- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.821
Bu sabah tam belimde 2 tane sivilce gibi sinek ısırığı gibi kaşınan kırmızı noktalar çıkmıştı.
kaşıdım bi süre sonra gündüz sağ elimde çıktı 1 tane.
o da kaşındı geçti ama izleri duruyor.
az önce kalçamda 7-8 tane yan yana çıktı
sonra da sol kolumda 3-4 tane.
şu anda her yerim kaşınıyor.
ne oluyor bana anlamadım???
Bende de oluyor bazen yediğim bişey dokunuyor alerji yapıyor .
O kırmızı noktalar deli gibi de kaşınır , bi krem vardı hemen kurutuyor onları adını hatırlayamadım ama eczaneye tarif etsen alabilirsin canım :26:
Geçmiş olsun .
Hey millet, naber???
Amaaan sabh sabh babamlardan tirp yedim bayramda biletler çok pahalı gidiş geliş 350 tl yi buluyo dedm tmm kızım gelme istemiyosan diyo.Yok izin al bi gün önceden gel diyo sanki bnm iş yerimTüm kazandığım bitiyo ya böle olunca.Tam dedm bu ay taksitler azaldı yine cıktı bilet o bu.Bide ztn kardesim gelcek öle harcicaz çalıştıgımdan bşy anlamıyorm vallahi Benden böle işte
Senden naber Hande ?
yaa 3 gün için o para değmiyor aslında. ama özlemişlerdir o yüzden gel diyorlardır. otobüsle gitsen hem zaman kaybı hem yorgunluk.
ucuz bilet de olmaz bayramda.
valla bilemedim.
Otobüsle 14 saat fln ama bayram trafiğinde kazalar cok oluyo biliyosnz ondan gitmk istemiyorm bide biletler çoktan bitmştir
artk çok geç ztn verdim gitti bide üstüne diyo sıkışırsan yazrdm ederz diyeÖlede olsun bn istemiyorm yani aman bizimkiler pek bi tripli
Selam asker yarenleriNasılsınızz
Selam asker yarenleriNasılsınızz
Selamlar kızçee, biz iyiyiz sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın?
nasıl gidiyor bekleyiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?