- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.761
İznin evlilik yıldönümünüze denk gelmesi ne güzel bi tesadüf olmş
Selam kızlar naber?
Bütün gün dersteydim, noldu ya askerlikten ses seda var mı? Düşmedi mi?
İyi diyelim iyi olsun HandecimSen nasılsın ? Yorgunsundur kesin
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo
Sen bide bi posta deftere gecirrken aglicaksn deseneKendini üzmek için yer arıyo gibisin resmen
O ayrılık korkusu bndede var ya hatta dedm bnmkine ya askerden gelince bni bırakırsan fln diye şakasına takıldm.Bna ne dese begenirsinyok ya bırakmam hrhlde belkide bırakırım hmmm bilemedim şimdi diyo gıcık yanımda olsada pataklasam diye içimden gecirmedm degl
sanki su askerlik dusme kararı cıkalı ben daha cok yıpranıyorum kızlar sizdede oluyormu
sanki su askerlik dusme kararı cıkalı ben daha cok yıpranıyorum kızlar sizdede oluyormu
Kızlar yaa, söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum. Zaten topiğin şafak düşürmeyen kısmını zor tutuyoruz burada ama sakin olun hanımlar yine de
93/2 askere gitmiş olan yakın arkadaşım var. Diğer topiklerde de paylaşılmış buna benzer bir şey bir de ben söyleyeyim, 92/3 lerin bayrama hazırlandığını, en kötü ihtimal 92/4 lerle yani kasımda salınacaklarını söyledi. Ama sakiiiiiiiiiiniz, hala meclisi bekliyoruz çünkü
Kızlar yaa, söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum. Zaten topiğin şafak düşürmeyen kısmını zor tutuyoruz burada ama sakin olun hanımlar yine de
93/2 askere gitmiş olan yakın arkadaşım var. Diğer topiklerde de paylaşılmış buna benzer bir şey bir de ben söyleyeyim, 92/3 lerin bayrama hazırlandığını, en kötü ihtimal 92/4 lerle yani kasımda salınacaklarını söyledi. Ama sakiiiiiiiiiiniz, hala meclisi bekliyoruz çünkü
Bana da öyle geliyor
Gıcıklıkları tutuyor bazen hiç sorma
Hatta ne dicem, o kadar erkeğin arasında öküzleşirseler de şaşırmayın hee, ben dün o potansiyeli gördüm benimkinde, gerçi hemen toparladı ama adam Hayatım diyişime haa dedi yahuuu
Hadii düsürelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden ki tatlım?
ben tam tersi umut doluyum :)
erkenden gelecekler inşallah.
Hazal yine gaza gelmşHaberlerde mi gördn yoksa kesinleşmş mi
Haa demş yaaa ayy ne güldümOlur öyle arada ya göze aldık böyle şeyleri ztn Bn olsam bidaha aradıgında telefonu acarken haa derim
oyle tabi canım dusuncesi cok guzel anlamadım bende hersey ters tepiyo allahım depresyondamıyım ne anlamadım canım daralıyo icim sıkılıyo surekli allah hayırlısını versin gelsin erkendende kurtulalım su bitmez muammalardanBeni belirsizlik zorluyor biraz ama o kadar düşüncesi bile mükemmel çünkü. Sendeki sıkıntı nedir ?
Çemkirdim ama telefonda bana baaak ben senin asker arkadaşın değilim dedim, işte aşkım bu kadar erkeğin arasında en normali bile öküzleşiyor valla bilerek yapmadım falan filan, dedim görüşürüz izinde yariiim
Öküz olsa bile seviyorum o derecedeyim şuanda
Yok canım ya malesef hiç biyerde görmedim ama bianda düşüresim geldi
oyle tabi canım dusuncesi cok guzel anlamadım bende hersey ters tepiyo allahım depresyondamıyım ne anlamadım canım daralıyo icim sıkılıyo surekli allah hayırlısını versin gelsin erkendende kurtulalım su bitmez muammalardan
Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyormSabret ya birlikte düşcez bekle azcık
Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyormSabret ya birlikte düşcez bekle azcık
Süreye bu kadar odaklanma bence canım sen, hepimiz odaklıyız ama seni daha bir odaklı gördüm. Bak kesinleşmese bile 95 gün önce gelme ihtimalleri var bunları düşün, daha 95 günü dolmayan bir askerin bekleyeni için 95 gün önce gelmesinin değerini en iyi sen bilirsin. Evde misin sürekli onu da bilmiyorum ama kendine bir uğraş falan bulsan, ya da çalışmaya falan başlasan belki zaman öyle daha çabuk geçer. Olmadı bir psikolog desteği falan mı alsan acaba, var mıdır öyle bir imkan
Valla ya bu heycan öldrcek beniiiiNeyse tamam sakiniim ve bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?