93/3 asker yolu bekleyenler

çok sevindim tatlım.
1 ay sonra yine kavuşuyorsunuz hem de daha uzun
benim eşim de jandarma :)
ve inan rahat olacaktır.

çok sevindim tatlım.
1 ay sonra yine kavuşuyorsunuz hem de daha uzun
benim eşim de jandarma :)
ve inan rahat olacaktır.

Evet kuzum çok şükür Usta birliğimiz belli olsun da bi rahatça ohh çekelim

Bizde rahat edeceğinden ümitliyiz ama hayırlısı olsun herşeyin

Ahh o ilk evci izni. Nasıl da iyi gelir insana çok iyi bilirim
Haberler de çok güzel bu arada henüz dağıtım yeriniz belli olmasa da aşağı yukarı fikir sahibisiniz artık. Dağıtıma da tam bir ay kalmış o da su gibi gelip geçer inşallah. 2 ayını bence acemide geçirebiliyor olması da ayrıca iyi olan bir şey

Aynen öyle kuzum hem bana hem nişanlıma öyle iyi geldi ki Dönüşte zaten 6 saat yan yana dip dibe oturmak, sarılarak film izlemek, omuzumda uyuması Müthişti müthiş

Evet tatlım Allahın izniyle dağıtıma gelmeden 1 hafta önce öğreneceğiz öyle söylemişler. Rabbime şükürler olsun geldiğinde 2 ayımız bitmiş bile olacak. Buna da çok şükür Başlamak bitirmenin yarısıdır sonuçta Hayırlı bir yoldayız Rabbimde kolaylık sağlıyor daha ne isteriz ki :98:

Allahım tüm askerlere, yarenlerine, ailelerine sabırlar versin. Askerliğin en güzel yanıdır sabır ve özlem.. İnşallah şimdi olduğu gibi devam eder buda

işte o özlem bazen öyle artacak ki....
ama olsun birbirimizin değerini en iyi askerlikte anladık biz...

işte o özlem bazen öyle artacak ki....
ama olsun birbirimizin değerini en iyi askerlikte anladık biz...

İnşallah bizde en az kavga ile bitiririz bu askerliği

Kendimi askerliğe değilde sonrasına daha çok adapte etmek istiyorum. Askerliği düşünüpte depresif biri olmak istemiyorum

İnşallah bizde en az kavga ile bitiririz bu askerliği

Kendimi askerliğe değilde sonrasına daha çok adapte etmek istiyorum. Askerliği düşünüpte depresif biri olmak istemiyorum

sonraki planları düşünmek en iyisi... kavga falan etmezsiniz anlayışlı olursa iki taraf da

Evinde yalnız mı kalıyorsun ailen falan gelse yanına yada kuzen falan bişey :26:

annem ve babam var 10 aydır bendeler
annem felçli ona bakıyoruz, haftasonları falan bi yere çıkamıyorum ev-iş ev-iş bu durumdan bunaldım.
yaşıt kuzenim yok
bi de benimle aynı şehirde değil hiçbir akrabamız.
o yüzden sıkıldım sanırım.

Anladım canım geçmiş olsun bu arada .

İnternetten dizi izlesene güzel şeyler var game of thrones mesela ? Ben onları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…