- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.941
Yağmurlar başlasın bnde cıkmam ama dışarı ya her yerim ıslanıyo çamur oluyo pantolonum fln sinir oluyormDaha güneşli burda havalr ondan daha eve kapanmadm tam
Valla kış gelsin istiyodum zaman çabuk geçer diye simdi havalar soğumasın istiyorum ağrı çok soğuk oluyomus çok üsüyorum diyo :18:
Evet ya oralar cok soguk olur nasıl ısınıyolarmş peki :18: Gerçi nöbet yerinde ıstma fln bşyde yoktur ayyy nedir bu askerlerin cektigi rezillik ya güya vatanı koruyolar ama devletin sagladıgı şartlara bak
Yok be canım ya ne sobası kat kat giyiniyomus. Dısarda tutuyolar ya. İçerdeyken sıkıntı olmuyomuşta işte. Aynen öyle yemekde yemiyo. Çürümüs domatez var diyo bugün ne yedin diyorum çürük domatesli makarnayla suyu üstüne çıkmıs mercimek çorbası içtim diyo
Ayyyyyyy zor gercekten allah sabır versin sınanıyolar resmen hiç kolay degl bn bide bzmkilere üzülüyorm sürekli patlıcan yiyolar diye ama sevgilinin yedigi şeyler daha betermş
Kalın kalın giyinsin 10 kat fln içlik giysin yinede üşür ama daha az üşür en azından
İçine yün çeket filan giyiyo bide o montları var ya onlar bayaa bi kalın. Da iste ne kadar olsada insan üşür ya :44: Ben kar soğuğunu bilmem gerçi o yüzden gözümde büyüyoda olabilir ama :44:
Kızlar hepinize günaydın :) şafaktan bir gün daha düştü sevdiceklerimize kavusacagımız gune bir gun daha yaklastık yenı bır haber buldum
12 ay askerlik için celp dönemi beklenecek! - Milliyet
askerlık kısaltılması ıcın yılbası beklenıcekmıs
selamlar kızlarrr
benimkinden hala ses yok offf ya arasa bi icim rahatlasa
bugun bari duysam sesini allahım insallah arar yaa
Günaydın
Ztn en kötü yılbaşını bekliyoduk ama umarım olur yaniUmutsuzluga kapıldm cünkü iyice git gide öteliyolar olmama ihtimalinide düşünmeye basladm acıkcası
selamlar kızlarrr
benimkinden hala ses yok offf ya arasa bi icim rahatlasa
bugun bari duysam sesini allahım insallah arar yaa
aynen bende umutsuzluga dustumtskda gırdı ısın ıcıne ama bılmıyorum ıste ya olsada rahatlasam zaten 3gundur sesını duyamıyorum davul gıbı gergınım ya arasada rahatlasam
Benmkide hala aramadı demekki bugün gelcekler akşama kadar beklemekten başka çare yok bide gelir gelmez kesin telefonda cok sıra olmşta olabilr bilmiyorm her ihtimali düşünüyorm yani
bu 3-4gunde bır aramaları cok kotu ya alısmısım her gun sesını duymaya 3-4gun aramayınca sınırlerım bozuluyor ınsallah ararlar bugun
aynen canım aksamı bekleyecez artık yeni geldilerse sıradanda arayamazlar bizimki zaten sıra coksa yorgunsa yatar dinlenir sonra arar belki hayırlısı insallah aralar en kısa surede
Dinleniyo olabilrler bende öyle düşünüyorm çünkü baya dik bi dag oldugunu duymştm ztn üstlerindede baya agırlık oluyomş.Aradıklarında rahatlarız artk beklemkten baska yapck bşy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?