93/3 asker yolu bekleyenler

Evet ya bnde ona güveniyorum ztn daha cok var hemen tasalara düşmiyim bnde ama sizin adınıza cok sevindim kac kişi oluyo nişan arifesinde ailesi yüzünden ayrılan eden aman allah korusun ya kimseye yaşatmasın

Evet ya bnde ona güveniyorum ztn daha cok var hemen tasalara düşmiyim bnde ama sizin adınıza cok sevindim kac kişi oluyo nişan arifesinde ailesi yüzünden ayrılan eden aman allah korusun ya kimseye yaşatmasın

Amin canım amin nişan arifesindede düğün arifesindede ayrılan çok fazla burda iki tarafında anlayışlı olması lazım. Her iki tarafta gençlere bıraksa herşey çok güzel olacak ama ailelerin savaşı gençleri yıpratıyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Cok katılıyorum buna Bazen ailelerde destek olucagına köstek oluyo o sinir bozucu oluyo sonucta cocuklar için güzel mutlu bşy yapılıyo ama ortaya üzücü şeyler cıkabiliyo işte her iki tarafıda mutlu etmesi cok zor ztn oyüzden aileler karışmasa daha güzel olucak da imkansz işte

Biz bunu çok yakın zamanda yaşadık canım ağbimin nişanlısının ailesi çok çektirdi açıkcası bize annesi illede herşey benim istediğim olacak dedi. Ağbim bazen bitsin dedi çünkü dayanamıyordu artık ama biz aile olarak bi şekilde destek olduk ve şükürki düğünümüzü yaptık :)

Ne güzel yapmşsnz böyle aileleri tebrik ediyorm gercekten ztn yeterince stres oluyo destek olmk yerine köstek oluyolar bide.Darısı senin başına olsun canım

Ne güzel yapmşsnz böyle aileleri tebrik ediyorm gercekten ztn yeterince stres oluyo destek olmk yerine köstek oluyolar bide.Darısı senin başına olsun canım

Bu aile konusunda benimde çok endiselerim var :18: Geçen gn ki konudan sonra endişeleniyorum biraz ama sorun etmemeye karar verdim umarım herşeyi istediğim gibi olur

Bu aile konusunda benimde çok endiselerim var :18: Geçen gn ki konudan sonra endişeleniyorum biraz ama sorun etmemeye karar verdim umarım herşeyi istediğim gibi olur

Şimdilik kafana takma canım o konuyu Askerden gelsin ozamn konusup halledersiniz,herşeyde istedigin gibi olur inş

Evet herşeyi düşünmeyin kızlar şimdiden daha önünüzde gördüğüm kadarıyla uzun zaman var

Bence anlatacaksın, ama olsun gelsinler de varsın olsun seneler sonra yine ağlayarak anlatalım bugünleri

Selam kızlar naber?
Bütün gün dersteydim, noldu ya askerlikten ses seda var mı? Düşmedi mi?

İyi diyelim iyi olsun Handecim Sen nasılsın ? Yorgunsundur kesin
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo

İyi diyelim iyi olsun Handecim Sen nasılsın ? Yorgunsundur kesin
Daha bi ses yok aynı yani meclisten gecmesi bekleniyo

yoruldum valla ya daha saat 19.00 da bi daha derse gircem.
Şafağı da erkenden düşürdüm, şimdi meclisi bekliyorum. Ne kadar yavaş çalışıyolar, ben 1 dk da düşürüverdim halbuki

özleme bir diyeceğim yok.
o kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası.
o nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı.
o tek güzel yönü bekleyişlerimizin.

demiş şair...

yoruldum valla ya daha saat 19.00 da bi daha derse gircem.
Şafağı da erkenden düşürdüm, şimdi meclisi bekliyorum. Ne kadar yavaş çalışıyolar, ben 1 dk da düşürüverdim halbuki

Ztn mecliste bizler olsaydık saniye sürmezdi kararın alınması

Bir de ben şimdilik kağıtlara yazıyorum, daha istediğim gibi bir defter bulamadım. Defteri bulup da ona geçirsem dahi önce kağıda yazıcam, sonra deftere geçiricem. Bende de dursun bir örneği istiyorum. İleride askerlik çok geride kaldığı zaman okuyunca neler hissedicem çok merak ediyorum çünkü :2:
Aynen ya bazen kendimi böyle hani terkedilme şarkıları vardır ya onları dinlerken ağlıyor olarak buluyorum, diyorum Çağla kızım kafan mı güzel, adam seni terk etmedi sadece askerde
Dediğin gibi Allah başka türlü ayrılık yaşatmasın
İnşallah yaa, durup durup okuyasım geliyor. Çok mazoşistim bu aralar

ben de her akşam yazdıktan sonra şöyle bir karıştırıyorum defteri.

Evlilik yıldönümümüz var bayramda.
eşime hediye edicem defteri.
ve o buraya geldiğinde 1 sayfaya da ikimiz beraber yazıcaz

Sen bide bi posta deftere gecirrken aglicaksn desene Kendini üzmek için yer arıyo gibisin resmen
O ayrılık korkusu bndede var ya hatta dedm bnmkine ya askerden gelince bni bırakırsan fln diye şakasına takıldm.Bna ne dese begenirsin yok ya bırakmam hrhlde belkide bırakırım hmmm bilemedim şimdi diyo gıcık yanımda olsada pataklasam diye içimden gecirmedm degl

ben de her akşam yazdıktan sonra şöyle bir karıştırıyorum defteri.

Evlilik yıldönümümüz var bayramda.
eşime hediye edicem defteri.
ve o buraya geldiğinde 1 sayfaya da ikimiz beraber yazıcaz

İznin evlilik yıldönümünüze denk gelmesi ne güzel bi tesadüf olmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…