93/3 asker yolu bekleyenler

Selam kızlar naber?
Bütün gün dersteydim, noldu ya askerlikten ses seda var mı? Düşmedi mi?

İyi diyelim iyi olsun Handecim Sen nasılsın ? Yorgunsundur kesin
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo

Kızlar yaa, söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum. Zaten topiğin şafak düşürmeyen kısmını zor tutuyoruz burada ama sakin olun hanımlar yine de
93/2 askere gitmiş olan yakın arkadaşım var. Diğer topiklerde de paylaşılmış buna benzer bir şey bir de ben söyleyeyim, 92/3 lerin bayrama hazırlandığını, en kötü ihtimal 92/4 lerle yani kasımda salınacaklarını söyledi. Ama sakiiiiiiiiiiniz, hala meclisi bekliyoruz çünkü

Bana da öyle geliyor
Gıcıklıkları tutuyor bazen hiç sorma
Hatta ne dicem, o kadar erkeğin arasında öküzleşirseler de şaşırmayın hee, ben dün o potansiyeli gördüm benimkinde, gerçi hemen toparladı ama adam Hayatım diyişime haa dedi yahuuu

yihuuuuuuuuuuuuuu
valla sakim makin olamam ben

Haa demş yaaa ayy ne güldüm Olur öyle arada ya göze aldık böyle şeyleri ztn Bn olsam bidaha aradıgında telefonu acarken haa derim

Haa demş yaaa ayy ne güldüm Olur öyle arada ya göze aldık böyle şeyleri ztn Bn olsam bidaha aradıgında telefonu acarken haa derim

Çemkirdim ama telefonda bana baaak ben senin asker arkadaşın değilim dedim, işte aşkım bu kadar erkeğin arasında en normali bile öküzleşiyor valla bilerek yapmadım falan filan, dedim görüşürüz izinde yariiim
Öküz olsa bile seviyorum o derecedeyim şuanda

Beni belirsizlik zorluyor biraz ama o kadar düşüncesi bile mükemmel çünkü. Sendeki sıkıntı nedir ?
oyle tabi canım dusuncesi cok guzel anlamadım bende hersey ters tepiyo allahım depresyondamıyım ne anlamadım canım daralıyo icim sıkılıyo surekli allah hayırlısını versin gelsin erkendende kurtulalım su bitmez muammalardan

Aynen izinleri bu yüzdende dört gözle bekliyorz ztn Tek tek hesap sorcaz Sevince öküzlügünü gözümüz görmüyo ki aşk işte gözünü kör ediyo insanın

Yok canım ya malesef hiç biyerde görmedim ama bianda düşüresim geldi

Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyorm Sabret ya birlikte düşcez bekle azcık

Süreye bu kadar odaklanma bence canım sen, hepimiz odaklıyız ama seni daha bir odaklı gördüm. Bak kesinleşmese bile 95 gün önce gelme ihtimalleri var bunları düşün, daha 95 günü dolmayan bir askerin bekleyeni için 95 gün önce gelmesinin değerini en iyi sen bilirsin. Evde misin sürekli onu da bilmiyorum ama kendine bir uğraş falan bulsan, ya da çalışmaya falan başlasan belki zaman öyle daha çabuk geçer. Olmadı bir psikolog desteği falan mı alsan acaba, var mıdır öyle bir imkan

Ara ara bnada oluyo tam giriyorm değiştiriyim yaa bi bakiyim nasıl görncek diyorm snra yok yok diyorm kapatıyorm Sabret ya birlikte düşcez bekle azcık

Aynen kızlar hee oyun bozanlık yok geri sayım yapıp düşücez hem de, valla birimiz bile burada değilken olmaz bu iş, beklicez eksik olanın gelmesini

ah be canım guzel diyorsunda benim elimde bişey yokki evdeyim dısardan okuyorum ama daha kitabın kanadını acmadım icimden gelip benim elime olsa dakka durmam evde lanet olsunki buyuk yanındayım hersey muhalif bana iyiler ama beni hicbirsey kesmiyo leyla gibi dolanıyorum bakalım nereye gidecek boyle koyverdim valla amannn ya bana dusmesi belki ilac olur bakalım insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…