93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar napıyosunuuz :26:
Aksam oldu yine içime bi huzursuzluk çöktü ya

Aynısı bende de var ama akşamdan değil arayamadı bu çocuk yine yaa. En son pazar sabahı 10,5 gibi konuşmuştuk yarım saat ondan sonra bu saat oldu ses yok hala
Nefret ediyorum bu hafta başlarından, hep böyle oluyor.
Hayır yani son haftaları bu çocukların orada, bir düşün yakalarından yahuu

Son haftaları olduğu için çok çektiriyolar canım zaten. Olsun bak sizin izin yaklasıyor. Ustaya geçincede daha rahat olcak konusmanız. 1 haftacık daha sabredinnn :26: Bende çok özledim ya ne kadar konussakta yetmiyo arada geliyolar bana böyle hep özlüyorum ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum içim sıkılıyo . Arayınca bi nebze olsun geçiyoda işte.. Of ya

Bizim hiç beklemediğimiz bir şeydi son hafta yoğun olmak, eminim sevgilim de baya şaşırmıştır bu duruma son hafta rahatız diyordu çünkü o da
Bir tek beni teselli eden o zaten, daha rahat konuşacak olmamız. Yoksa ben de farkındayım asıl askerliğin o zaman başlayacağının. Kim bilir kaç ay göremicez biz de birbirimizi, çünkü benim de gitme garantim yok biliyorsunuz :18:
Yeter mi hiç canım ya, idare etmeye çalışıyoruz işte. Senin gidememe durumun yalnız o kadar yolu gitmeni istemediğindendi demi yanlış hatırlamıyorum. Yok mu seninle gelecek biri ya da ne bileyim ailesinin gitme gibi bir düşüncesi yok mu oraya seni de alsalar yanlarına, sizin ilişki uzundu baya evden de sorun olmaz böylece

Son 2 gün fln rahat olcak gibi geliyolar bnada Benmki hala dagda sanırım sanki komanda olucak başımada daga cıkarıyolar sogukta Sevgililerimizi brzda bize bırakın alalah ya

kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)

Kızlar napıyosunuuz :26:
Aksam oldu yine içime bi huzursuzluk çöktü ya

aynen... haftasonlarını ve geceleri hiç sevmiyorum.
geçmek bilmiyorlar.

biz bugün konuştuk bu hafta çok yoğunmuş.
bizimkileri denetlemeye ankaradan komutanlar gelmiş.
eğitimleri atışları falan denetliyormuş.

bugün eşim yemekhanede nöbetçiydi.
yorulmuş, herhalde erkenden uyur.

yarın da yarışmalar varmış (atış vs.)
ondan sonra silahlarını, eşyalarını teslim edeceklermiş.

perşembe- cuma da askerlere biletlerini almaları için çarşıya çıkma izni verilebilirmiş.

kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)

Yerine göre değişiyo canım
Hakkari şırnak gibi yerlerde çarşı izni yok diye biliyorum güvenlik acısından

biz bi sene doğuda kaldık, ben hiç çarşıya çıkan asker görmemiştim. (terör bölgesindeydik)
ama merkezlerde falan çıkılıyordur herhalde.

Yerine göre değişiyo canım
Hakkari şırnak gibi yerlerde çarşı izni yok diye biliyorum güvenlik acısından

Hakkari şemdinli komando çavuş adam topcuydu atıslarda ısabetlı yapmıs cavus egıtımındede 1. olmus acemıde komando cavus yapmıslar ( dedım ben ona ama bak dedım atıs falan yaptırırlarsa yapma doguya gonderırler komutanları atısları ıyı olanları cıft carsıya salarız demıs bızımkıde gaza gelmıs 6da 6 ısbat ettımıs g3le postaa hakkarı yaptılar sımıdıde dıyom cıft carsı ıcın 10 ay carsıdan yoksun olcan dedım

biz bi sene doğuda kaldık, ben hiç çarşıya çıkan asker görmemiştim. (terör bölgesindeydik)
ama merkezlerde falan çıkılıyordur herhalde.

ayh bılmıyorum bende hakkarı semdınlıde yok dıye bılıyorum ama ayh olmasında cıkmasın bır yerelere :) kalan ıznınıde kullanmıycak zaten :) bı de doguda carsı ıznıne cıkmadıkları ıcın 20 gun falan erken terhıs verıyorlarmıs dıye duyduk ama gıtsınde bakalım gorucez :) ayh cuma gunu gelıyor kısmetse cok sevınclıyım :)

Aaaa 20 gün daha erken mi way be inş öyle bşy vardır ne güzel olur Benmki şimdilik Bayburta gidicek 21 günlük ama snra hakkari şırnak yada siirte gönderceklermş ordada çarsı olmaz ztn iyi olur Sevindigim şeye bakın yahu

valla oyle bı seyler varmıs benımkı soyledı ama gıdınce kesınlesır artık zaten 20gun ıznı kalıcak onu kullanmıycakmıs otomatıkman 20gun erken gelıcek yanı kısmetse aynen ya bende carsı olmasın dıye sevınıyorum ama ona bellı etmıyorum ayh dedım ıcımden oh ıyı oldu carsı falan yok gormesın bır yerı

ay keşke karavana atsaymış ya.

ay keşke karavana atsaymış ya.

yapmazkı ınattır benımkı gazada gelmıs yası 29 olunca askerde ılla kendını ıspatlıycak uyuz sımdı gordu cıft carsıyı ruyasında artık :)) ayh kızlar bu arada basbabakan bunu demiş:
“Burada hemen anında bir karar almak şu bakımdan kolay değil, mevcut, elimizdeki asker potansiyelini, tabii gelenlerle bunların dengelemesi yapılacak. İhtiyaçlar, hepsi, bunların değerlendirmesini yaptıktan sonra kararı inşallah alacağız. Bununla ilgili Bakanlar Kurulu kararı yeterlidir. Ona göre hemen adımı atarız.”

12 ay askerlik bayramdan sonra - Milliyet

bana bu acıklamasından yan cızcegını ıfade edıyor gıbı geldı ama ayh yapmasın oyle sey ya :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…