- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.381
Oooh maşallahhBencillik değil ki canım insan daha çok vakit geçirmek istiyor. Bugünden sonra zaten hep birlikte olursunuz bugün ailesiyle vakit geçiricek nasılsa
Yok be canım bayramın birinci günü de yalan olur bizim. Mübarek bir sülale var bunlarda gez gez bitmiyor. Bir de evlerine gelip giden de çok oluyor bunların ne yalan söyleyeyim o kadar insanın içine de ben girmek istemiyorum ama bakalım ne olacak. Mesela bugün erken döndü ya eve istesem giderdim akşam evlerine ki biz onlarda olunca öyle odaya falan kapanmıyoruz herkesle birlikte salonda oturuyoruz yani ama ne bileyim sürekli de onlara gidesim gelmiyor. Belki sadece sevgilisiyim diye çekiniyorumdur belki yapım böyledir ama sürekli onlarda olmak hoş gelmiyor bana yaa
Haklısın odasına filan 1 saat oturup sohbet edebilme yanlız kalabilme şansınız olsa git ama herkesin içinde oturmak ne bileyim.. Bende sadece sevgilisiyim mesela hani biizm geçmişimiz çok uzun ailelerde tanısıyor ama ben böyle olmasına rağmen pek rahat olamıyorum gidip gelme konusunda. Bu bayramdada gitmem gerekir illa ama ne yapiyim bilemiyorum açıkcası bütün akrabaları onlarda olur simdi hepsi beni biliyor ama işte çekiniyorum yinede bide o olmayınca ne kdar doğru olur bilemiyorum:26: Sizin biyandada bayrama denk gelmesi kötü olmuş iznin akraba gezmesidir misafirdir biraz yoğun geçer günler simdi onun:26:
Aynen ya o olaya biraz dumur vaziyetteyim zaten ve artık insanlar mı düşüncesiz yoksa ben mi bencilim tam çözemiyorum. Her arayan eden şu gün bugün benlesin görüşelim diyor tamam görüşmek isteyebilirler anlarım ki arayıp sorulmak güzel ama istiyor ki herkes hani bir gün sadece onlara ait olsun. Yahu sen annesi misin babası mısın bu adamın ve kendimi de katıyorum hesaba sevgilisi falan mısın, bir mekanda falan buluşursunuz birkaç saat sohbet muhabbet bitti yani ya da evlerine gidersin hem bir annesinin babasının da gönlünü edersin Allah kavuştursun dersin, sabahtan akşama kadar erkek erkeğe ne yapıcan yani. Bu gelişinde öyle bir talep falan var mı bilmiyorum henüz ama ilk gittiği zamanda arkadaşlarından biri perşembe akşamı benlesin itiraz istemiyorum falan demişti ve benimki cuma gidip teslim olacaktı yani. Ben de bastım yaygarayı oldu olacak şafağını da o saysın madem son akşamın onla geçecek, birbirinize iyi sarılın öpün elleriniz de hiç birbirinden ayrılmasın demiştim. İnsanlar mı garip ben mi öyleyim çözemiyorum
Sende bi sıkıntı yok tatlım insanlar tuhafOnlar bekliyor sanki onlar sayıyor şafağı gelecği günü dört gözle bekliyor. Hiç bencillik filan değil valla. Sen bakma öyle dediklerine zaten sevgilin istemez. Benimkinin arkadaslarıda son gün bizimlesin kesinlikle itiraz istemiyorum diyodu. Ben hiiç bişey demedim ses etmedim. Ama gitmedi hep bahane buldu onların ihtiyacı olan biz ve ailesiyle görüsmek zaten. Merak etme onlarda bizle vakit geçirmek istiyo
Ben yaygarayı bastım dedim ya kendisine değil, telefondayken söylemişti bunu bana hıı tamam falan demiştim. Telefonu bir kapadım deliye döndüm ama öyle böyle değil kendi kendime söyleniyorum bunları. Bilerek ona ses etmedim dur bakalım ne yapacak diye çünkü benim sevgilim de şöyle bir huy var hayır diyemiyor. Dur yaa dedim hiç ses etmicem o gün gelip bitesiye kadar ama yemin etmiştim eğer son akşamı biz birlikte geçirmezsek de o arkadaşıyla görüşürse ertesi gün gideceği saat atıyorum 10 mu 09.30 da onlara gidip el alem gibi güle güle iyi yolculuklar falan diyecektim buna niyetliydim yani. Ama çok şükür ki öyle bir salaklık yapmadı, aradı çocuğu işte birader annem çok ağlıyor onu bırakmak istemiyorum bu akşam ben gelemicem, nezaketen de sen gel ama istersen bize diyor. Demek ki diyorum istenilince hayır denilebiliyormuş, boş yere millete hayır diyemeyip de bizim görüşmelerimiz kısıtlanmış.
