93/3 asker yolu bekleyenler

Bende de var o, tek başıma bahtsız bedeviyim, hani çölde kutup ayısı öper bunu dedikleri cins var ya, işte o familyanın başını ben çekiyorum
Ohh çok iyi bak o, ne kadar erken o kadar iyi sizin için de
İçtimaya yetişecekti Aytaç'ım o arada derede nefes nefese aramış sevdiğim, kıyamam ben ona, yine de söylemeyi ihmal etmedi o da cuma kesin çıkıyormuş, 9 gibi salmaya başlayacaklarmış herhalde 10, 11 gibi çıkarım dedi

Ohh valla çok şükür yaaa

Canım benimki akşam aradı konustm cok şükür umarım en kısa zamanda seninkide arar

ayh ne guzel olmus yaa :) darısı benım basıma bır arasada rahatlasam bılet aldım yanına gıtmek ıcın ızne geldıgınde onu bıle soyleyemedım yaa offf arasada rahatlasam

En umutsuz olduğun anda arıyorlar hızır gibi yetişip ben de 20 dk öncesine kadar bin beterdim. Sabııır, başka şansımız yok maalesef :18:

Bu arada acemilik yeri nasıldı askerinin, bizim ustalık yerimiz orası da, izinden sonra geçecek oraya.
Şemdinli için de allah kolaylık versin canım her ikinize de

Al bendende okdr Her işim ters gider bnm ya illa bi sorun cıkar yani Yanlız deglmşm demkki

O içtimalara gıcık oluyorm ztn biz tam konusurken cagırıyolar sevgilimi tamam geliyorm diyo kapatmk zorunda kalıyorz
Seninki en kötü 12 de cıksa 3 de yanında olur oh ne güzel
Karşılamaya gidicek misin napcksn

Amin canım benım ya inşallah sadece sabır ki cok sabırsızımdır ama sayesınde 2ayda sabırı ogrendım valla acemılıkte cok dısıplınlı bır yer ama carsı ızınlerı hep 2gun oldu o yonden ıyıydı :) ustada daha rahatmıs dıger usta yerlere gore :) cok sanslısın valla ıyı yere dusmus ustalıgı buyuk bır yer ıcınden tren gecıyor hatta polatlının tam merkezınde

ya üzme kendini,
ağlayınca daha çabuk aramıyor ki
sen kendini yıprattığınla kalıyorsun.
yaşadığın ruh halini hepimiz biliyor ve yürekten paylaşıyoruz ama kendini bu kadar üzme lütfen

ayh ne guzel olmus yaa :) darısı benım basıma bır arasada rahatlasam bılet aldım yanına gıtmek ıcın ızne geldıgınde onu bıle soyleyemedım yaa offf arasada rahatlasam

Aradıgında ozamn en büyük sevinci sevgilin yaşicak Fırsatı olmamıştır kesin merak etme son günler diye yogun oluyolarmş

ya üzme kendini,
ağlayınca daha çabuk aramıyor ki
sen kendini yıprattığınla kalıyorsun.
yaşadığın ruh halini hepimiz biliyor ve yürekten paylaşıyoruz ama kendini bu kadar üzme lütfen

tesekkurler kızlar valla sayenızde bırazda olsa ıcım rahatlıyor aynı duyguları paylasan ınsanlarla konusmak rahatlatıyor benı evet aglayıncada aramıyor aglamayıncada beklıycem ıste tek tesellım cuma gunu ızne gelıcek en kotu ıhtımalle o zaman arar sabredıyorum ıste artık bakalım nereye kadar olucaksa sabrım

Aradıgında ozamn en büyük sevinci sevgilin yaşicak Fırsatı olmamıştır kesin merak etme son günler diye yogun oluyolarmş

aaa oylemı oluyorlarmıs bende tam tersıne son hafta dıye rahat bırakıyorlardır dıye dusunuyordum bakalım arasında konusayım bı valla bılmıyorum omu yasa benmı yasarım o yasasın daha ıyı bıraz moral olur hem ona

