- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.681
Hadi ya :26: Neye sevinip neye üzülcegimi şaşırdm resmen.İsteyerek mi ayrıldn işten :26:
10 saat 10 saattir 5dk bile kıymetli oluyoAyrıca kavgalar ilişkinin tuzu biberi oluyo
yok canım iş yeri küçülmeye gidiyordu 3 aydır vardı bu ayda bana vurduaynen canım çok kıymetli idi saniyeler.
dün usta birliğine teslim oldu hala aramadıkaç gündür alışmıştım her istediğim anda ulaşabiliyordum
Allah kavuştursun canım
Evet ya bizde 3 gündür face den cıkmıyoduk sürekli konus kameradan gör fln alışmştm şimdi sürekli sanki face e girckmş gibi bakınıyorm
Neresiydi nişanlının usta birligi ?
amin canım hepimizi kavuştursun rabbim.
Nişanlımın usta birliği giresuna çıktı canım. Senin askerin nerde şimdi ne zaman gitti de
Dün teslim oldu Bayburtta şuan ama birlige girince aramadı daha hiçNe durumda bilmiyorm yani
aynen canım benimkide daha hiç aramadı bende bilmiyorum ne halde çok merak ediyorum
Ayrılma konusunu mutlaka konus ztn o halledilmesi gereken bşy bna göre
Aman ya biz ne zamn rahat konusucaz acaba
konuşursunuz merak etme bende öle düşünüyorum bi dönse bana yapacamı biliyorum ben ona amaa
Az kalmş ztn ya şafagını görünce dedim 3 aycık ne güzelGeldiginde bile konusabilrsn bu konuyu yani o kadar yakın geliyo bna 3 ay
sana öle gelir tabii 1 yılın yanındaaa ama bana da yeni gtmiş gbi zor gelioo
Merhaba kızlar uzun zamandır buralarda değildim ne var yok nasılsınız !!!
Yok ya olur mu Ocakta bitiyo işte tabiki bu zamana gelene kadar zor geçmştir ama bundan snrası su gibi akıp gecer ya koca 1 yılı atlatmşsnz bide şu yasa meclisten gecerse direk geliyo ztn
AYY O LANET OLASI KARAR çıksa zaten önümüzdeki ayy bu zamanlarr burdaaaama zoor gbi komutanları hawa degişimine bile göndermedi yaa 1 ayın war diee düşün yanii
inş Sizede vurur bu karar ama secimlere saklıyolar gibi görünüyo bilmiyorm nolck :26:
aptal herifler yaa şu arınç denen geçen konuşma yapmış eee bayram sonu meslise gidio ondan sonrada kasımda 12 ayı dolduran terhis diyoo ya işleri güçleri adam kandırmak...wala bu saatte n sonra düşsede düşmesede oyy filan vermem de verdirmemdee...:26:
Oy için yapılmamalı ztn buBna göre olması gereken buydu 15 ay la 6 ay arasında uçurum kadar fark var uzun dönem diye yakalarını bırakmıyolar resmen.İnsanları 1,5 sene herşeyden koparıyolar.Ama olması gerekeni secim aleti olarak kullanıyolar insanların duygularıyla oynuyolar resmen
aynen yaa arkadaş ya hiç ümit verme şimdi kaç kişi seviniyo ya kaç asker adamların zaten moralleri bitmiş nie duygularıyla oynuyon insanların bunların ailesi sewdiklerinin yıkılmasıda cabası yaa walla böle duygusuz adamlar ülke yönetio iştee...o diil bide kısa dönemler isyana kalkmuş bizim nie düşmüo die yaw o adamlar sizin 3 katınız yapıo resmen el insaf yaawalla yazık tabii kendi tuzları kuru adamların hangisi sıpasını gönderiyo askere bi gönder bakalım kendi çocugunuda doguya mademmm
Ya bzi anlamaları imkansz ztn kısa dönemlerin isyan etmesine hiç anlam veremiyormda nese şimdi bşy demiyim :26:
Çeken bilir ama kimse mantıklı düşünmeyi beceremiyo sanırım :26:
Ya bzi anlamaları imkansz ztn kısa dönemlerin isyan etmesine hiç anlam veremiyormda nese şimdi bşy demiyim :26:
Çeken bilir ama kimse mantıklı düşünmeyi beceremiyo sanırım :26:
eee siz gelince söz filan düşünüyo mmusunuz yaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?