- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.701
Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.
İnşallah düşer ya bende devamlı bakıyorum. Kasımda 12 ayını doldurmuş olanları salıcaklarmış öyle okudum. Düşsün yaa artık
Kızlar merhaba.Ben bu askerliğin düşmesiyle ilgili haberlere fena odaklandım 4 gözle bekliyorum açıklanmasını ya bugün de haberlerde gördüm yarın bakanlar kuruluna gidecekmiş konu ve ne zaman düşürüleceğine kurul karar veriyormuş.
Bknz. haber 12 Ay askerlik ne zaman yrrle girecek? Ksa dnem askerlik 4 aya inecek mi? - Cafesiyaset
Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.
Kızlar merhaba.Ben bu askerliğin düşmesiyle ilgili haberlere fena odaklandım 4 gözle bekliyorum açıklanmasını ya bugün de haberlerde gördüm yarın bakanlar kuruluna gidecekmiş konu ve ne zaman düşürüleceğine kurul karar veriyormuş.
Bknz. haber 12 Ay askerlik ne zaman yrrle girecek? Ksa dnem askerlik 4 aya inecek mi? - Cafesiyaset
YokÖnce bizimki işe girsin düzenini oturtsun direk nişan yaparz ztn diye düşünüyorm
Bi an önce cıksın artk ya sıkıldm bekle bekle offff meclise verilsede belli olsa kesinleşseBen olsam şimdiye kadar coktan kararı almştm Elleri mi yavaştır nedir anlamadm walla
hmm anladım okumuyo seninkide heralde lise mezunu mu??
Çok memnun oldum canım. Offf 1 asır gibi geliyo şimdi beklemek en uzun görüşmediğimiz süre 1 hafta olurdu ondan şimdi daha zor geliyo. Senin sevdiceğin nerde?
Lise mezunu ama yazılım işi yapıyoİş bulur sorun yokta para lazım birikim lazım böyle şeyler için Benmki fazla garantici herşey güzel olsun istiyo ailenin karşısına tam cıkiyim seni istemeye geldigimde diyo ondan bnde bşy diyemiyorm ztn bnm içinde erken.İşimde ilerlemek istiyorum önüm acık olsun istiyorum cünkü bakalm bi gelsinde askerden böyle şeyler ozamn daha net konusulur
aynen yaa benmkide öle dio ama kendi işini yaomicak bende yapmasını istemem zatennbi iş bulsun tam otursun tanışcaklar bakalımmm
Hoşbulduuum :) Çok mu kötü yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?