93/3 asker yolu bekleyenler

Oh canım süper ya 1 gün bile insanda ne kadar etki ediyo sevndm senn adına

ben de sevindim.
önce kaybettim sonra buldum gibi oldu :))

Tamam sarılıcam çok çok sarılıcam

İnşallah canım ya bende sizler gibi 2 li rakamlara düşeyim hemencecik geçsin zaman

o günler de gelecek, her şey sırayla, önce yemin töreni sonra ustalık
sonrasında her şey düzene ve monotonluğa doğru ilerliyor.
ama zaman da geçiyor

Daha vaktim var benim Siz benim dedelerim mi oluyosunuz şimdi Daha ufacıkım ben

Zaman geçsin hiç durmasın

hahah evet dede oluyoruz siz de torunlarımızsınız
sizin gelişiniz bizim için çok önemliydi, sizden başka yeni gelen olmayacak biz teskere alana kadar.

Evet

Haziran gurubu var şimdi. 94/2 celbinin 2. gurupları gelecek birde ama onlar çok olur mu bilmiyorum

Evet

Haziran gurubu var şimdi. 94/2 celbinin 2. gurupları gelecek birde ama onlar çok olur mu bilmiyorum

Bu topicte hiç 93/3 lerin 2.celp dönemi yok sanırm hani cok olsa illaki biri olurdu ama ikinci grup pek fazla olmuyo sanırm :44:

Bu topicte hiç 93/3 lerin 2.celp dönemi yok sanırm hani cok olsa illaki biri olurdu ama ikinci grup pek fazla olmuyo sanırm :44:

Bu grup olayı acaba 12 aya düşünce mi oldu :44: Ben önceden hiç duymadım sadece 4 celp olduğunu biliyordum. Ama şimdi 4 celp 8 dönem var :44:

Bu grup olayı acaba 12 aya düşünce mi oldu :44: Ben önceden hiç duymadım sadece 4 celp olduğunu biliyordum. Ama şimdi 4 celp 8 dönem var :44:

Öncedende vardı tatlım ama neye göre yapılıyo hiç bi fikrim yok :44:

Öncedende vardı tatlım ama neye göre yapılıyo hiç bi fikrim yok :44:

Hımm o zaman ben duymadım Acaba askeriyelerde çok yoğunluk olduğu için mi bu gurup olayı var. Çünkü şöyle düşünürsek mayısın başında 1. grup gitti. E o 1. grubun nereden baksan bir çoğu acemisini bitirdi usta birliğine gidecek. Haziranda da 2. grupları alacaklar Aman bizde oturduk askerlikte mantık arıyorus

Aynen ne yapıyolarsa he diyip geçiceksin çünkü mantığa aykırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…