- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.621
Çağla öyle deme yaa bizmkilernde vardr romantk anları ilk tanışmk için bulştuğmz zamn telfnunu masada önüme uzatmştı bi baktım resmim ekrannda duruyo nasıl şaşrmştmama şmdi nerdeee arkadşlrı görrmüş bilmem ne
Ay o bizde de var arkadaşları tli eline alınca görürmüş beni
Sanki yan yana geldiğimzde bizi hiç görmüyolarda çok mantksız
Bende çok heycanlanıyorum biran önce gelsin tanısmlar olsun :)
Olsun kız yavaş yavaş :) Aytaç gelir iş düzeni kurması derken senin de 2i biter sonra aileleri tanıstırın :)
Çağla öyle deme yaa bizmkilernde vardr romantk anları ilk tanışmk için bulştuğmz zamn telfnunu masada önüme uzatmştı bi baktım resmim ekrannda duruyo nasıl şaşrmştmama şmdi nerdeee arkadşlrı görrmüş bilmem ne
Ya illa ki var tabi ki de şimdi saysam say say bitmez de. İnsan karşıdan karşıya geçmeyi bahane eder mi yahu el ele tutuşmak için
Hadi geçmiş olsunnYaaa çarşımız iptal oldu bu hafta ek mesai var kmse çıkmıcak dedi
Yok yok bu okuldan kurtulmak lazım. Ben gideyim de ders çalışayım en iyisi
Hadi geçmiş olsunn
.bende calısacağım şimdi görüşürüz :)
Bizimde ayni onceden vardi simdi yok resim :)
Kim bilir önmzde ki yıllarda daha neler görceeez
Hayat karşımıza ummadığımız birşeyler bir an önce çıkarsın Kübb ya her olayımız belirsiz yani bu da adamı belli bir noktadan sonra sıkıyor
Bak sen şu tanışma mevzusunda fena gazladın beni, ağustosta geldiğinde hadi tanıştırmıyor muyuz dediğinde iyi hadi eylülde olsun bakalım diyebilirim senin sayende
Yok yaa ben öyle kendi aranda yüzük meselesine karşıyım keza babam da hoşlanmaz zaten öyle şeyden. Ee dışarıda takıp da evde çıkaracağım bir yüzük de bana uymaz. Aileleri beklemek en mantıklısı olacak da bakalım neler olacak yani inan çok merak ediyorum. 2014 ün sonu benim için baya bir hareketli geçecek bu anlamda. Gerçi asıl hareket sende olur, yanlış hatırlamıyorsam 6. yılda bir söz planı vardı
Bizimde ayni onceden vardi simdi yok resim :)
Gun dogmadan neler dogar derler bakalim:)çok pozitif oldum bi an ama:))
Belirsizlik kotu tabiki.Ama bnce bazende dusunmemek akışına birakmak lazm cnku maalesef hcbisey istedigimizde veya istedigimiz gbi olmayabiliyor.O yuzdn Aytac bi gelsin kendine gelsin bi alişsin ustunden atsin askerligi.o arada iş ayarlasn veya napcagina karar versn.ondan snra oturur konusursunuz.yani bi iş bulup calismadan tanismaya gelmesi de olmaz.sncta ne iş yapiyosun gbi bi muhabbet olcak tanisildiginda..snde tanissinlarmi tanismasinlarmi otur ikisininde artilarini eksilerini dusun.cnku Aytac geldignde bu konu acilacak.nasil bi yol izleyeceginizi birlikte konusup karar verceksiniz.Tanissinlar ama fazlasi suan olmaz diyosn bnuda uygun ikna edici bi sklde Aytaca anlatirsin.
Yani kmsenin etkisinde kalip bi karar vermek deilde en iyisini sn blrsn sizn hayatiniz.
Bazilari icn yuzuk fikri mantikli geliyo o yuzdn bi secenek sundum:)
Evet 6.yilimizda 2015ocak ayinda olsunn diyoduk.geldikten 6ay sonra oluyo eger teklifi bekledigmden erken ederse ocaga kdr beklermiyiz blmiyorm ama kasimdan once ztn olmaz en buyuk dayim brda deil cnku suan.bizdede net biseyler yk yani cnm ama ocak ayini gcmez bu isteme soz isi bzde diye dusunuyorm.
Aman Kübb boşver pozitiflik en iyisi bence ve dediğinde de çok haklısın aslında düşünmemek akışına bırakmak gerekiyo ama biz kadınlar onu hiç yapamıyoruz işte
Dediğin gibi gelince bunun konusunu açacağı kesin daha gelmeden açtığını düşününceValla beyefendi ikna olmak zorunda yani şuan bi düşünüyorum da evet eksileri artılarını fazlasıyla geçmezse tanışma işine tamam diyebilirim de hiç değilse onun işi oturmadan resmiyete dökülmesini ben de istemiyorum. Desek ki mesela 2016 bahar veya yaz mesela bu evlilik gerçekleşebilir hee tamam 2014 ün sonunda bişeyler olmasına çok ses etmeyeyim sonuçta diğer durumda da 1 sene duracaktık. 1 seneyi idare eden üstüne 3-5 ay daha idare eder de daha ileri bi tarih söz konusuyken ben bu seneden öyle işlere kalkışmam umarım ona da güzel bir dille anlatabilirim bunu çünkü azıcık üstelesem alınganlık yapıyo bu konuda
Ocak da çok geç değil bence ve yıl dönümünüzde olması olaya ayrıca bir anlam katar. Hem hazırlık falan derken de her şeyi rahat rahat ayarlarsın.
Sebeplerin cok mantikli.bunu uygun bir dille anlattiginda oda anlayacaktir.Hemen birseyler olmasindan ziyade herseyin zamaninda olmasi onemli.Gercekler ortada engeller var.Yaşınız içinde geç bi durum yk.daha vaktiniz var.Askerlik tek engeliniz olsaydi tamam diyebilirdiniz.ama senin okulun var yolun basindasin yaomayi istedign planlarin var.Aytac icnde bu gecerli okulu olmasa bile bi iş hayati var gerceklestirmesi gereken.sonra birikimler bu işe hazirlanma donemi falan..İstediginiz hayata sahip olmaniz icn yaomaniz gereken syler var.Hadi evlenelim demekle malesef olmuyo bu işin gercek yüzleri var bnlar halletmek gerekir.
Biz 5.5yildir birlikteyiz tabiki hayallerimiz var.ama erken yasta tanisinca o hayallerimizi gerceklestirmek icn gordugun gbi uzun bi donem bekledik.okul hayatini btrdik iş hayatina grdk.smdi askerligi bitiriyoruz ck sukur.geldigndede ha diynce olcak bisi yk.1ay kadar kendine gelip kendi işini kurmak icn kolları sivayacak yavas yavas birikimini yapacak.bnde birikim yapiyorm yapmam gerekenleri halletmeye calisiyorm.Soz isteme işini kasimda yapamazsak ztn Ocaga kalicak.Dayim işi nedeniyle yurt disinda cnku ve ocak ayinda donecek.kasim ayinda istanbula gelecek 1haftaligina ya o zmn olacak yada tamamen ocak ayinda dondugunde olcak.Dayim gelmeden olmycagini emrede biliyo ztn.beklycegime soz verdm dayima cnku.
İlk ciktigimiz donemler face te album yapmisti.smdi ise listemde sap var fazla resime gerek yk diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?