İlk gideceği zamandan baya kırgınım ben aslında ona, çünkü gittiği yerden bırakmadılar etmediler, işte ona hayır diyemedi buna hayır diyemedi nazı bana geçiyor ya beyefendinin hep ben tamam bugünlük de görüşmeyelim diye alttan aldım. Bu iznin de aynı şeyler olacak diye korku var aslında içimde. Ve bu sefer gerçekten alttan alan taraf ben olmak istemiyorum böyle bir durum gerçekleştiği takdirde ama ne yapıcam onu da bilmiyorum yani. O zaman sinirden bir an aklımdan ayrılık bile geçmişti yani o kadar kızmış ve kırılmıştım :2:
İşte ayrı kaldığınız zamanlar değerini daha iyi bi anlamış özlemiş şimdi zannetmiyorum o hataya düşeceğini reddetmiş zaten baksana. Bu sefet öyle olmaz bence dediğim gibi oraya gittiklerinde daha bi iyi anlıyorlar değerimizi.Seen hiç sinir yapma canım kavgasız geçirin izninizi. Yoksa gittiği gün çok üzülüyo insan. Neden vaktimizi kavga ederek harcadık diye.
Ciddiyim ben de hiç istemiyorum kavga etmeyi ama diyorum ya öyle bir durum olursa da alttan alan taraf ben olmak istemiyorum, kavga gürültüyle de halledesim yok meseleyi ondan ne yapıcam bilmiyorum yani, umarım öyle bir durum olmaz. Hayır diyememe huyunu bildiğimden izin muhabbeti geçince karnıma ağrılar giriyor çünkü yine aynı şeyler mi olacak diye, diyorum ya daha üstünden 2 ay geçti ama hala gitmeden evvelki durumların kırgınlığı geçmedi tam anlamıyla üzerimden. Askerlikte şimdi diye her kırgınlığı erteliyoruz hepimiz, bazen bunun korkusunu da yaşıyorum. Bu ertelediğim kırgınlıklar yarın bir gün büyüyüp çığ gibi olur da ya altından kalkamazsam diye. Baya korkuluyum aslında nedense
Ama böyle düşünürsen korkularının esiri olursun. Düşünme hiç bişey bosver. Sadece özlem gider vaktinin değerini bil. O dediğim gibi simdi senin değerini daha iyi anlamış bi şekilde gelmiştir eminim. En çk seninle vakit geçirmek isticektir. Bide şunu düşün mesela ben de çok kırıldım o gideceği zaman arkdslarıyla görüştü saatlarce bende senin gibi tamam sorun değil falan dedim ama sonradan düşününce onada hak verdim zaten illa ki görüşüyoruz biz hep birlikteyiz giderken yine ben olucam arkadaslarının yanından gelip benim yanıma uğrayıp geçiyodu mesela yine görüşücez hak verme sebebimde askere gidiyor yani tamam bizide özlüyorlar ama çoğu şeyi özlüyorlardr arkadaslarıyla muhabbet etmeyi ne biliyim oturup biyerlerde bişey içmeyi falanda özlüyorlardır. Bu durumda işte biraz bencillik giriyo mevzuyaAma ne yazkki kendimizi alıkoyamıyoruz bunu yapmaktan.
