93/3 asker yolu bekleyenler

Cok sevindim içim rahatladı bi nebze
Darısı bnm başıma olsun sesini duymama
Haber verdigin içinde cok cok teşekkr ederm
Bundan snra napcklarmş peki hiç onla ilgili bşy dedi mi eşin yani rahat bırakıyolar mıymş ?

Son düzenleme:

ne demek canım sen olsaydın aynısını yapacaktın
evet soyledi artık egitimleri felen yokmus bugun silahlarını felan temizliyip vereceklermiş yarında eglence felan varmıs sadece oraya ozgu kına gecesi eglencesi yapacaklarmıs kollarına ay yıldızlı kına yakacaklarmıs valla bizimki cok heyecanlı iyi geliyo sesi bundan sonra artık terhis eglenceleri olacakmıs 14undede evde olacakmıs dedigine gore herkes ogun terhis edilecekmiş allahım hayırlısı cok mutlu oldum allahm hayırlısıyla gelsinler

Eglence yapmaları iyi olmş moral olur en azından iyi düşünmşler
Wallahi bnmki 18 inde teslim olcagı için 14 ünde gelmesi imkansz oyüzden 11 inde cıkıcak belki onların grup 13 14 gibi cıkıyodur bilemicem

valla demekki oda kendi grubuna gore konustu yanlıs olmasın yinede 5 gun kalacakmıs bizimki hayırlısı olsun gelsinlerde sag saglim
aman onlar iyi olsunlarda herseyn hayırlısı eglencecok iyi gelecek onlara gecirdikleri sıkıntılar eglenceyle birlikte atarlar zaten herkes terhis havasındaymıs moraller iyiymiş sukurler olsun

Bilmiyorm walla bi arasa sorucam ne zamn gelcek ne zamn gitcek nasıl iyi mi ohooo cok sorum varda aramıyo
Moralleri iyi olsun yeterki ya acemilikte bitti allaha şükür

Evet canım aynen öyle bikaç kişi kar yağarsa soğuk olmaz dedi ama ben ne kar soğuğunu bilirim nede doğunun soğuğunu antalyada bizim çok soğuk dediğimiz hava baska ankarada bile sıcak gibi görünüyo O yüzden endileşiyim ama evet allah yardımcısı olsunn.. Daha konusamadık zaten bugün de baska bi şehire gidiyo. Askerliğin düşme oalyınıda uzattılar iyice ondanda ümidimi kestim gibi bişey oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Walla askerligin düşmesi konusunda bnde ümidimi kestm iyikide düşürmemşz
Aynen bnde hayrlısı olsun diyorum artk zamana bıraktm olursa olur olmazsa olmaz napalım artk

Aynen bnde hayrlısı olsun diyorum artk zamana bıraktm olursa olur olmazsa olmaz napalım artk

Yani baksana önce bayram dediler askerleri heveslendirdiler simdide yılbası diye bişey çıkarmıslar sanırım. Evet iyiki düşürmemişiz. Ben askerlere üzülüyorum o kadar heves ettirdiler. Bayramda evinizde olcaksınız dediler. Neyse hala hiç bişi bitmiş değil tabi ama umudum yok artık kesinlikle..

bu askerliği kısaltma işini bi an önce yapsalar iyi olur.
kızmaya başladım!!!

bugün de bitse de mehtaba az daha yaklaşsak.
12 ekimde yola çıkıyor benim asker.

Yılbasına ertelemişler canım ben artık inanmıyorum malesef Hadii bakalımm az kalmıss ne güzell

kızlar hemen olumsuzluga kapılmayalım dua edelimde olsun bu kadar dillendirdiler
insallah guzel haberlerle sonuclanacak ben kendimi buna inandırmak istiyorum
hemen olmasada bizimkilere vursun yeterki

kızlar hemen olumsuzluga kapılmayalım dua edelimde olsun bu kadar dillendirdiler
insallah guzel haberlerle sonuclanacak ben kendimi buna inandırmak istiyorum
hemen olmasada bizimkilere vursun yeterki

Öyle tabi canımda erteleyince insanı umudu ister istemez kırılıyor. Bakalım inşallah olur..

Burada sizden okudum son durumu. Allah'ın belaları yaptılar yine yapacaklarını. Yılbaşı demişler her şey bitmiş değil ama 92/3 devrelerine bayramda sizi terhise hazırlıyoruz diye söyleyenler olmuş. Yazık değil mi şimdi o askerlere de onların, aileleri, eşleri, nişanlıları, sevgililerine de. Hiç biri haklarını helal etmeyecek, yiyin bakalım kul hakkı nereye kadar gider bu böyle

Evet açıkcası bende onlara üzüldüm fazlasıyla sevgilim anlattı baya baya hayal kurmuslar ne yapcaklarını planlamıslar çok mutlularmış. Öğrenince baya bi üzülmüsler. Yazık değil mi o kadar askere? Bayramda birde yaptıkları iş değil gerçekten. Bakalım onlara vurmıcak bu yasa belli ama bize vuracağınıda pek zannetmiyorum artık. Yinede kötü konusmiyim ama ben inanmıyorum bu saatten sonra

Benim de ümidim kırıldı ne yalan söyleyeyim, meğer kendimi dizginliyorum sanırken ne de çok umutlanmışım
80 saat oldu zaten sesini de duyamıyorum, dün de kötü kötü rüyalar gördüm gelemiyordu bi türlü İzmir'e bu haber de tuzu biberi oldu iyice, açtım çeşmeleri, kendime engel olamıyorum

Canım son haftalarında zorlarlar biraz demistim. Yoğun oldukları için arayamamıştır bütük ihtimalle birde kağıt evrak işleri filan oluyor onlarlada uğraşıyorlardır. Gerçi insan sebebini bildiği halde sesini duymadıktan sonra huzursuz oluyor illa ki. Sen konusamayınca gece düşünerek yatmışsındır o yüzden kötü şeyler görmüşssündür rüyalar tersine çıkar derler sıkma canını. Hem ne kadar kaldı ki şurda izne. Gelince bol bol vakit geçiriceksiniz sonrada rahat olucaksınız zaten hiç sıkma canını. Askerliğin düşmesinden umudumu kestim bende tabi ama gün doğmadan neler doğar bakarsın olur :) Olursa çok çok mutlu olururz tabi ama olmazsada zaten 460 diye göz almadık mı basta ? Bekleriz ne olcak :)

Sen öyle diyince içim rahatlamıştı ama dağıldım fena halde ya haberleri de görünce. Rüyanın da fazla etkisinde kaldım sanırım arayamadığı için gelemeyecek gibi geliyor şuanda saçma bir şekilde. Öyle göze almıştık zaten ama hiç böyle söylentiler çıkarmasalar sıkıntı yoktu zaten, madem vadesi var daha bu işin ee ne reklam yapıyorsun be sayın (!) başbakan. Seçim geliyor ya hiç alakası yoktur kesin, yersen tabi ...

Evet canım bende iki gündür kötü kötü rüyalar görüyorum benimde pskoljim fazlasıyla bozuk durumda. Zaten böyle oldukça daha kötü seyler düsünmeye baslıyosun. Evet çok heveslendik ettik ama biyandanda kesin olmadığını biliyorduk hem herşey bitmiş de değil. Dediğim gibi ne olucağı hiç belli olmaz daha önümüzde 11 ay var bakarsın kesinleşir. Arıcak illa ki ve az bi gününüz kaldı. Güzel şeyler düşün gelince yapcaklarını falan planla biraz olsun rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…