- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.641
Kizlar canlarim sizleri ozluyorum ama giremiyorum
artik safaklarimizda cok guzel yuzduk kuyruguna geldik
hayirlisiyla vuslatida goruruz ins
Benim yaş anlamında ciddi ciddi hiç bir acelem yok hatta benim için çok erken bile bu meselelere ama garip bir şekilde Aytaç kendi yaşını sorun etmeye başladı. Bence onda da bir sorun yok daha ekimde 24 ü dolduracak çünkü. Okulun devam etmesi durumunda 3 sene beklemekte bir sakınca görmüyor gerçi o okul bu bölüme devam ettiğim takdirde 1 sene uzamış durumda yani. Bu uzun vade ama ben hemen çocuk sahibi olmayı da istemiyorum. Yaşım ilerliyor benim zaten okulun bittikten sonra evlendiğimizde bir hayli olacak diyo, hani onun için bir şeylerin bir an evvel olması şu 1-2 sene rahat bir evlilik geçirme evresini de sağlama almak demek de dediğin gibi ha deyince olmuyo bu işler. Oturmuş bir iş istiyor, birikim istiyor. İstiyor da istiyor yani kısacası...
Sizin durum için en azından tek engelin askerlik olarak kalması iyi olmuş diyelim ama dediğin gibi bir kendine gelme, işini oturtma birikim yapma adına da kısa bir süreye ihtiyacınız olacak. Sen en güzelini yapıyorsun Kübicim ufak ufak kenara köşeye birşeyler atarak ve de birşeyler alarak. Söz tarihidir düğün tarihidir bunlar kesinleştiğinde organizasyon yaparken inan bi sürü gözünden kaçan şey olabilirdi alınan eşyalar adına. Sizin durum için de sanki kasımda bir haftaya sıkıştırmayıp ocakta rahat rahat yapmak daha mantıklı olacak gibi. Zaten gerekli şartlar sağlandığında söz-nişan evresinin uzamasına da gerek yok. Kasımda veya ocakta olması tarihi öne çekmeyecek veya ileriye itmeyecek sonuçta
Bizim neslimiz erken evlenme taraftari deilde daha cok işimi gucumu kurayim kariyerimi yapayim oyle evleneyim diye dusunuyo.bn 26yasindayim emre 27yasina grdi.emre benden 6ay buyuk.evlendigimizde bn 27yasinda olcam oda 28e girmis olcak.biz evlilik icn 27-28yaslarinda olur diyoduk annelerimizde oyle diyodu.ki oyle olacak gbi gozukuyo ztn aksilik olmazsa.
Aytaçın ve snnde yaşın geçmis durumda deil yani.Sen okulunu bitirirken Aytaç sizin icn birseyler yapiyo olcak.o zaman zamanlamaniz gayet iyi olcak bnce.
Dedigin gbi soz nisan tarihi ne olrsa olsun bz 2015 yaz sonu gbi dugun olsun diye dusunuyorz.
Dayım kasimda gelecek ama kuzenimin ikizlerinin ve bnm dgm gunume denk geliyo.bu yuzden kuzenim disarda hepinizin brden dogm gnunu kutlayalim diyo.yani nasl olcak blmiyorm.o yuzdn emrenin evlenme teklifi etme zamanina gore oturup knusucaz.
Ben çeyiz anlaminda almam gerekenlerin cogunu hallettim cok sukur.artik kalanlarda belki syler cok fzla zamanimi almaz.Ben nisan organizasyonumu kendim yapmak istiyorm.o yuzdn sozden snra bi nisan icn kosturmaya grcem ztn.o arada birde Çeyiz derdiyle ugrasmak durumunda kalmycam.Bide kuzenlerim yakin arkadaslariminda yardimi olck beraber kosturcaz o yuzdn dert etmiyorm nasl hallederim diye.neyi nasil istedigm kafamda az cok belirdi ztn.
Herkese iyi akşamlarrrr
Kızlar yusuf gidiyo yarım saat sonraçok çabuk geçti yaaa..
Mehtaplar ışık hızıyla geçiyor maalesef ki .
Neyse ki bu sefer son, böyle düşünüp gülümse hadi
Son degil canm yaa 20 haziranda ablasinin dugunune gelcekmiis
Bence komutan ona izin vermeyecek. Bu kadar kısa sürede iki izin zor yani
Ay inşallah :) düğün olduğu için olabilir dedi de :) gelmesini geçtim yollarda sıkıntılı haberlerde falan duyuyorum.. Allahim korusun
Senin askerin neredeydi canım ben doğu diye hatırlıyorum ama :26::26:
Kızlar yazamadım bi türlü fırsat bulup ,
Selman geldi tahminin doğruymuş persembe aksamı bana sürpriz yaptı o anı anlatamam size o kadar güzeldi ki o ilk an 11 aydan sonra ilk sarıldığım an sanki etrafımda kimse yok dünyada bi ikimiz var gibiydi böyle çok tuhaf bi duygu onun varlıgı istedigim zamn ulasabilmem istedgm zaman görüsebilmek çok ayrı sanırım bende askerlik pskoljisinden uzunca bi süre kurtulamıcam.. Amma Allah tez zamanda bu duyguyu hepinize nasip eder insallah. Çok ayrı bi duygu Şuan okadar mutluyumki hep diyodum bende yazabilcekmiyim böyle teskere alıcakmıyız bende yazabilcemmı mutlulugumu falan diye ve o gün geldi :) Hepinizi çoks eviyorum yanımda oldunuz askerlik boyunca anladınız beni dinlediz çok tesekkür ederim hepinize sonunda bende btiridmmmmmm :) sıra sizde insallah sizin bu mutlu günlerinizide görücez insallahhhhhh
Selman geldi tahminin doğruymuş persembe aksamı bana sürpriz yaptı o anı anlatamam size o kadar güzeldi ki o ilk an 11 aydan sonra ilk sarıldığım an sanki etrafımda kimse yok dünyada bi ikimiz var gibiydi böyle çok tuhaf bi duygu onun varlıgı istedigim zamn ulasabilmem istedgm zaman görüsebilmek çok ayrı sanırım bende askerlik pskoljisinden uzunca bi süre kurtulamıcam.. Amma Allah tez zamanda bu duyguyu hepinize nasip eder insallah. Çok ayrı bi duygu Şuan okadar mutluyumki hep diyodum bende yazabilcekmiyim böyle teskere alıcakmıyız bende yazabilcemmı mutlulugumu falan diye ve o gün geldi :) Hepinizi çoks eviyorum yanımda oldunuz askerlik boyunca anladınız beni dinlediz çok tesekkür ederim hepinize sonunda bende btiridmmmmmm :) sıra sizde insallah sizin bu mutlu günlerinizide görücez insallahhhhhh
Gözlerim doldu okurken. Yazacak çok bişey de yok bunların üstüne, hadi gözün aydın Hazalım, bitti çok şükür
hazal gözün aydın, allah bi daha ayrılık göstermesin.
sıkı sıkı sarıl artık 1 senenin acısını çıkar.
çok mutlu olun, hak ettiniz
Sağol çağlam inş zaman su gibi akıp gecer sizde kavusursunuz bian önce o gelince nasıl olucak yabancımı olucaz falan hiç bi şey olmadı hala aynıyız eskisinden daha iyiyiz inş bozulmazda. Bnede yazacak bir sey bulamadım zaten yazsam sayfalarca yazarım ama çıkmyor kelimeler çok baska bi duygu kısa süre sonra sende görüceksin anlıcaksın o zaman dencek cidden bi kelime yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?