Aynen öyle yapmayım yapmayım diyorum ama olmuyor yani. Adamın şafağını askeriyeden daha iyi tutuyorum, izin kaç gündür ne izinleri vardır efendime söyleyeyim neler şafaktan düşer ne düşmez vs birçok askeri terimi belki de erkek olduğu halde bilmeyen insanlardan daha iyi biliyorum bekleyen olduğum için, arayamayınca meraklanan benim telaşlanan benim, aklı kalmasın diye ki hiç öyle şuraya gitme buraya gitme demek gibi huyları olmamasına rağmen okul, işlerimi halletmek adına bi yerlere gitmek ve onlara gitmek dışında bir aktivitede bulunmayan benim, sesi azıcık kısık geldiğinde içine ateş düşen benim, ama gel gelelim bunlardan bir tanesini bile yapmayan insanlar yüzünden koca bir günü görüşemeden geçirmek mesela bana hiç akıl karı gelmiyor ama dediğin gibi her şeyi özlüyorlar haklarıdır ama sanırım daha tecrübeli kızların dedikleri doğru o kadar erkeğin içinde dura dura biraz odunlaşıyorlar gibime geliyor benim, hani düşünemiyorlar galiba bazen
Olabilir canım ama benimki odunlaşmadı ya nedense aksine kibar son günlerde fazlasıylaDimi iste o kadar her seyi biz çekiyoruz.. Neyse askerlik bitince bize kalcaklar nasılsa Ben benimkinie böyle diyorum askerlik bitince benimsin nasılsa göndermicem biyere diyorum anneme bile göstermicen zaten biliyorum ben diyo Nasılda biliyorrsun sevglini diye dalga geçiyorum bende. De o kadar abartmam yani günde 1 saat yeterr:82:
Odunluktan kastım da işte bu kadar ince düşünemiyor gibi geliyor bana da belki de paylaşmak istemediğimden ben öyle düşünüyor da olabilirim
Bir de dedim ya dün çift olan arkadaşlarımızlaydık diye. O çocuk da asker hatta aynı dönem gittiler sadece A-B farkı vardı aralarında. Onu da baya gözlemledim, çocuklarda sarılma kavramı gitmiş gibi ya. Hani yürürken ederken, ne bileyim otururken de bir şeyler yiyip içmediğimiz müddetçe en azından bizde öyleydi eller ayrılmıyor da şöyle eski zamanlardaki gibi sıkı sıkıya sarılma ilk karşılaşma anında oldu sadece. Hani sadece benimki öyle olsa diyicem bi sorun var herhalde ama dedim ya dün baya gözlemledim arkadaşı da durakta falan otobüs beklerken mesela kız giriyor çocuğun koluna falan çocukta tepki yok. Ne oluyor bizim çocuklara yaa, erkeklerin arasında dura dura bunlar ilişki nedir onu mu unuttular ne anlamadım
Ahahaha ayy allah iyiliğini versin çağlaBelki o diğer arkadasınız askerliği daha zor atlatıyodur gittiği yere ve karakterede bağlo bi durum bu bazıları gerçekteen askerden sonra çok çok büyük değişimler yaşıyorlar. Bakalım bizimkiler ins öyle olmaz ya neyse iyi düsünelim iyi olsunda yazık kız ne kadar üzülüyordur bu duruma :26:
Şöyle bir durumları var bence gidip oraya adapte oluyorlar sonuçta ve asıl ayrılık bizi dağıtım izinlerinden sonra bekliyor. Bunun düşüncesi de uzak durmalarına sebep oluyordur diye düşünüyorum ben çünkü askerde olan yakın arkadaşım öyle diyordu, ben size öyle çok sarılamam öyle çok öpemem ki sevgilime de öyle yoksa bitmez o askerlik bana firar sebebim olur diye. Yoksa bakıyorum ilişkimize olan bakış açısı hala daha aynı, daha bugün benim evliliğe bakış açım belli dediğimde yaz bugünün tarihini bir yere ben de zamanı geldiğinde seni kandırmazsam ( evlilikten bahsediyor ) adam değilim dedi
Canını yediğim yaa, daha yanından geleli saatler oluyor ama şimdiden özledim
cnm gözün aydın askerin gelmiş...nasıl hergün hasret giderio musun??
Teşekkür ediyorum
Cuma geldi dün dışında her gün görüşebildik çok şükür, görüntüye baksak evet gideriyoruz ama bitmiyor ki hasret, doyamadım doyamam da
doyulur mu cnm yaa insan yanındayken bile özlüyo ki bide gidecegi günü düşündüğün zaman yerli hiç bitmiyo özlem...dagıtıma geldii demii??nereye çıktı ustası??
Aynen öyle canım bitmiyor bitmez de :2:
Evet dağıtıma geldi, usta yerimiz Ankara - Polatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?