93/3 asker yolu bekleyenler

Yağmurlar başlasın bnde cıkmam ama dışarı ya her yerim ıslanıyo çamur oluyo pantolonum fln sinir oluyorm Daha güneşli burda havalr ondan daha eve kapanmadm tam

Valla kış gelsin istiyodum zaman çabuk geçer diye simdi havalar soğumasın istiyorum ağrı çok soğuk oluyomus çok üsüyorum diyo :18:

Valla kış gelsin istiyodum zaman çabuk geçer diye simdi havalar soğumasın istiyorum ağrı çok soğuk oluyomus çok üsüyorum diyo :18:

Evet ya oralar cok soguk olur nasıl ısınıyolarmş peki :18: Gerçi nöbet yerinde ıstma fln bşyde yoktur ayyy nedir bu askerlerin cektigi rezillik ya güya vatanı koruyolar ama devletin sagladıgı şartlara bak

Evet ya oralar cok soguk olur nasıl ısınıyolarmş peki :18: Gerçi nöbet yerinde ıstma fln bşyde yoktur ayyy nedir bu askerlerin cektigi rezillik ya güya vatanı koruyolar ama devletin sagladıgı şartlara bak

Yok be canım ya ne sobası kat kat giyiniyomus. Dısarda tutuyolar ya. İçerdeyken sıkıntı olmuyomuşta işte. Aynen öyle yemekde yemiyo. Çürümüs domatez var diyo bugün ne yedin diyorum çürük domatesli makarnayla suyu üstüne çıkmıs mercimek çorbası içtim diyo

Ayyyyyyy zor gercekten allah sabır versin sınanıyolar resmen hiç kolay degl bn bide bzmkilere üzülüyorm sürekli patlıcan yiyolar diye ama sevgilinin yedigi şeyler daha betermş
Kalın kalın giyinsin 10 kat fln içlik giysin yinede üşür ama daha az üşür en azından

Pek fazla yoktum akşam burada. 62 saattir sesini duyamıyorum diye darlandım hiç bir şey yapasım gelmedi.
Şimdi hap aldım da uyumaya çalışıcam, belki başarabilirim
İyi geceler hanımlar sizlere ...

İçine yün çeket filan giyiyo bide o montları var ya onlar bayaa bi kalın. Da iste ne kadar olsada insan üşür ya :44: Ben kar soğuğunu bilmem gerçi o yüzden gözümde büyüyoda olabilir ama :44:

Allah kavustursun ablacım.. bende bekledim sevdiğimin yolunu çok şükür o askerden geleli 2 sene oldu.. darısı tüm asker bekleyenlerin başına inşallah :) su gibi gidip su gibi gelsinler inşallah..

Günaydın kızlarrrr
Güne nasıl başlarsan öyle gider derler bnde pozitif başliyim dedem her ne kadar içim negatif olsada :26:
Hadi bakalm hayrlısı olsn :18:

İçine yün çeket filan giyiyo bide o montları var ya onlar bayaa bi kalın. Da iste ne kadar olsada insan üşür ya :44: Ben kar soğuğunu bilmem gerçi o yüzden gözümde büyüyoda olabilir ama :44:

Kar sogugu bazen cok soguk olmaz ama bazende acayip bşy olur bide doguda sıcaklıklarda az ama orasını bilemicem yinede Allah yardım eder diye düşünüyorum Sen kar sogugunu bilsende yinede tasalanmkta haklısın yani biz kızlara bu konularda söz gecmiyo hangimiz rahat olabilrdik ki...

selamlar kızlarrr
benimkinden hala ses yok offf ya arasa bi icim rahatlasa
bugun bari duysam sesini allahım insallah arar yaa

Günaydın
Ztn en kötü yılbaşını bekliyoduk ama umarım olur yani Umutsuzluga kapıldm cünkü iyice git gide öteliyolar olmama ihtimalinide düşünmeye basladm acıkcası

selamlar kızlarrr

Benmkide hala aramadı demekki bugün gelcekler akşama kadar beklemekten başka çare yok bide gelir gelmez kesin telefonda cok sıra olmşta olabilr bilmiyorm her ihtimali düşünüyorm yani

Günaydın
Ztn en kötü yılbaşını bekliyoduk ama umarım olur yani Umutsuzluga kapıldm cünkü iyice git gide öteliyolar olmama ihtimalinide düşünmeye basladm acıkcası

aynen bende umutsuzluga dustum tskda gırdı ısın ıcıne ama bılmıyorum ıste ya olsada rahatlasam zaten 3gundur sesını duyamıyorum davul gıbı gergınım ya arasada rahatlasam

selamlar kızlarrr

bu 3-4gunde bır aramaları cok kotu ya alısmısım her gun sesını duymaya 3-4gun aramayınca sınırlerım bozuluyor ınsallah ararlar bugun

aynen bende umutsuzluga dustum tskda gırdı ısın ıcıne ama bılmıyorum ıste ya olsada rahatlasam zaten 3gundur sesını duyamıyorum davul gıbı gergınım ya arasada rahatlasam

Bende senin gibiyim 4. gün bugün hala ses yok bzmkiler daga cıkmşlardı bide ondan endişeliyim
Bi arasada rahatlasam

Benmkide hala aramadı demekki bugün gelcekler akşama kadar beklemekten başka çare yok bide gelir gelmez kesin telefonda cok sıra olmşta olabilr bilmiyorm her ihtimali düşünüyorm yani

aynen canım aksamı bekleyecez artık yeni geldilerse sıradanda arayamazlar bizimki zaten sıra coksa yorgunsa yatar dinlenir sonra arar belki hayırlısı insallah aralar en kısa surede

bu 3-4gunde bır aramaları cok kotu ya alısmısım her gun sesını duymaya 3-4gun aramayınca sınırlerım bozuluyor ınsallah ararlar bugun

ahh canım aynı dertteyiz napalım dua edelim ararlar benimkide hic bu kadar uzatmamıstı
byle olunca sanki daha da zor geliyo gunler
seninki nerde yapıyo askerligini ?

aynen canım aksamı bekleyecez artık yeni geldilerse sıradanda arayamazlar bizimki zaten sıra coksa yorgunsa yatar dinlenir sonra arar belki hayırlısı insallah aralar en kısa surede

Dinleniyo olabilrler bende öyle düşünüyorm çünkü baya dik bi dag oldugunu duymştm ztn üstlerindede baya agırlık oluyomş.Aradıklarında rahatlarız artk beklemkten baska yapck bşy yok

Dinleniyo olabilrler bende öyle düşünüyorm çünkü baya dik bi dag oldugunu duymştm ztn üstlerindede baya agırlık oluyomş.Aradıklarında rahatlarız artk beklemkten baska yapck bşy yok

canım aradı benimki yeni kapattım simdi sesi cok guzel geliyodu sabah donmusler yatmıs uyumuslar dinlenmişler yeni kahvaltı yapmıslar daha benimkide hemen fırsat bulmus aramıs cok iyi gecti diyo sadece gece yuzum usudu onun dısında uzerimiz cok kalındı dedi icin rahat olsun hepsi iyilermiş benim kortktugum kadar olmadı sesi konusması cok iyiydi allahım sana sukurler olsun seni duymak cok rahatlattı darısı basına canımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…