- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.141
Son iki ay için bu çok güzel bir moral mehtabı olmuş Çağlaaa
Bir kaç güne alışırsın ve sonra 2 ay senin için çok daha hızlı geçer inşallah canımm :)
bence çooook güzel geçmiş, insan yüzyüze konuşmayı özlüyor..
telefondan özlem gideremiyoruz aslında.. sesini duyuyoruz evet iyi oluyor ama yetmiyor işte..
ne çok sabrettik..
bizim daha son gelişinden beri 2 ay olmuş ama yorulmuş ve tükenmiş hissediyorum.
gitmek üzere geldiği için hiç güzel geçiremiyordum ben mehtapları biliyosunuz.
artık bir gelsinler tam gelsinler
Merhaba kizlar gunaydinn sinavlarimdan dolayi giremiyorum neyse ki yarın son finalime girip yilin sonunu getirmis olacağım. Sizlere bi sorum var bu şafak sıkıştırması nasıl bir şey ya sanırım suan onu yaşıyoruz değişik bi psikolojiye girdik askerimle, bitsin artik şu askerlik az günümuz kaldikca bunalıma giriyoruzsizde de var mi şafak sıkıştırma olayı
Güzel geçer inş finallerin tatlım
Şafak sıkıştırmasıdır o cünkü artk 1 güne bile tahamülümüz kalmadı :18:
93/3 lerin hepsi şuan şafak sıkıştrması sendromu yaşıyo ve çok normal bu bnce
Ama cidden az kaldı dün kardesime 2 ay var daha offf dedm.Geçen günlere bak öle düşün 300 küsür gün sayıyodn onları unuttun mu dedi
ins canım sağolasın finallerim de bitse bi rahatlasamşafak sıkıştırması cok kotu bir şeymiş insan durduk yere sus pus olup kalıyor :44: Gecen gunlere bakinca cidden sasiriyorum dun biz de askerimle ayni seyi konustuk dedim ki az gun kaldikca niye boyle oluyor dedim o da safagimizin cok oldugu gunler hani daha gunumuz var diyip sabrediyoduk ama gunler azaldikca artık bitsin istiyoruz gecmiyo gibi geliyo dedi. Gercekten gecen 10 ayı yasayan biz miydik diyorum yani bitsin artık
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 11.HAZİRAN.2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seymasklgn ... 21 ->>> DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM
... ARAZIM ... 38 ->>> KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM
... KUBB88 ... 42 ->>> KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM
... apple2 ... 44 ->>> MALATYA'YA SELAM YOLA DEVAM
... Kanaryam35 ... 57 ->>> SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM
... zeytinagaci ... 57 ->>> SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM
... meritoo ... 60 ->>> TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM
... blss ... 64 ->>> UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM
... sweet71 ... 64 ->>> UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM
... KorEc ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM
----------------
-----------
-----
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
... Barney_Stinson ... 125
...NeLs ... 135
... tuqbaCadi ... 135
... AskerYariyim ... 148
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... dilanumut ... 150
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... prety54 ... 189
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 237
... wishw ... 237
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Merhaba kizlar gunaydinn sinavlarimdan dolayi giremiyorum neyse ki yarın son finalime girip yilin sonunu getirmis olacağım. Sizlere bi sorum var bu şafak sıkıştırması nasıl bir şey ya sanırım suan onu yaşıyoruz değişik bi psikolojiye girdik askerimle, bitsin artik şu askerlik az günümuz kaldikca bunalıma giriyoruzsizde de var mi şafak sıkıştırma olayı
Çok bile durdular ya bna artk her gün bi aymş gibi geçiyo içim sıkılıyo
Güne güzel başlıyorm aslında günde çabuk geçiyo buaralar ama havalar güzel sevgilim yanımda yok hep aklımda ondan sıkıldm artk herkeste aynı modda ztnSon 1 ay kala napcz bakalm
tatlım aynı durumdayız, resmen keyfimiz yok.
halbuki 58 gün kaldı ama sanki daha 358 kalmış gibi karamsarız.
çabuk geçsin dedikçe geçmiyor sanki.
Biz de sürekli hayal kuruyoruz.
