- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.341
Herkesi bırakacağını zannetmiyorum ya :26: Dur bakalım canım belki seninki yine seni kandırmıstır.:26:
Yok ya kandırsa bile nasıl gelcek bizim eve bilmiyo yolu yani hatırlamaz
Ay bi gelseydi strese girdim resmen :44:
Aradığına göre sıkıntı yok demekki canım gelicek ya sonuçta hazırlıklarr tamam mı seninnn bakalım
Hazır olmaz mı öyle hazırlandım bekliyorm
arayınca hemen cıkabilmek için 2 saattir hazır bekliyorm yani o derece
Ay kıyamam yaaAz kaldıı az:97:
Evet bayanlar kavuşma haberlerinizi alalımmmNasıldııı
Sözde ben onu karşılayacaktım ya o beni karşıladı gibi oldu. Biraz geciktim yahu ben, geliş saati belirsiz olduğundan.
Göz göze gelir gelmez o gülümseyişi yok mu, beni bitirdi. Sonra bir sarıldık sımsıkı dünya durdu sanki o an. Çevremizdeki şaşkın bakışlara aldırmadan dakikalarca öyle durduk. Çok özlemişim onu anladım
Onlara gittik sonra akşama kadar oradaydık herkesin gönlü olsun diye. Görmek bile yetiyorken ailesinin yanında uzak durmak koymadı hiç, ama içime ağrısı düştü daha şimdiden gideceği günün, 20 Ekim'in
Her kavuşmanın bi ayrılığı var canım hepimiz yaşadık bunları cidden çok güzel şeyler çok değerini bilin her dakikanın..Gittiği gibi gelecek hiç canını sıkma bak 5.ayımız bitti şükür ki hemen bitecek teskereyi alıcaaaaaz
Gelip geri gittikçe daha da yoruyor zaten, bazen diyorum hiç izin kullanmasa. Öyle canım , darısı bizim de herkesin de başına inşallah
Aynen öylee gidişi zor olucak diye bayrama gelmedi benimkisi yoksa şimdi gelmiş olcaktı
Ama onuda anlıyorum evde olmaya alışıyo gidince bocalıyo
Şimdilik izin kullanmayı düşünmüyo bakalımm karaı değişcek mii
Bugün çifte bayram bana kızlar yaa, hem Sevdiğim geldi hem de sinirden rüyalarıma giren bir baş belasından parmağımın ucunu bile kıpırdatmadan kurtuldum, evin içinde sevinç çığlıkları atmak istiyorum, koşmak istiyorum koridorda. Ohh be ohhhh :118:
Ay çağlacım okudum geliş anınıı çok güzel :)) Değerinii bil valla ben mutlu oluyorum böyle sizin heycanınızı paylaşınca bakalım ece naptı çok heycanlıydı yazı
Sağ ol canım benim çok sağ ol, erken kalktım diye baya uykum var şimdi yarın size neler anlatıcam neler. Sabrın sonu hakikaten selametmiş ben bunu daha iyi anladım, daha bir rahat beklicem artık bu çocuğun askerliği bitirişini
Hakkaten yaa Ece olmadığına göre burada Koray sağ salim gelmiş herhalde
Sağ ol canım benim çok sağ ol, erken kalktım diye baya uykum var şimdi yarın size neler anlatıcam neler. Sabrın sonu hakikaten selametmiş ben bunu daha iyi anladım, daha bir rahat beklicem artık bu çocuğun askerliği bitirişini
Hakkaten yaa Ece olmadığına göre burada Koray sağ salim gelmiş herhalde
Kızlar Günaydın hepinize keyifler nasıl benimki dun izne geldi ve ilk kavgamizi cikardim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?