93/3 asker yolu bekleyenler

Keske ustada yakın olsaydı hepsinin açığını kapattı 8 saatin değerin,i bil valla 25 saatten sonra çok az geliyo gözüme benim

Dogru diyosun ama burdan Bayburt 19 saat ordanda hakkari şırnak yada Siirt e gidiceklerimş oda baya uzak mesafe ve tehlikeside var oyüzden bende senden sayılırım

Dogru diyosun ama burdan Bayburt 19 saat ordanda hakkari şırnak yada Siirt e gidiceklerimş oda baya uzak mesafe ve tehlikeside var oyüzden bende senden sayılırım

Valla aynı kaderi paylaşıcaz desene

Gerçi bizim mesafe de 2,5 saatten, 8,5-9 saate terfi edecek ama seninkinin yanında hiç bir şey tabi bunlar

Gidebiliceksen çok iyi canım ama gidemedikten sonra 10nuda aynı 20side :44:

Aynen öyle valla. Gerçi şimdi ben uçak mesafesine falan baktım 1 saat 15 dakika diyor, İso'dan izin çıkmazsa kaçak olarak Adnan Menderes - Esenboğa akar yaniiii

Yakınlıgın avantajlarını degerlendirmk lazm illaki

Şartlarıı zorlarım diyosunn Valla herseyee değer 1 saat bile.

Ee ne yapayım mecbur. Ciddi ciddi ben Aytaç hiç izne gelmesin istiyorum ya bu dağıtım izninden sonra, gelmesin de hani bir an önce temelli olarak bitsin, böyle git gel git gel her defasında yeni bir veda zor oluyor ki sevinçliyim falan ama 20 sinde gidecek onun hüznü çöktü şimdiden
Ee hiç görmeden de o kadar şafak çok zorlar bizi ki 8-9 saatlik mesafeden, üstelik terör tehlikesi olmayan bir şehre gidememek de oldukça saçma olacak. Tek yol kaçış, tek yol isyağğğğğn

Bende o düşüncedeyim.. Ben gidemem ama oda gelmesin hemen bitsin kısalırsada 120 gün birden düşüriyim temelli gelmesi daha iyi çünkü gerçekten çok zor oluyo veda etmek tekrar tekrar acın tazeleniyo resmen

ben de izin kullanmamasından yanayım.
arada ben gitmeye çalışırım.
izin kullanmazsa neredeyse 20 gün erken geliyor sonuçta

Bende izin kullanmamasından yanayım ztn oda öyle düşünüyo ondan bnde 95 gün ile birlikte 23 gün daha düşücem

Bende o düşüncedeyim.. Ben gidemem ama oda gelmesin hemen bitsin kısalırsada 120 gün birden düşüriyim temelli gelmesi daha iyi çünkü gerçekten çok zor oluyo veda etmek tekrar tekrar acın tazeleniyo resmen

En mantıklısı bence o ki sizin bir de mesafe uzun yani

Bende izin kullanmamasından yanayım ztn oda öyle düşünüyo ondan bnde 95 gün ile birlikte 23 gün daha düşücem

Ben o kadar net olamıyorum o konuda yaa, düşerse bir hastalık bir düğün dernek falan olmadığı takdirde gelmem çabuk bitsin diyor ama yine de belli olmaz benimkinin işi çok eserekli yani, o açıdan ben şimdilik 95 gün dahi düşsem yeter

Ozamn bilemicem sizin işi ama bnmki kesin gelmem diyo bn düşerim gitsin

Düşün düşün siz, kullanmazsa bir anda 23 gün önce gelir son 23ü saymadan doğan güneş deriz olmadı sayarız yani, kaç günü aşmış olucaz 23 de laf mı olacak sonlarına gelince

Aynen sonlara gelince 23 de neymş deriz Şimdi cok cok büyük bi zaman dilimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…