- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.741
Canım önemli olan nişanlın burda kesinlikle seni ailesine karıştıracak olan o bi sorun oldumu kimin tarafında ortayımı buluyor bunlar çok önemli. Şükür maşallah nazar değmesinki ailelerle problemler olsa da bi şeilde hallettik. Kısaca el ele olunca ve isteyince herşey halloluyor.
Evet ya bnde ona güveniyorum ztn daha cok var hemen tasalara düşmiyim bnde ama sizin adınıza cok sevindim kac kişi oluyo nişan arifesinde ailesi yüzünden ayrılan eden aman allah korusun ya kimseye yaşatmasın
Amin canım amin nişan arifesindede düğün arifesindede ayrılan çok fazla burda iki tarafında anlayışlı olması lazım. Her iki tarafta gençlere bıraksa herşey çok güzel olacak ama ailelerin savaşı gençleri yıpratıyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Cok katılıyorum bunaBazen ailelerde destek olucagına köstek oluyo o sinir bozucu oluyo sonucta cocuklar için güzel mutlu bşy yapılıyo ama ortaya üzücü şeyler cıkabiliyo işte her iki tarafıda mutlu etmesi cok zor ztn oyüzden aileler karışmasa daha güzel olucak da imkansz işte
Biz bunu çok yakın zamanda yaşadık canım ağbimin nişanlısının ailesi çok çektirdi açıkcası bize annesi illede herşey benim istediğim olacak dedi. Ağbim bazen bitsin dedi çünkü dayanamıyordu artık ama biz aile olarak bi şekilde destek olduk ve şükürki düğünümüzü yaptık :)
Ne güzel yapmşsnz böyle aileleri tebrik ediyorm gercekten ztn yeterince stres oluyo destek olmk yerine köstek oluyolar bide.Darısı senin başına olsun canım
Bu aile konusunda benimde çok endiselerim var :18: Geçen gn ki konudan sonra endişeleniyorum biraz ama sorun etmemeye karar verdim umarım herşeyi istediğim gibi olur
Ne güzel yapmşsnz böyle aileleri tebrik ediyorm gercekten ztn yeterince stres oluyo destek olmk yerine köstek oluyolar bide.Darısı senin başına olsun canım
Bu aile konusunda benimde çok endiselerim var :18: Geçen gn ki konudan sonra endişeleniyorum biraz ama sorun etmemeye karar verdim umarım herşeyi istediğim gibi olur
Kesinlikle. Bir yakınımız geldi geçen gün. Ben bahsettim böyle böyle diye. Oda nisanlısını yani şimdi ki eşini beklemiş 18 ay. Bi anlatıyo balkonda beklerdim belki gelir diye gözümü yollardan ayırmazdım diyo. Tabi ozamanlar telefonla bile görüşemiyoru görüşşeskte kısa kısa ve haftadan haftaya konusurduk filan diyo kadın ama resmen ağladı bunları anlatırken. Bi an şanslı olduğumuzu düşündüm ama bi yanımda cız etti bende böyle hatırlayıp ağlayrak anlatıcak mıyım herkese diye
Valla ben emin değilim unutabiliceğimden herşeyi unuturum da bu özlemin acısını unutmamm
Selam kızlar naber?
Bütün gün dersteydim, noldu ya askerlikten ses seda var mı? Düşmedi mi?
İyi diyelim iyi olsun HandecimSen nasılsın ? Yorgunsundur kesin
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo
yoruldum valla ya daha saat 19.00 da bi daha derse gircem.
Şafağı da erkenden düşürdüm, şimdi meclisi bekliyorum. Ne kadar yavaş çalışıyolar, ben 1 dk da düşürüverdim halbuki
Geldiklerinde askerligin en güzel hatırası ve kanıtı o günlügün olck tabi sevgininde
Allah daha kötü ayrılık yaşatmasın diye teselli ediyorm bn kendimiOyüzden gecmişi hatrlamayı pek sevmem bn üzülmiyim yüzüm hep gülsün diye
Sende okuma bidaha bakiyim o günlügü aynı 54 günü bidaha yaşamaya ne gerek var
Bir de ben şimdilik kağıtlara yazıyorum, daha istediğim gibi bir defter bulamadım. Defteri bulup da ona geçirsem dahi önce kağıda yazıcam, sonra deftere geçiricem. Bende de dursun bir örneği istiyorum. İleride askerlik çok geride kaldığı zaman okuyunca neler hissedicem çok merak ediyorum çünkü :2:
Aynen ya bazen kendimi böyle hani terkedilme şarkıları vardır ya onları dinlerken ağlıyor olarak buluyorum, diyorum Çağla kızım kafan mı güzel, adam seni terk etmedi sadece askerde
Dediğin gibi Allah başka türlü ayrılık yaşatmasın
İnşallah yaa, durup durup okuyasım geliyor. Çok mazoşistim bu aralar
Bir de ben şimdilik kağıtlara yazıyorum, daha istediğim gibi bir defter bulamadım. Defteri bulup da ona geçirsem dahi önce kağıda yazıcam, sonra deftere geçiricem. Bende de dursun bir örneği istiyorum. İleride askerlik çok geride kaldığı zaman okuyunca neler hissedicem çok merak ediyorum çünkü :2:
Aynen ya bazen kendimi böyle hani terkedilme şarkıları vardır ya onları dinlerken ağlıyor olarak buluyorum, diyorum Çağla kızım kafan mı güzel, adam seni terk etmedi sadece askerde
Dediğin gibi Allah başka türlü ayrılık yaşatmasın
İnşallah yaa, durup durup okuyasım geliyor. Çok mazoşistim bu aralar
ben de her akşam yazdıktan sonra şöyle bir karıştırıyorum defteri.
Evlilik yıldönümümüz var bayramda.
eşime hediye edicem defteri.
ve o buraya geldiğinde 1 sayfaya da ikimiz beraber yazıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?