93/3 asker yolu bekleyenler

Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.

Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.

Merhaba hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun
Adın ne yaşın kac nerede oturuyosn dirip sorguya cekiyim senide tanışalm

İnşallah düşer ya bende devamlı bakıyorum. Kasımda 12 ayını doldurmuş olanları salıcaklarmış öyle okudum. Düşsün yaa artık

Bende Ece 22 yaşındaym Cok memnun oldum Sende bizim gibi sabırsızlardansın sanırım biz düşmesini bekliyorz ki şafak panomuzu ona göre bidaha ayrlicaz kesin karar cıkınca şimdi 390 küsür görünüyo ama ozamn 300 fln olck Hadi ya düşün bak yine heycan yaptım

Bi an önce cıksın artk ya sıkıldm bekle bekle offff meclise verilsede belli olsa kesinleşse Ben olsam şimdiye kadar coktan kararı almştm Elleri mi yavaştır nedir anlamadm walla

Bi an önce cıksın artk ya sıkıldm bekle bekle offff meclise verilsede belli olsa kesinleşse Ben olsam şimdiye kadar coktan kararı almştm Elleri mi yavaştır nedir anlamadm walla

yaa öle weya böle düşcek orası kesinde amaa bize yetişmicek şubata filan kalırsaaçünkü hepsi 70 bin askerimize hayırlı olsun diip duruolar sinyal weriolarda icraat yookk

Çok memnun oldum canım. Offf 1 asır gibi geliyo şimdi beklemek en uzun görüşmediğimiz süre 1 hafta olurdu ondan şimdi daha zor geliyo. Senin sevdiceğin nerde?

hmm anladım okumuyo seninkide heralde lise mezunu mu??

Lise mezunu ama yazılım işi yapıyo İş bulur sorun yokta para lazım birikim lazım böyle şeyler için Benmki fazla garantici herşey güzel olsun istiyo ailenin karşısına tam cıkiyim seni istemeye geldigimde diyo ondan bnde bşy diyemiyorm ztn bnm içinde erken.İşimde ilerlemek istiyorum önüm acık olsun istiyorum cünkü bakalm bi gelsinde askerden böyle şeyler ozamn daha net konusulur

Çok memnun oldum canım. Offf 1 asır gibi geliyo şimdi beklemek en uzun görüşmediğimiz süre 1 hafta olurdu ondan şimdi daha zor geliyo. Senin sevdiceğin nerde?

Hemde nasıl zor gelir ya o haberleşememek insanı kahrediyo ama ne zamnki telefonda sesini duyiyim yüzümde bi gülümseme oluyo annem diyo ece normale dönmş sonunda
Benmkisi acemiligini ıspartada yaptı şimdi bayburtta

aynen yaa benmkide öle dio ama kendi işini yaomicak bende yapmasını istemem zatennbi iş bulsun tam otursun tanışcaklar bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…