93/3 asker yolu bekleyenler

Dusuncedendir bu ara herseyi yogun yasiyoruz durup dururken sikinti geliyo
Ondandr canmm

Şu 12 aya düştüğü kesinleşse sıkıntı falan kalmayacak hiçbirimizde.Bugün bende sıkıntılıyım ya çünkü dün ve bugün dağda olcaklardı.Biz evde üşürken onlar gece ayazında nasıl dayanıyor soğuğa Düşündükçe sıkılıyorum bunalıyorum off !

AAAAAAAAAA sennkide mi ıspartada

Aynen canm benimkide dagda iki gundur cani sag olsun
Ustasida doguya cikti alahim hepsinin yardimcisi olsun
Ayni sendeki sikintilar bizdede mevcut sabir sabir dua edelim

Yok benim Manisa Kırkağaç ta.Dağıtım iznine gelmeden hepsi çıkıyo dağa galiba

Yok canım hepsi cıkmıyo daga ama komandolar cıkıyo bizimkilerde komando degl ama komandodan farkları yok iç güvenlikciler

Kiragacta zor diyolar canm allah yardimcin olsun komando herhalde
Ustasi nereye cikti

Bende giderken zor diye duyduğum için öyle düşünmüştüm ama şans işi galiba bizimki hiç zorlanmadı.Ustasıda Tunceli 'ye çıktı.Sanki oraya gidince asıl askerlik ve özlem başlayacakmış gibi hissediyorum.Senin usta birliği neresi belli oldu mu?

Aynen ilk gitmeden ince arastirirken cok zor beter gibilerinden seyler okuyordum sonra agliyordum cok zor nasil dayanacak diyeama sukurler olsun benmkide cok rahat yapti kendimi heder edip uzdum bosa benmkide doguya sirnags dustu basta bunada alismak cokkoydu ama hayirlisi hakkimizda canlari sag olsunda belki dahada iyi olacaklar doguda tuncelide ayni sekilde zor allah hem onlarn hem bizim yarsimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…