Ben raşiti almaya gidicem denizliye kısmetse.
hayallerimizi anlatayım size de...
denizli otogarda buluşucaz.
artık orada öper miyim, sarılır mıyım, daha önce defalarca yaptığım gibi kucağına mı atlarım bilmiyorum.
sonra o gün gezicez, pamukkaleye götürecekmiş beni.
büyük ihtimalle bir gün kalırız denizlide.
sonra cumartesi akşamı dönücez, pazar sabahı evimizdeyiz.
telefonlarımızı kapatıcaz bir kaç gün boyunca.
ben şimdiden şarap aldım, şarap ve peynir tabağı eşliğinde romantik ve geç kalmış bir yıldönümü kutlaması yapıcaz (10 gün kadar geç kutlamış olucaz)
sonra o hafta ancak kendimize geliriz,
bizimkinin evden çıkmaya pek niyeti yok
hatta niyeti bozmuş biraz diyebilirim öhöhmm öhöm neyse
işte sonra evimizin boya badana işleri var.
kendimiz yapalım eğlenceli olur dedik.
oturma odasına mobilya alıcaz falan.
bunlarla geçiririz ilk 10 günü falan.
sonra çıkıcaz akraba ziyaretine
anneleri, babası, dedeleri, bizimkiler vs.
bir - iki günde aradan çıkarıp evimize döneriz diyoruz.
o kadar çok bekledim ki, artık akrabalarıyla vs. geçireceği zamana tahammülüm yok.
işte böyle.. 58 gün sonra bunlar olacak gibi görünüyor.
Ben de öyleydim Kübb sorma ne yani özlediğiniz için mi ağlıyosunuz diye insanlara uzaylı gibi bakardım
İnsan bir saat için bile onca yolu gidip gelir ya az şey mi şu yoklukta
Sen de bilirsin o zaman , oralarda koyup gelmesi de çok zor oluyor demi. Mesela beni arabaya bindirince hani o terminalde kaldı sandım, sanki yatacak kalacak yeri yokmuş da oralarda bırakmışım gibi geldi
Düşün Küb ya onca zaman görmedin ne düşünsen ne yapsan hakkındır senin. Aman akrabalar falan da azıcık dursun sanki ağlaya ağlaya onlar saydı onca şafağı
Valla hic utanmam bnm bekledigimi saydigimi vurgularim.kmse aptal sanmasin bni.anasida bekledm ettm demesn safak kac desem bi allahin kulunun haberi yk gecsnler bu işi o yuzdn.
Arkadaslarida ayni sklde bisi desn bekledk tarzinda tek cmle etsn hepsini bozarim..Hatta havaalanina emre gelirken bi yakin arkadasi var o alsn snide brlikte gelin ddi.lazim deil yolu bliyorm ddm.emre askere gtmeden atar tutardi kardesm hep yanndaym disari cikariz o bu.hepsi balonn gbi sondu.ay ck doluym herkese de emre gelnce gerekeni yapar diye dusunuyorm.ckta umrmda deiller bnm arkdasm deiller cnku.bnm orta ayarim yk ya pat diye soylycem tartisicaz ip kopucak yada susucam ses etmycem.
Gorur gormez bnde emreye kosup ustune atlamayi dusunuyorm bakalim
Nasl bi kavusma ani yapicaz:)hatta arkadasina video ya cek foto cek bisi yap dycem:)
Kızlar bitmycekmi bu günler ya bzde askerlerimizi aldığımız günleri görcek miyizEtrafmdaki herkes askere gdnce pat dye çıkıp geliyodu sanki bzmkiler niye byle up uzuuun oldu ya 15 ay olsydı napardık of 12 bile çok uzuun
Kübb o konuda son derece haklısın. Askerde arayıp sormayanlar izin dönemleri böyle terhis dönemleri bi anda bir yerlerden peyda oluyorlar ki sorma. Benim tavrım da net o konuda. Seni arayana sorana canım feda ama bunları yapmayanlara tavrını koymazsan biz seninle kavga ederiz diye peşin peşin söyledim ben. Aytaç da arayanı aramayanı ayırt etmiş gibi duruyor, askerden dönünce numarasını hatta numaralarımızı değiştiricez zatenUnuttuğu yerde de zevkle devreye girer milletin ağzının ortasına lafı çakarım valla hiç umrum değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?