93/3 asker yolu bekleyenler

evet çağla ya dün komutanla konuştu bayram için istiyodu bayramda veremem diyince samette 17sine almış:) ama ben çok sevinemedim bile kendime üzülmekten guatr hastalığım çıktı bide prolaktin hormonum yüksek çıktı onlarla uğraşıyorum şu sıra.içtiğim ilacın etkisiymiş depresyon halide

Son düzenleme:
Ay aksam aksam emrenin annesi sinirlendirdi bni ilk defa.bide lafi soyleyip snra yaglama kısmina geciyo snra ck iyi oldugunu saniyo heralde.

Bizim işe dönmüş sizin durum da. Biz de şubat sonu istemiştik veremem deyince ocak sonunda erkenden gelmişti Aytaçım izne
İkinize de ilaç gibi gelir canım, hepsini mi kullanacak peki izninin ??
Çok geçmiş olsun canım yaa, vakti zamanında annem de guatr tedavisi görmüştü. Ne diyorlar peki ilaç tedavisiyle mi geçeceklermiş önüne

daha hiç bişey demedi doktor ilacı kullanıp 3 hafta sonra tekrar tahlile gidicem belki o zaman belli olur canım Allah büyük hastalıklardan korusun.yok hepsini kullanmıcak 8+2 kullanıcakmış:) sizin askerlik bitsinde gidin artık yaaaaa hepinizin bitmesini gitmenizi istiyorum en kısa zamanda

Hadi hayatım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah, olumlu sonuçlarla gelirsin yanımıza, hiç aksini düşünme
Hehh bi 8+2 ci daha , biz de öyle kullanmıştık ve geri kalan 6 gün iznimizi vermedi bize hain komutan
Ahh canım bir bitseydi biz de çok sıkıldık vallaa

Yaaaa ben çok özledim

yaaaa ben deeeeeeeeeee.
dayanamıcam sanıyorum bazen..!

Anladım canım geçmiş olsun bu arada .

İnternetten dizi izlesene güzel şeyler var game of thrones mesela ? Ben onları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum .

bi de ona başlayayım bari, herkes çok güzel diyor

prolaktin mi
ciddi bir şey değildir umarım :18:
geçmiş olsun pretycim

Ay aksam aksam emrenin annesi sinirlendirdi bni ilk defa.bide lafi soyleyip snra yaglama kısmina geciyo snra ck iyi oldugunu saniyo heralde.

Allah allah neden böyle yaptı ki? :44:
benim kayınvalidem iyi bir şey söylermiş gibi yapıp laf sokar alttan alttan. bi laf sokar sonra hemen iyi bi şey söyler. ne tepki vereceğini bilemezsin

inşallah hayatım ilaç işe yarra iyi cıkar sonuçlarım:) ya inşallah bize verirler geri kalan izni kurban bayramında istiyo ama vermezsede bayram sonrası verırler diye düşünüyoruz izin kullanmadan çok zor ya izin bi değişiklik olur iyi gelir :)

Evet bana da öyle oluyo işte şuanda

Bu arada kayın validene değinmeden edemeyeceğim Handecan çok fenaymış hani işini bilenlerden de bizim yüzümüzü yumuşak buluyo işte böyleleri

Bizim dağıtım 10 gündü. Üstüne şu ocaktaki izinle 18 gün etti. Geriye tamı tamına 6 gün kalıyordu işte, yolsuz olmasına da razıydık biz yıl dönümümüze gelecekti çünkü. Ama komutan en fazla 4 günü veririm 2 günü mazeret diye ayırmak zorundayım dedi ki bizim istediğimiz tarihte de vermedi. Biz de ne gerek var dedik çünkü mayısta istiyorduk yani biz, bari şafaktan düşelim de bir hafta erken gelsin dedik işte ama geleydi iyiydi cidden

Evet bana da öyle oluyo işte şuanda

Bu arada kayın validene değinmeden edemeyeceğim Handecan çok fenaymış hani işini bilenlerden de bizim yüzümüzü yumuşak buluyo işte böyleleri

bi de raşitin yanında diyemiyo bişey, o yokken çat çat sokuyo lafları.
aman bana da eğlence çıkıyo, raşite anlatıyorum hemen, sonra raşit anne handeye böyle böyle mi dedin diye hesap soruyo. kayınvalidem de kem küm ben öyle demek istemedim falan diyor ben de zevkten dört köşe oluyorum
yaşasın kötülük

canım ya aslında prolaktin önemli bişeymiş yüksek olunca cocuk olmasını engelliyomuş çok üzüldüm ama ilaçla düşürülüyormuş stres hormonuda deniliyomuş stresi le yükseliyomuş yani :18:

yıldönümünde verse iyi olucaktı gerçekten de.
ama olsun ya 6 gün kısaldı askerliğiniz işte

yaa bide yıldönümü için gelcekti ne güzel moral olurdu ama kısmet olsun bizde yıl dönümünde ağustosta ben gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah :)ay eylülde plakalara düşcez bizde uuu şu ramazan geçsin gerisi kolay geliyo şuan

evet duymuştum çok aşırı yükselmesi erken menapoz gibi durumlara neden olabiliyor.
ama ilaçlarla düzeltilebilen bir durum.
stres yapma hiçbir şey için, senden önemli mi?
ben de stres yüzünden anksiyete bozukluğu yaşıyorum.
1 aydır ilaç kullanıyorum en düşük dozda.
stres gerçekten çok tehlikeli

Kaşınıyorlar ama yani şimdi rahat rahat dursa sen gidip de annen böyle böyle diyo falan mı diyeceksin sanki

Hayırdır Kübb ne dedi

Buyukadaya gttigimizde aya yorgi klisesine gtmistik.mum dikip dua etmistik.annemde kardesimle tam o anin fotosunu cekmis.whatsappda profil yaptm bnde.gormus yazdi bana.balim askm falan dms.resmine baktm klisemi orasi gunah kizim ne istersek allahtan isteriz biz falan.biliyorm bnu ztn neyn ne oldugunu.soylemenin anlami ne .snrada kizdinmi bana dusmez diyosan kusurabakma falan.hopp sucluluk pskolojisine sktu bni.blmiyoki o kiliseye ilk oglu gtrdu bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…