanda alır teli yine.
Bide Emrenin annesi=0 Kübra=∞
Tabiki önce sana haber vercek aferin mutluluğun formulünü öğrenmiş çocuk. seni mutlu edicek ki o da mutlu olsun
bence geri verirler hemen
raşitlerin de arada topluyolar 1 gün sonra geri veriyolar.
tel olmadan bu çocuklar kafayı mı yesin ya, zaten hapis hayatı gibi yaşıyolar. zaman geçmez valla.
İyii akşamlaaarrr
İyi aksamlarr :) nasilsin ne var ne yk
Huhuuu emre telefonunu geri aldi:)ust bolgede nobet tutan askerler surekli nobette telefonla ugrasiyoms.bu yuzdn btn karakolun telefonu alinmis.aslinda hakli.bulunduklari nokta saka yapilcak umursanmiycak bi yer deil.
gorevde kmse kullanmycak dms.
İyiyim canım vakit geçirmeye çalışıyorum netten dizi izleyerekSen ne yapıyorsun , nasılsın ? :)
Hadi gözünüz atdın ozamn
Aslında cidden önemli bi konu ki şu sıralar yine tozuttular.Ama dikkat ederler sanırm bundan snra :26:
Kübi geri almasına çok sevindim.
Ya bu aralar pkk yine başladı, nöbette vs pek oynamasınlar telefonla diye toplamıştır komutan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?