- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.841
Teşekkür ederim yarenler ben çok çok iyiyim
Geçen hafta sevdiğimin yemin törenine gittim gelirkende onu alıp geldim
2 gece 3 gün İstanbul'daydı. Sonra gittiAma ilaç gibi geldi o günler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah nasip ederse 5 temmuzda dağıtımımız varNişanlım Time seçilmiş ve onbaşı olmuş. Ama komutanları timlerinin dağlarda değilde köy karakollarında olduğunu söylemiş. Nöbet tutabilirsiniz, belki sadece karakolda görev alabilirsiniz, devriye çıkabilirsiniz demiş. Gideceğiniz yere göre değişecek demiş.
Geçen hafta cumadan bu yana çok şey değişti. Nişanlım bugün 31 günlük askerNasıl geçti anlamadım bile
çok sevindim tatlım.
1 ay sonra yine kavuşuyorsunuz hem de daha uzun
benim eşim de jandarma :)
ve inan rahat olacaktır.
Teşekkür ederim yarenler ben çok çok iyiyim
Geçen hafta sevdiğimin yemin törenine gittim gelirkende onu alıp geldim
2 gece 3 gün İstanbul'daydı. Sonra gittiAma ilaç gibi geldi o günler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah nasip ederse 5 temmuzda dağıtımımız varNişanlım Time seçilmiş ve onbaşı olmuş. Ama komutanları timlerinin dağlarda değilde köy karakollarında olduğunu söylemiş. Nöbet tutabilirsiniz, belki sadece karakolda görev alabilirsiniz, devriye çıkabilirsiniz demiş. Gideceğiniz yere göre değişecek demiş.
Geçen hafta cumadan bu yana çok şey değişti. Nişanlım bugün 31 günlük askerNasıl geçti anlamadım bile
Ahh o ilk evci izni. Nasıl da iyi gelir insana çok iyi bilirim
Haberler de çok güzel bu arada henüz dağıtım yeriniz belli olmasa da aşağı yukarı fikir sahibisiniz artık. Dağıtıma da tam bir ay kalmış o da su gibi gelip geçer inşallah.2 ayını bence acemide geçirebiliyor olması da ayrıca iyi olan bir şey
Aynen öyle kuzum hem bana hem nişanlıma öyle iyi geldi kiDönüşte zaten 6 saat yan yana dip dibe oturmak, sarılarak film izlemek, omuzumda uyuması Müthişti müthiş
Evet tatlım Allahın izniyle dağıtıma gelmeden 1 hafta önce öğreneceğiz öyle söylemişler. Rabbime şükürler olsun geldiğinde 2 ayımız bitmiş bile olacak. Buna da çok şükürBaşlamak bitirmenin yarısıdır sonuçta Hayırlı bir yoldayız Rabbimde kolaylık sağlıyor daha ne isteriz ki :98:
Allahım tüm askerlere, yarenlerine, ailelerine sabırlar versin. Askerliğin en güzel yanıdır sabır ve özlem.. İnşallah şimdi olduğu gibi devam eder buda
işte o özlem bazen öyle artacak ki....
ama olsun birbirimizin değerini en iyi askerlikte anladık biz...
İnşallah bizde en az kavga ile bitiririz bu askerliği
Kendimi askerliğe değilde sonrasına daha çok adapte etmek istiyorum. Askerliği düşünüpte depresif biri olmak istemiyorum
canım çok sıkılıyorrrrrrr
Evinde yalnız mı kalıyorsun ailen falan gelse yanına yada kuzen falan bişey :26:
annem ve babam var 10 aydır bendeler
annem felçli ona bakıyoruz, haftasonları falan bi yere çıkamıyorum ev-iş ev-iş bu durumdan bunaldım.
yaşıt kuzenim yok
bi de benimle aynı şehirde değil hiçbir akrabamız.
o yüzden sıkıldım sanırım.
bende bendeeeeeeeYaaaa ben çok özledim
bende bendeeeeeee
Beni mi özledinnnnn
Eveeeeeet
Özledim herkesi çok özledimmm, bu gazla yoldan geçen birini bile özleyebilirim
Bitecek kızlar geçecek çok az kaldı
çok fena depresif oldum bide bizim mehtap yakın 17sinde izne geliyo
Oturup hep birlikte ağlaşalım mı şurada ben yine bunalımın eşiğindeyim, her ayın 5 inde böyle oluyorum
çok fena depresif oldum bide bizim mehtap yakın 17sinde izne geliyoama ben kaç günlerdir ağlamaklıyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?