93/3 asker yolu bekleyenler

kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)

benim sevglimde doğuda bazen kiltliyolar çarsıları 2 haftada bi çıkıyo bazen her hafta çıkıyo belli olmuyo ama çıkılıyo

Son 2 gün fln rahat olcak gibi geliyolar bnada Benmki hala dagda sanırım sanki komanda olucak başımada daga cıkarıyolar sogukta Sevgililerimizi brzda bize bırakın alalah ya

Of ece sorma ya yarın doğubeyazıta gidiyo ne zaman geliceği belli değil sinir oldum telefondada zaten çok soğuk konustu siinrlerim bozuldu zor tutum kendimi kapatcaktım suratına valla. Askerim ben diye diye ömrümü yedi ya üf

kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)

Yerine göre değişiyo canım
Hakkari şırnak gibi yerlerde çarşı izni yok diye biliyorum güvenlik acısından

aynen canım korecin dedigi gibiymiş benimki sırnaga dustu arastırdım biliyorm yani guvenlik tehlikesi nedeniyle carsılar yasak oluyormus
seninki nereye dustu doguyamı?

Bende şu yönden cıkmasını istemem o civarlarda askerleri pek sevmiyolar başına bşy fln gelmesin diye haberleşmemizde bi sorun olmadıktan snra çarşı cokta önemli degl ztn

Sennki gezici asker fln mı niye geziniyo sürekli
Belki soguk konusmasının sebebide gidicegi için canı sıkılmştır ondandır canım sen üzülme yani

benimki de 28 yaşında.
aynı ispatlama durumu onda da var.
çift çarşı kazandı 2 kere, ama sonra masraf olmasın diye çıkmadı da çarşıya deli benim kocam ya

bayramdan sonra da olmasına razıyız, olsun da...
bence 92/3 leri hemen terhis etmemek için bayramdan sonrasına bıraktılar..

aynen canım korecin dedigi gibiymiş benimki sırnaga dustu arastırdım biliyorm yani guvenlik tehlikesi nedeniyle carsılar yasak oluyormus
seninki nereye dustu doguyamı?

Evet ya doguya dustu Hakkari ŞEmdinli Allah bizlere ailelerimize en onemlısıde sevdıceklerımıze sabırlar versın

uzuldum sımdı keske olmasaydı carsı falan ya gercı hakkarıde benımkı ama bakalım gıttıgınde gorucez herseyı

Hazalın sevgilisi güneydoguda degl ama ondan çarşısı olabiliyo.Hakkaride olmaz %100 merak etme

Evet canım her yerde aynı olmuyo işte bizimkilerde yemin töreni filan derken çok yoğun oluyodu konusamıyoduk filan. Ustaya gidince alıstıktan sonra rahatlığı ayrı bişey özlemi ap ayrı bişey. Tamam diyosun artık rahatız konusabilicez filan. Ama günler geçtikçe özlemin kat kat artıyo. Yetmiyo yani konusmak. Onlar gittiler geldiler canım. Kalma sıkıntımız var ailem gönderir ama orda kalmama izin vermez. Ki bunu oda istemez zaten. 2 gün 3 gün kalamam orda. Sabah gidip gece dönebilirim onlarla ama ondada uçak bileti bulunmuyo.Zor yanii..Off hakkımızda hayrılısı olsun ya

ınsallah oyledırde kursagımızda kalmaz dustu sevıncı

Bende şu yönden cıkmasını istemem o civarlarda askerleri pek sevmiyolar başına bşy fln gelmesin diye haberleşmemizde bi sorun olmadıktan snra çarşı cokta önemli degl ztn

aynen oyle basına bır sey gelmesın dıye ıstemıyorum bende zaten sonucta ısmı bıle korkutuyor ınsanın dogu olunca

Sennki gezici asker fln mı niye geziniyo sürekli
Belki soguk konusmasının sebebide gidicegi için canı sıkılmştır ondandır canım sen üzülme yani

Yok canım süpriz yapcakmıs bilet bulamamıs bayrama. Ondan canı sıkılmıs:26: Üf nefret ediyorum askerlikten heee

Yok canım süpriz yapcakmıs bilet bulamamıs bayrama. Ondan canı sıkılmıs:26: Üf nefret ediyorum askerlikten heee

Hadi ya kıyamam sende destek olsaydın morali bozulmş işte oyüzden.Bilet buldugu zaman gelseymş ozamn :26:

Hadi ya kıyamam sende destek olsaydın morali bozulmş işte oyüzden.Bilet buldugu zaman gelseymş ozamn :26:

Valla gayet güzel konustumda ben ne kadar güzel konusursam okdr üstüme geldi 3 yıl önceki konunun davasını yapıyo bana ya nerden aklına geldii ne ara düsündün Sen bana 3 yıl önce böyle yapmıştın dedi bana ben şokkk Ay sinirlerimi bozdu ya

İzin işi olmamş diye sna sarmş belli ki
Oluyo öyle arada gecmişe dönüşler işimiz gücümüz alttan almk yani yapck bşy yok şaşırma bu tepkilere

askerlık mı yapıyor yoksa hafıza memrlugumu bellı degıl ya adam gunu gunune ne yaptıgını soyluyor ya onlarmı askerlık yapıyor bızmı bellı degıl omrumuzden omur gıdıyor valla kızlardan daha nazlı trıplı oluyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…