93/3 asker yolu bekleyenler

Bizim son gelişinden de baya geçti aslında. Aytaç'a çok şaşırdım dağıtımdan sonra 96 gün zorla duran adam, 127 gündür askeriyede ve senin olmayışın dışında bir sorunum yok diyerek dayanıyor. 3 şubattı buradan uğurladığımda, ben martta yanına gitmemiş olsaydım üstüne atlardım herhalde ilk gördüğümde .
Aynısı bende de var işte daha gelmeden gideceği günü hesaplıyodum

Merhaba kizlar gunaydinn sinavlarimdan dolayi giremiyorum neyse ki yarın son finalime girip yilin sonunu getirmis olacağım. Sizlere bi sorum var bu şafak sıkıştırması nasıl bir şey ya sanırım suan onu yaşıyoruz değişik bi psikolojiye girdik askerimle, bitsin artik şu askerlik az günümuz kaldikca bunalıma giriyoruz sizde de var mi şafak sıkıştırma olayı

Son düzenleme:
Günaydın herkese

Şafak:69
Bitaneciğimin olduğu şehre,yani Bayburt'a selam olsun ve asla bi daha yanından bile geçip selam vermek olmasın

Güzel geçer inş finallerin tatlım
Şafak sıkıştırmasıdır o cünkü artk 1 güne bile tahamülümüz kalmadı :18:
93/3 lerin hepsi şuan şafak sıkıştrması sendromu yaşıyo ve çok normal bu bnce
Ama cidden az kaldı dün kardesime 2 ay var daha offf dedm.Geçen günlere bak öle düşün 300 küsür gün sayıyodn onları unuttun mu dedi

ins canım sağolasın finallerim de bitse bi rahatlasam şafak sıkıştırması cok kotu bir şeymiş insan durduk yere sus pus olup kalıyor :44: Gecen gunlere bakinca cidden sasiriyorum dun biz de askerimle ayni seyi konustuk dedim ki az gun kaldikca niye boyle oluyor dedim o da safagimizin cok oldugu gunler hani daha gunumuz var diyip sabrediyoduk ama gunler azaldikca artık bitsin istiyoruz gecmiyo gibi geliyo dedi. Gercekten gecen 10 ayı yasayan biz miydik diyorum yani bitsin artık

Çok bile durdular ya bna artk her gün bi aymş gibi geçiyo içim sıkılıyo
Güne güzel başlıyorm aslında günde çabuk geçiyo buaralar ama havalar güzel sevgilim yanımda yok hep aklımda ondan sıkıldm artk herkeste aynı modda ztn Son 1 ay kala napcz bakalm

Haydı bakalım SİNOP'a da selamı çaktık

tatlım aynı durumdayız, resmen keyfimiz yok.
halbuki 58 gün kaldı ama sanki daha 358 kalmış gibi karamsarız.
çabuk geçsin dedikçe geçmiyor sanki.

Aynen bana da öyle geliyor sanki zaman durdu gibi bir de durmadan dakika sayıyorum ilk gittiği günlerdeki gibi sürekli saate bakıp duruyorum kendime işkence yapıyorum resmen ama engel olamıyorum sonra da fenalık geliyo:26: Bir de o var hava güzel sevdiğim yok yanımda artık okulda otobüste orda burda sevgilileri görmekten bıktım her sevgili gördüğümde kötü oluyorum önceden daha dayanılırdı şimdi takatim kalmamış Son 1 ay naparız hiç bilemiyorum

tatlım aynı durumdayız, resmen keyfimiz yok.
halbuki 58 gün kaldı ama sanki daha 358 kalmış gibi karamsarız.
çabuk geçsin dedikçe geçmiyor sanki.

