- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.781
Genc yaşta kalp krizi gecircem ztn bu heycanlardan ya
Meclis üyeleri duyun sesimizi onaylayın artık şunu aaaaaaaaaaaa
ah be canım guzel diyorsunda benim elimde bişey yokki evdeyim dısardan okuyorum ama daha kitabın kanadını acmadım icimden gelip benim elime olsa dakka durmam evde lanet olsunki buyuk yanındayım hersey muhalif bana iyiler ama beni hicbirsey kesmiyo leyla gibi dolanıyorum bakalım nereye gidecek boyle koyverdim valla amannn ya bana dusmesi belki ilac olur bakalım insallahh
Bizim bu halimizi görselerr 1 dakka durmazlardı zateen
Ama canım senin gerçekten evden biraz uzaklaşman lazım. Şöyle söyleyeyim 19 eylül de başladı benim okulum, okul başlayana dek ne gündüz bitiyordu, ne de gece. Şimdi ise okul olduğundan gündüz çabuk geçiyor, eve gelip yemek ye falan akşam oluyor zaten. Sonra da işte buraya takılıyorum, derslere bakıyorum biraz. atkıyı örüyorum, günlüğümü tutuyorum bakmışım saat 11-11,5 olmuş sonra da yatıyorum zaten. Bence sende imkanlar doğrultusunda kendine oyalanacak bir şeyler bul, yoksa gerçekten geçmez
eşim aradı, bugün 100 kere saate bakmışımdır, şafak sıkıştırıyor bir türlü zaman geçmiyor diyor. ne haftaymış be, çabucak geçsin artık!
Heyyy ben geldimmmm hadi düşürelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞaka şaka ben sakinim artık askerlik düşssün ama ben düşürmicem sevdiceğim geldkten sonra bile devam etcem saymaya.İşte devleet görmüyo bunu askerlik bu drece bozdu pskoljimiiiiii
Yeni karar aldık yoga yapmaya başlıyoruz hazal
Bizi belki o sakinleştirr
Aynen ya geldiklerinde de şey yaparız bugün geldiginin 1. günü 2. günü 3. günü diye diye gider bu böyle
Ahahaha benim niyee haberim yokk aşkolsunnn
Valla bi garip sakinlik var üzerimde yoga yaparsam iyice uçarım ben
Bide bn sakinleşsem ah
Aklım fikrim şafak düşürmekte
canım yaaDur ben yarım saatte gelcem yeni geldim eve bi çay may yapiyim kendime üşüdüm valla:18:
Kızçeler, hepinize iyi geceler dilemekteyim.
Malumunuz yarın okul var, ben kaçıyorum.
Hepiniz sevilmektesiniz ve de öpüldünüüüz
Mehtaaaaap : 3
Tamam hazalcım git ısın hasta fln olma snra
Ayy geldimmHava esmiyo falan ama soğuk baya. Benmkide döndü bugün erzurumdan kalcak yer yokmus orda o yüzden geri dönmüsler hemen
Evet ya havalar buz gibi oldu dışarısı daha sıcak ev daha soguk hatta
Yer olmaması iyi olmş bnce insan alıştıgı yerden baska yere gidince sıkıntı oluyo sag saglim gitmş gelmş işte iyi
Evet bugün ilk kez askerlik düştü dedi sadece bayramdan sonra açıklancak dedi o öyle deyince daha da bi inandım
Ya ztn bu kadar insanı bu kadar askeri umutlandırıp bide yapmazlarsa dahada seçilme gibi bi imkanları olmaz diye düşünüyorm ama bakalım
Evett ya ne kadar üzülürler düşünsene. Mesela benmki anlattı bugün biraz da. 92-3 ler üzülmüs baya bayram sonrasına kalınca.. Bayramda evde olcanız filan demisler. Byram sornasına atınca yazk hepsi baya üzülmüş. Madem yapcanız şmdi yapsydnız dimi onlarda sevinseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?