93/3 asker yolu bekleyenler

Hadi gözün aydın ama en azından aramış kavganıda yapmşsn içinde kalmamş

ayh aynen sorma ama cok uzuldum sonra 3gun once amcası vefat etmıs sok yasadı benımkı zavallım yaaa pısman oldum sonra gercı ama ıcımdekılerı doktum ıyı oldu kısmetse yarın gormeye gıdıcem boyle ayrı sehırlerde ılıskı yurutmekte cok zor yaa offf keske hep yanımda olsa

Başı saolsun...
Git gör tabikide hem destek olursun ikiniz içinde iyi olur

Kizlar sukurler olsun esim geldi bu sabah surpriz yapti
cok mutlu oldum moralsiz sabahimi bayrama cevirdi
Darisi tum bekleyenleriin basina

inanmıyorum süper olmuş sürprizi ne mutlusundur sen şimdi.

büyük ihtimalle yarın da ben otogarda benzer sahneleri yaşayacağım inşallah. şu anda anlattıkların bana bir masal, bir rüya gibi geldi

şu anı yaşa ilerisini düşünme tatlım.....
bol bol sarıl öp konuş sevdiceğinle.

Kızlar Günaydın hepinize keyifler nasıl benimki dun izne geldi ve ilk kavgamizi cikardim :)

izin de kavganız da hayırlı olsun

Senin bu yazdığını okuyunca gözlerim yaşardı zor tuttumm kendimi.Ben daha kavuşamadım yolda geliyor.İyiden iyiye heyecan bastı beni.
Kizlar sukurler olsun esim geldi bu sabah surpriz yapti
cok mutlu oldum moralsiz sabahimi bayrama cevirdi
Darisi tum bekleyenleriin basina
Amin inşallah ,gelseler de kavuşsak artık .

Eşim 30 dk önce otobüse bindi.......
yarın öğlen 12 gibi inecek.
bana zaman geçmiyor artık :18:

Nasıl oldugunu bilirim ya bnde cok heycanlanmştm zamanı zor gecirmştim ama yaşadıgım o heycanı hiç bşye değişmem
Sag saglim yarın inş yanında olcak eşin sımsıkı sarıl

Ben yokken hiç konusmaz olmşsunz kızlar dicem ama hak veriyorum cogunun sevgilisi eşi geldi
Bol bol güzel zaman gecirin her bir dakkanın bile kıymeti var

Nasıl oliyim kuzum ya bildiğin gibii şafak saymaya devam Asıl haberlerde sendeee sen anlat bakalım nasıl gidiyor ?

Valla ilk günü anlatmıştım zaten. Dün de sabah 12 den gece 11 e kadar birlikteydik işte. Önce eşyalarını terziye verdik daraltılıp dikişleri elden geçirelecekti. Sonra o yakınlarda sevgilimin yakın bir arkadaşının ( ! ) kız arkadaşı çalışıyor zoraki de olsa onun yanına uğradık bir 10 dakika yemekteymiş o da çok şükür fazla duramadı

Sonra bir çift daha katıldı bize arkadaşlarımız önce oturup çay kahve bir şeyler içtik. Sonra alışveriş meseleleri vardı onların onu halledip bir şeyler yedik sohbet muhabbet falan derken normalde akşam liseden bir arkadaşıyla görüşecekti. Gidesi gelmedi oraya hep birlikte karşıyakaya geçtik, erkek olan arkadaşımızın ailesinin evine. Çok baş başa değildik ama hep el eleydik, mümkün olduğunca da hiç indirmedi elini omzumdan.

Bugünse görüşemedik. Evdekilerle biraz sakin sakin vakit geçirsin istedim. Gerçi önce dün ektiği arkadaşıyla görüştü birkaç saat, sonra terziye geçip eşyalarını aldı ve o bahsettiğim yakın arkadaşının ( ! ) yanına uğradı bir saat kadar. Şimdi ise evde. Eve erken gitmesini istedim ailesi de surat falan yapmasın diye ama bugün göremedim ya biraz boşlukta gibiyim yaa, biraz bencilleştim galiba

Oooh maşallahh Bencillik değil ki canım insan daha çok vakit geçirmek istiyor. Bugünden sonra zaten hep birlikte olursunuz bugün ailesiyle vakit geçiricek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…