93/3 asker yolu bekleyenler

Ama canım senin gerçekten evden biraz uzaklaşman lazım. Şöyle söyleyeyim 19 eylül de başladı benim okulum, okul başlayana dek ne gündüz bitiyordu, ne de gece. Şimdi ise okul olduğundan gündüz çabuk geçiyor, eve gelip yemek ye falan akşam oluyor zaten. Sonra da işte buraya takılıyorum, derslere bakıyorum biraz. atkıyı örüyorum, günlüğümü tutuyorum bakmışım saat 11-11,5 olmuş sonra da yatıyorum zaten. Bence sende imkanlar doğrultusunda kendine oyalanacak bir şeyler bul, yoksa gerçekten geçmez

ne guzelmiş seninki işte bende aklıma cok sey takmamaya calısıyorum ama malesef olmuyo aslında psikologu dusunmuyor degilim bakalım boyle giderse oda olacak sonucta oda tedavi yontemi cekinilecek bişey yok sagol canım onerilerin icinde uygulamaya calısacam

eşim aradı, bugün 100 kere saate bakmışımdır, şafak sıkıştırıyor bir türlü zaman geçmiyor diyor. ne haftaymış be, çabucak geçsin artık!

eşim aradı, bugün 100 kere saate bakmışımdır, şafak sıkıştırıyor bir türlü zaman geçmiyor diyor. ne haftaymış be, çabucak geçsin artık!

Evet ya zaman kısaldıkca daha zor oluyo beklemesi Oda haklı napsın ama geciyo bi şeklde

Heyyy ben geldimmmm hadi düşürelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şaka şaka ben sakinim artık askerlik düşssün ama ben düşürmicem sevdiceğim geldkten sonra bile devam etcem saymaya.İşte devleet görmüyo bunu askerlik bu drece bozdu pskoljimiiiiii

Son düzenleme:

Yeni karar aldık yoga yapmaya başlıyoruz hazal
Bizi belki o sakinleştirr
Aynen ya geldiklerinde de şey yaparız bugün geldiginin 1. günü 2. günü 3. günü diye diye gider bu böyle

Yeni karar aldık yoga yapmaya başlıyoruz hazal
Bizi belki o sakinleştirr
Aynen ya geldiklerinde de şey yaparız bugün geldiginin 1. günü 2. günü 3. günü diye diye gider bu böyle

Ahahaha benim niyee haberim yokk aşkolsunnn
Valla bi garip sakinlik var üzerimde yoga yaparsam iyice uçarım ben

Kızçeler, hepinize iyi geceler dilemekteyim.
Malumunuz yarın okul var, ben kaçıyorum.
Hepiniz sevilmektesiniz ve de öpüldünüüüz

Mehtaaaaap : 3

Kızçeler, hepinize iyi geceler dilemekteyim.
Malumunuz yarın okul var, ben kaçıyorum.
Hepiniz sevilmektesiniz ve de öpüldünüüüz

Mehtaaaaap : 3

İyi geceler tatlı rüyalar Çağla
Mehtabında ayrı bi havalı hani

Ayy geldimm Hava esmiyo falan ama soğuk baya. Benmkide döndü bugün erzurumdan kalcak yer yokmus orda o yüzden geri dönmüsler hemen

Evet ya havalar buz gibi oldu dışarısı daha sıcak ev daha soguk hatta
Yer olmaması iyi olmş bnce insan alıştıgı yerden baska yere gidince sıkıntı oluyo sag saglim gitmş gelmş işte iyi

Evet ya havalar buz gibi oldu dışarısı daha sıcak ev daha soguk hatta
Yer olmaması iyi olmş bnce insan alıştıgı yerden baska yere gidince sıkıntı oluyo sag saglim gitmş gelmş işte iyi

Evet bugün ilk kez askerlik düştü dedi sadece bayramdan sonra açıklancak dedi o öyle deyince daha da bi inandım

Evet bugün ilk kez askerlik düştü dedi sadece bayramdan sonra açıklancak dedi o öyle deyince daha da bi inandım

Ya ztn bu kadar insanı bu kadar askeri umutlandırıp bide yapmazlarsa dahada seçilme gibi bi imkanları olmaz diye düşünüyorm ama bakalım

Ya ztn bu kadar insanı bu kadar askeri umutlandırıp bide yapmazlarsa dahada seçilme gibi bi imkanları olmaz diye düşünüyorm ama bakalım

Evett ya ne kadar üzülürler düşünsene. Mesela benmki anlattı bugün biraz da. 92-3 ler üzülmüs baya bayram sonrasına kalınca.. Bayramda evde olcanız filan demisler. Byram sornasına atınca yazk hepsi baya üzülmüş. Madem yapcanız şmdi yapsydnız dimi onlarda sevinseydi

Asker acıgı fln olucakmş haklılar o konuda bnce bi sürü asker terhis olck onu ayarlamkta hemen olmazdı ztn ama en azından belli olmadan bşy demeselerdi askerlerede bayramda gidiceksinz fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…