Dersim var sabahtan normalde 12.30 falan bitişi ama hoca blokla onu 12 de falan bitiriyor. Oradan çıkıp direk otogara gidicem de inşallah çok da erken çıkmazlar yola yaa, okulla otogar arası baya mesafe var, çocuğa da artık olmadı sen beni beklersin ben kesin geliyorum çünkü dedim ama o da beklemesin beni yani ayıp

Önümde 20 kişi varken bir kuyrukta beklemeyen ben asker yolu bekliyorum, biri görsün şu halimi de acısın bana, bizlere
Benim duyduğum ise tam aksineydi merkeze uzak Ankara'nın girişinde ve küçük bir yer diye duydum ben. Çarşı meselesinden haberim yoktu iki gün oluşu iyi mi kötü mü bilemedim oranın soğuğunu benimkinin üşüyeceğini düşünerek :18:

Evrak işleri fln oluyomş sanırım bnde tam bilmiyorm bizimkiler dagdaydı ondan arayamıyodu ama digerlerininde evrak işleri oluyomş
Son günde eglence fln yapcklarmş hatta En gec yarın arar bence sabretmekten baska yapck bşy yok üzme kendinide :26:

Hrhalde yani bekletme bide cocugu ztn zor sabredicek yolda gelene kadar

Önümde 20 kişi varken bir kuyrukta beklemeyen ben asker yolu bekliyorum, biri görsün şu halimi de acısın bana, bizlere
Benim duyduğum ise tam aksineydi merkeze uzak Ankara'nın girişinde ve küçük bir yer diye duydum ben. Çarşı meselesinden haberim yoktu iki gün oluşu iyi mi kötü mü bilemedim oranın soğuğunu benimkinin üşüyeceğini düşünerek :18:[/QUOTE]

ablam benım oraya evlı Ankara'ya 30dkka falan uzaklıkta bır ılce ama cok kucuk bır yer degıl orta buyuklukte bır ılce evet soguk oluyor gecelerı ozellıkle ama ustası bıraz rahat bır yermıs

sabredıyorum valla sımdı aılesını arasam haber aldınızmı falan desem kesın her gun aradı bızı der benımde sınırım bozulur benım kaynana bıraz kıskanc ne zaman arasam hergun arıyor dıyor benımkıne soruyorum caktırmadan yooo en son ne zaman senı aradıysam o zaman aradım dıyor bende onun ıcın mumkunse aramıyorum yoksa sınırlerım bozuluyor ıyıce ayh

Seninki tam kaynanaymş ozamn yandın desene Erkek cocukları kıymetli oluyo ztn

ne lanetli bi haftaymış sanki saatler durdu.
bu hafta sanki 1 ay gibi geçti bana

Bana da hiç geçmiyor.2 buçuk gün kaldı ya onu görmeme o yüzden sanki saatler durdu.

Bu habere çok üzüldüm ama hayırlısı olsun kızlar.İçimden hep diyordum onca kişi bir anda terhis olunca sonuçta geriye kalanlar nöbetlerde falan çok fazla zorluk çekicekti.Hazırlıklar tamamlansın inşallah yılbaşında açıklanır bizim sevdiklerimizde yararlanır bu yasadan.Bol bol dua edelim.

aynen bende umutsuzluga dustum tskda gırdı ısın ıcıne ama bılmıyorum ıste ya olsada rahatlasam zaten 3gundur sesını duyamıyorum davul gıbı gergınım ya arasada rahatlasam

Benim de en son pazartesi aradı dağa çıkıcaz 2 gün kalıcaz dedi.Bugün aramasını bekliyordum ama aramadı.Hatta ilk defa bütün gün kendi kendime telefonla konuştum hadi çalsana hadi arasın artık falan diye .Gören deli sanıcak valla :26:

ablam benım oraya evlı Ankara'ya 30dkka falan uzaklıkta bır ılce ama cok kucuk bır yer degıl orta buyuklukte bır ılce evet soguk oluyor gecelerı ozellıkle ama ustası bıraz rahat bır yermıs [/QUOTE]

Allah allah , beni fena yemişler o zaman
Topçuydu demi sizin yer de

Hrhalde yani bekletme bide cocugu ztn zor sabredicek yolda gelene kadar

Dayanmasını geçtim ayıp yahu, gelen o, karşılayanı mı bekleyecek bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…