- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.181
Anlyrum Çağla haklısın valla bnde nasl olcak blmyrum gelicek hop bi anda kendmizi sözlü bulucaz ama çok bekledk ya 5 yıl olucak biz gün geldi aynı şehrde olduğumz halde 1 ay brbrimizi göremedk çok zordu askerliği atlatp sözü yapıp rahat rahat dolaşmktı hep hayalimiz çnkü akrablar hep etrafmzda olduğu için yok biri görcek yok laf etçekler ne kadar babm annem biliyoda olsa hep sorun oldu bizim için bn önden o arkdan aynı yolda yürümek ne kadar zor biliyomusn yok arkadaş ben artık rahat olmk istiyrum bzm söz yapmamız şart çok sıkıldm hele bu hasretlkten snra
Az kaldı 3.5 saat:))
Biz o sıkıntıları Konak, Alsancak gibi yerlerde buluşurken değil de mesela Aytaç bizim o tarafa gelmek istediğinde çok yaşıyoruz ya haklısın o konuda. Aytaç ailemle tanışıyor benim, sevdiler birbirlerini de Aytaç ilişkileri gelişsin diye bize sık sık ziyarette bulunmak istiyor ama durum malum. Senin dediğin gibi ne kadar anne baba bilse de aileler arasında bi bağlayıcılığının olması başka şey. Ben de küçük bir yerde oturuyorum yabancı gördükleri için akrabam dahi olmasalar cins cins baktıklarını fark ediyoruz ikimiz de Aytaç'a. Bu açıdan bakarsak bize de gerek ama mahalle baskısı bu kadar belirleyici olsun istemiyorum ben ya , bir de uzun seneler sözlü-nişanlı kalmayı da istemiyorum tabi. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Aynen cnm bzmde oralarda sorun yokta sadece Balçova da rahat değiliz biz. Ama son izinde Volkann canına tak etmşti Balçovada elimi bırakmamştı o günde 30 mart seçimleri yüzünde yürüyüş mü ne vardı Allahtan kmse çıkmadı karşımza. Askerliği bitrcez ya onun rahatlığı modundaydık
İzindeyken kimse kimseyi dinlemedi ki zaten biz de bizim o tarafta oturduğumuz bir park var oradan Aytaç'ı otobüse bindirene dek ( oturduğum yerin merkezi ) el ele kol kola yürüdük hatta bi ara fazla bi dalmışız sanki Ankara'ya geri uğurluyorum gibi sarılmıştım kimseye aldırmadan
Çok aksiyonlu ilişkilerimiz var yahu
Aynen aynen bizimde eve 3 4 sokak yakın bi yer var nasl sarıldım orda kmseyi gözüm görmemş baksanaAllah deli cesareti vermş diyrum bazen
12 ay askerlik. 365 gün yahu, yazıyla da üç yüz altmış beş
Boru mu diyesi geliyo insanın
Zaman geçmiyooor
Gel gel sen de gel aramıza
Biz de bir an düşünmüştük de değiştirsek mi acaba diye sonra vazgeçtik şimdi askeriyede dağılacak zaten en güzeli askerlik dönüşü olsun temiz olsun diye düşündük. Benim telefonuma da isimsiz isimsiz doğum günü mesajları falan geliyo da ondan rahatsız oluyo Aytaç, ben de o sebeple değiştiricem yani
Aynen Küb kadın hafızası bizimki, çok beklerler unutmamızı
Benm 4 saatim varBak kıskandım şimdi seni
1 saat 50 dk kaldı:)) haha hale bak saat sayar olduk:)
Hande ne oldu senn evdeki sorun kurtulabldn mi ??
Kızlarr nasılsınız :)
kurtuldum cnm evi dezenfekte ettim baştan başa
2 saat 19dk da bnm kaldıKafayı yedik iyice
Yakında saniyelere geçiş yapcam snra salise fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?