- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.201
napıyonuz???
Yarın kavuşacak olanlar kimler?
Çağla?
Evet biz yarın kavuşuyoruz hayırlısıyla. 9 gibi araçlar askeriyeden yola çıkmaya başlayacakmış ama saatte aksama olur sanıyorum. Benim sabahtan dersim var ama o derse girersem de otogara yetişemem, o sebeple ekicem gibi
Bu arada Alaşehir'in komutanlarını dövmek istiyorum, keplerini çalmak, botlarını değiştirmek, yataklarını bozmak ve daha aklıma gelmeyen bir sürü askeri işkence yapmak istiyorum, son gün bugün hala daha içtima derdindeler sanırım konuşamadık bugün de
Sabah çıkmadan evvel arayabilirse öpüp de başıma koyayım
napıyonuz???
Yarın kavuşacak olanlar kimler?
Çağla?
yok aramam önce biraz trip atmam lazım canımbana birsürü laf saydı haksız yere ama msj atmayı düşünüyorum saat 9 olsun da bi
yok aramam önce biraz trip atmam lazım canımbana birsürü laf saydı haksız yere ama msj atmayı düşünüyorum saat 9 olsun da bi
Bende aynı durumdayım ya cocuk yarın yola cıkıcak bi aksilik olmazsa ama kacta cıkıcak kacta binicek hiç bşy bilmiyorm
Son gün bugün bari rahat bırakında insanlar aileleriyle eşleriyle sevgilileriyle haberleşsin yahu
Canım niye bilmiyorum ama içimden bir ses trip atmamalısın diyor
Ama simdi msj atarsan cvp vermeme gibi bi secenegide oluyo ama ararsan öyle bşy olmaz en azından msj attı atıcak diye beklemezsn diye düşünüyorm :26:
Yok canım olur mu hiç öyle şey, daha yeterince hayatlarından bezdiremediler bizim çocukları
Evet biz yarın kavuşuyoruz hayırlısıyla. 9 gibi araçlar askeriyeden yola çıkmaya başlayacakmış ama saatte aksama olur sanıyorum. Benim sabahtan dersim var ama o derse girersem de otogara yetişemem, o sebeple ekicem gibi
Bu arada Alaşehir'in komutanlarını dövmek istiyorum, keplerini çalmak, botlarını değiştirmek, yataklarını bozmak ve daha aklıma gelmeyen bir sürü askeri işkence yapmak istiyorum, son gün bugün hala daha içtima derdindeler sanırım konuşamadık bugün de
Sabah çıkmadan evvel arayabilirse öpüp de başıma koyayım
Bi aksilik olmazsa bnde yarın kavuşucam inş da bakalm
Günde 100 kere içtima yapılır mı ya bi sürü asker var bide 150 kişi birden sayılıyo beklemekten sıkıntı basar insanın içine
Bnm elime bir vrcekler o komutanları var ya ah ah ne işkanceler yaparm onlara
ayy ayy ayyyyy çok sevindim ececim
8 saat miydi?
olsun ya geliyor ya hayırlısıyla.
eee nasıl karşılıycaksınız? süslenin püslenin kızlarrrr
100 kereede olur bin kere de ustadayız ve 3 gündür konuşmuyoduk ta ki az önceye kadar denetleme dolayısı ile zor zamanlar yaşıyoruzz..Ve 3,5 kilometreyi 14 dk degil de 17 dk da koştuğu için haftasonu çarşısı iptal olabilirr
halinize şükredinn
öle mi diyorsun canım msj atim mi yani??yada ne diym bilmyrm
Günde 100 kere içtima yapılır mı ya bi sürü asker var bide 150 kişi birden sayılıyo beklemekten sıkıntı basar insanın içine
Bnm elime bir vrcekler o komutanları var ya ah ah ne işkanceler yaparm onlara
O nasıl bi ceza ya
Sporcu asker fln mı sevdicegin 3dk nın hesabını mı yapmşlar
:)) hala içtima di mi?
bizimki de öyle diyor.
silahları vs. teslim etmişler.
cumartesiye kadar herhalde içtimadan içtimaya koşacak
ayy ayy ayyyyy çok sevindim ececim
8 saat miydi?
olsun ya geliyor ya hayırlısıyla.
eee nasıl karşılıycaksınız? süslenin püslenin kızlarrrr
Hayıır değil bandocu ve yemekhaneci
Ama denetleme Ankaradan olacakmış herkes çok iyi olmak zorundaymış bütün gün spor gece ders falan filan uğraşıyo
Maalesef ya, dün çocuk nefes nefese konuştu benimle 1,5 dakika içtimaya geç kalıyorum diye kapattı telefonu da garibim
Banyomu yaptım ben, oje sürüyorum şimdi yy aradan sonra, bayan olduğumu bi hatırlayayım dedim
Saçlarım kuruyunca da üşenmezsem onları düzleştiricem olmadı yarın sabahtan kuaföre gider fönletirim, cicilerimi de hazırladım
Öyle işlerle genelde komutanlar ugraşır ya askerleri kullanıyolar resmen onlarada ayak işlerini yaptırıyolar
Yazık ama ya halleri kalmıyo :26:
Benm babamda askerdi emekli oldu yemekhaneye fln bakıyodu baya zahmetli işler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?