- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.601
Uzaması garanti bişey hayatım ilk dönemden derslerim kaldı, bu dönemden de kalacak gibi bazı problemler yüzünden bu sene okul hak getire bi vaziyetteydi yani. O sebeple başka bi yerden bişey çıkmalı diyorum artık yani zaten 5 seneydi okulum 6 seneye katlanamam
Bende hazırlık okudum canım bir sene de uzattım kalmıştım birde anlıyorum seni okulum 6 sene olduama bu psikolojiyle kendini üzme sakın gecebildiğin dersleri geç
Kpss dışında da başka kurtuluş yok sanırım
Ya okul meselesinde uzama olma durumunu söylesem olsun hayırlısı olsun bir sene daha bekleriz ne olmuş yani der de üzülür biliyorum. 2017 normalde benim mezuniyet yılım, en fazla 3 sene beklerim diyip duruyodu okul sebebiyle
Benimde normalde seneye mezun olmam gerekiyoda sanmiyorum :) bizim ki uzulmez bana kizar cunku ben hic gitmiyorum ona kiziyo :) ben bide her sey rayina otursun istiyorum ben ise giriyim,, en azindan o da biseyler yapsin,, kesinlessin ne yapmak istedigi,, cok zor seyler yaa
İşte şu 2017 hesabına göre benim önümde 3 sene engelim var ya o sürece aslında Aytaç avantaj olarak bakıyor. Yani ben hazır olana dek o çoktan işini, düzenini kurmuş olur ve olabildiğince de birikimini yapar. 3 değil hala daha 4 dersem baya üzülür yani biliyorum. O kendini hem askerlik aradan çıktı hem de senin okulundan bir sene gitmiş oldu diye avutuyordu. Koskoca 1 sene yerimizde saydık, hala daha 4 sene var demeye de benim dilim varmıyor
Hehh işte beni en iyi sen anlarsın o zaman. Bir de üstüne üstlük istemediğim bir bölümdeyim yani istediğim bişey olsa katlanayım bitireyim der insan. Onu demek bile içimden gelmiyor maalesef
Kaçıncı defa sordum bilmiyorum da senin bölüm neydi canım, aklım bir karış havada da benim unutuyorum sürekli kusuruma bakma
Bir de sen kaçıncı sınıftasın ??
Anladim canim,, bizim de nerden baksan 3-4 senemiz var.. Uzmanlik istiyoruz biz burdaki isinden daha iyi gibi eger olursa nisan olabilir.. Olmasi icinde 1-2 senemiz var :) off icim daraldi :what:
Sen de mi Brütüs diyesim geldi şuanda
Bizim de uzmanlık davalarını okumuşsundur o zaman.
Var mı bu arada yakınlarda başvuruları ya, ben hiç göremedim Ayti bana bak onlara takip et diyo da görsem bile söyleyesim yok
İstemediğin bir bölüm olunca daha zor olur haklısın canım ama tek çare çok çalışmak. Seneye tekrar sınava girsen polislik falan düşünmezmisin canım yada 2 yıllık çocuk gelişimi :26:
İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum canım 2. sınıf bitiyor bu sene Allahtan . Yok bende çoğu şeyleri unutuyorum zaten olsun bebeğim :)
Takip etmiyorum artik.. Bizim ki liseyi disardan bitiriyo maalesef onu bekliyoruz.. Nasil olsa universite okumam die birakmis is hayatina atilmis beyfendi
Benimki üniversiteyi yarıda bırakıyo, böyle düşündükçe şu 12 ayı dövesim geliyo. Poşet olurdu ne güzel
Hahahah demi :) ben diyorum lisede ciksaydik biraktirmazdim ben bitirirdin ne guzel.. Simdi o da pisman da...
al benimkini vur sizinkine :)
üniversiteyi yarım bıraktı 28 yaşına kadar tecil tecil.
açıköğretime kayıt oldu 3 kere.
sonra al sana yine uzun dönem
Bence askere uzun dönem gitmek için bizi beklemiş bunlar
Polisliğe falan boyum yetmez hayatım benim
2 kalmış senin desene, yine de iyi şu şartlarda ama eminim içinden 4 sene etti üniversitede. Şimdiye okulu bitirmiştim diyosundur
2 sene kaldı ama ne biliyim hazırlık tekrar olmasaydı şuan mezun oluyodum mezunları görünce moralim çok bozuluyor
Yaz okulu falan yok mu peki sizde yazın alsan dersleri veya başka üni de alsan uzamaz en azından canım ?
Şimdi erkut geldiğinde 3 olacağım gelince işe girecek , ben yavaştan onlarınki ile o bizimkilerle tanıssın diyoruz bakalım planlar uyacak mı :26:
2 sene kaldı ama ne biliyim hazırlık tekrar olmasaydı şuan mezun oluyodum mezunları görünce moralim çok bozuluyor
Yaz okulu falan yok mu peki sizde yazın alsan dersleri veya başka üni de alsan uzamaz en azından canım ?
Şimdi erkut geldiğinde 3 olacağım gelince işe girecek , ben yavaştan onlarınki ile o bizimkilerle tanıssın diyoruz bakalım planlar uyacak mı :26:
Ayy cok heyecanli yaa :)
Öff işte o insana fena koyuyor muhtemelen 3. sınıfa gelince ben de yaşıcam onu şimdi mezundum diye.
Bizim bölüm açmıyor canım maalesef yaz okulu, lise düzeni gibi sınıfta bile kalıyorsun yani kıllık da sınırımız yok DEÜ olarak
Ben tanışıyorum ailesiyle aynı zamanda Aytaç da benim ailemle tanışıyor ama şuan bi düşününce üzerinde baskıyı kuran da aslında bu durum. Bir düşünüyorum ilk tanıştığımızda " Gelin ata binmiş ya nasip demiş " görüşünde olan annesi bile, geçenlerde şu mağazaya gittik bilmem kaç liraya karacanın çeyiz paketi vardı demeye başladı bana, nasıl ki acaba diye fikir soruyor hani bir bak istersen demeye getiriyor
Seninki de romantikmiş yahuu
Tubikk Kübii bi bizimkiler mi odunmuş be karşıdan karşıya geçerken ketenpereye getirmişler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?