Ya demek ki herkste olan normal bir durum ben de neyin var diye üstüne gittim dün sevgilimin, yok bir sey olmayan bir seyin neyini anlatıyım diyo ben üzülmeyim diye saklıyorsun diyip ağlamaya başladım o da az günümüz kaldığı için bu durumların normal oldugunu söyledi. Ben abarttım sanırım hiç keyfimiz yok bizim de:26:

Planlariniz ne guzelll.ohh mis hakkiniz hepsi valla.bnde akraba ziyareti kismini pek istemiyorm ama emreninde ck bayila bayila gezcegini sanmiyorm.hatta arayip sormayanlari bn niye gormeye gidiyorm onlar gelsin der.pek ziyaret yapcagini sanmiyorum yani.
Ama arkadaslar knusunda napar bilemiyorm:)
Bzmde agustosta bodruma emrelerin yazligina gtme gbi bir planimiz var ins bi aksilik olmaz surekli bnun planini kuruyoruz.Hatta bn tatil icn almam
Gerekenlerin listesini yapip almaya bile basladim:)

Valla hic utanmam bnm bekledigimi saydigimi vurgularim.kmse aptal sanmasin bni.anasida bekledm ettm demesn safak kac desem bi allahin kulunun haberi yk gecsnler bu işi o yuzdn.
Arkadaslarida ayni sklde bisi desn bekledk tarzinda tek cmle etsn hepsini bozarim..Hatta havaalanina emre gelirken bi yakin arkadasi var o alsn snide brlikte gelin ddi.lazim deil yolu bliyorm ddm.emre askere gtmeden atar tutardi kardesm hep yanndaym disari cikariz o bu.hepsi balonn gbi sondu.ay ck doluym herkese de emre gelnce gerekeni yapar diye dusunuyorm.ckta umrmda deiller bnm arkdasm deiller cnku.bnm orta ayarim yk ya pat diye soylycem tartisicaz ip kopucak yada susucam ses etmycem.
Gorur gormez bnde emreye kosup ustune atlamayi dusunuyorm bakalim
Nasl bi kavusma ani yapicaz:)hatta arkadasina video ya cek foto cek bisi yap dycem:)

Kübb o konuda son derece haklısın. Askerde arayıp sormayanlar izin dönemleri böyle terhis dönemleri bi anda bir yerlerden peyda oluyorlar ki sorma. Benim tavrım da net o konuda. Seni arayana sorana canım feda ama bunları yapmayanlara tavrını koymazsan biz seninle kavga ederiz diye peşin peşin söyledim ben. Aytaç da arayanı aramayanı ayırt etmiş gibi duruyor, askerden dönünce numarasını hatta numaralarımızı değiştiricez zaten Unuttuğu yerde de zevkle devreye girer milletin ağzının ortasına lafı çakarım valla hiç umrum değil !

Gel Devrem gel sen de gel aramıza da hep birlikte bunalımdan bunalıma koşalım , durum hepimizde aynı

Kızlar bitmycekmi bu günler ya bzde askerlerimizi aldığımız günleri görcek miyiz Etrafmdaki herkes askere gdnce pat dye çıkıp geliyodu sanki bzmkiler niye byle up uzuuun oldu ya 15 ay olsydı napardık of 12 bile çok uzuun

Valla kzlar arkadaşları faln bzmde öyle bi Allahın kulu napysun noldun diyen yok Volkanda farknda ama bzmkilerin akraba baya kuvvetli özellikle iki hala ve tabiki anne babası. Annesi bnmle aynı ne zmn konşsam şafağmz aynı gdyo halalrı sürekli arar eksklerini gidermye çalşrlar bnm gbi. Zaten izne geldiğinde havaalanına beraber gtmştk sarldk ama onlar var dye braz çekndik öpemdm öyle sarldk ama onlar doya doya sarldı bz evmize çknca hasret giderebldk ama ne kadr da olsa arayp sorsalarda o hasretlk anı başkalryla paylşmk istemysun onlarnda canı ama bnm dünyam o . benm kadar özledklerni sanmyrum yanılyomuyum blmyrum ya :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…