- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.641
Çıkarana bir de sormak lazım eskiler söylüyor 36 aymış askerlik, babam 18 ay yapmış sevgilim de 15 ayda şimdilik. 36, 18 , 15 ne allah aşkına çocuğun olsa seni tanımaz o kadar gün görmeyince bu kadar uzunluğun mantığı nedir yahu
Askerlik bitesiye kadar fikri değişir umarım diye düşünüyorum ama benimki hala kalmak istediğini söylüyor yaa, şafak bitecek ama bizim askerlik bitmeyecek gibi. Ne yapıcaz hiç bilmiyorum
Beeen geldim ay bugün çok kötüyüm aksama doğru bi şeylik çktü üstüme:26:
Hoşgeldin canımNoldu yine aramadı mı yoksa sevgilin :26: Genelde siz konusmayınca sna böyle oluyo :26:
Uzman çavuşluk meselesi mi sizdede :26: Benmkide söyleyip duruyo bni gıcık ediyo beklemez misin bni diyo anlatıyo böyleymş şöylemş diye.En son tutamadm kendimi dedm sen sna her gün bşy olcak diye yaşamk nasıl bi duygu bilmiyosn ondan böyle konusuyosn dedm.Senin bni strese sokup üzmeye bnden ayrı kalmaya kastın varsa tmm git uzman ol asker ol hiç karşmicam dedm.Ztn bna gıcıklık olsun diye diyomş ondan daha pek demiyo arada bni kızdırmk için diyo yineama seninki ciddi mi bilemiyorum :26:
Yok canım ya konustuk aslında çok sık konustuk. Ama bugün onun doğum günü.Kutladım ettim filan ama çok moreli bozuktu benimde özlemden falan bi patlama yasadım oda öyle konusunca morelim bozuk doğum günüm bugün falan deyincede üzüldüm baya bi ağladım özledim diye oda yazık orda üzüldü ama ece cidden dolmusum böyle nasıl diyim kendimi sıka sıka morlnş bozmiyim özledim falan diye ağlamiyim diye çok sıktım kendimi. Bugünde patladım. onuda üzdüm ama blmyyorum ya :S
Ayyyy kıyamam size ya :26: İkiniz içinde zor ztn özlem fazlasıyla var bide dogum günü fln olunca insan sevdigini yanında istiyo haklı olarakSeninde elinden gelen bşy yokki bn olsam bnde tutamazdm kendimi Belki izin alır ya seninki bilmiyorm yani oda anladıgım kadarıyla zor dayanıyo gibi ztn :26:
Aynen öyle. Ama bizimki daha ciddi galiba. Gelince ne iş yapıcam burada, askeriyede de emir altındasın dışarıda da aynı şey olacak, sanki patronun dediği şeyi yok ben yapmam mı diyeceksin orada da yapcan üstelik aldığın maaş arasında da dağlar kadar fark olacak diyor. Bir de nasıl şanssa benimki baştan astsubay olan da ya da ne bileyim askerlikten sonra orada kalan tüm tanıdıkları hep iyi yerdeler şuanda, hani kimi manisada kimi istanbulda falan bu da onu daha da cezbediyor. Lise mezunu sonuçta kesinlikle iyi bir iş bulamayıp da bana yetememek düşüncesi bunların gerekçesi ama beni daha çok hasret boyutu ilgilendiriyor yani hele ki şu sıra
Ben özledim diye bağıra bağıra ağlayınca bid dayanamıyorum deyince bende dayanamıyorum gelicem ben dedi. Şaşırdım hani glmicektin filan dedim ama uzatmadım istiyorum çünkü gelmesini ay blmiyorum ya ne güzel geçiyodu zaman şimdi durdu gibi hissediyorum
Ya bilmiyorm bi yandan gelmesin diyorz bi yandan da şimdi düşününce ayrılırken zor ama en azından 10 gün o özlemi atıyosun üstünden iyi geliyo iki taraf içindeGelsin bnce ikinz içinde cok cok iyi olur dayanması zor çünkü
Hmmm ya işte her iki tarafta gelecegi düşündügü için biz daha duygusal yaklaşıyorz onlar daha mantıksal yaklaşıyo oyüzden iki tarafada hak veriyorm ister istemez :26: Bi yandanda diyosundur hadi bn olma dersem uzman çavuş olmazsa snra gelp iş buldugunda keşke uzamn cavuş olsaydım daha rahat ederdik derse diyosundur kesin ama işte özlem daha agır basıyo ister istemez bize göre
Evet ama işte zamanın ne göstericeği belli olmaz ya :S bakarsın bana bi dayanma gücü gelir. Ama varya ilk kes böyle oldum böğüre böğüre ağladım yaSonra bide utandım telefonu kapatınca ay bi alem oldum
Kendini öyle tutarsan böyle olurutanılcak ne var sevdgn için aglıyosun ayıp mı boşver takma onu kafana ama üzülmştr sevgilin ztn moralide bozukmş o daha bi kötü olmştr bence süpriz yapıp en kısa zamanda gelck gibi görünüyo
Ben bir de sırf parası pulu için de o mesleği seçsin istemiyorum canım yaa, sonuçta meslek bu zor geçiyor falan diyoruz ama 460 günün de bir sonu var yani meslekte öyle değil ki. Her sabah kalktığında ayaklarının geri geri basma ihtimali var bir de, bunu istemiyorum ve de ısrarla söylüyorum, meslek olarak istiyorsan seç, sen bunu istedikten sonra ben sana köstek olmam destek olurum, sen ne istiyorsan ben onun arkasındayım diyorum. Kendi açımdan düşünecek olursam istememe sebeplerim bakalım sevgilim öyle tanıdıkları kadar şanslı olup da 2 sene doğu hizmetiyle sıyırıp manisa istanbul gibi yerlerde görev yapabilecek mi, ya tehlikeli bir yer veya branş olursa o zaman nasıl geçecek onca zaman. Ee 460 günü bitti, askeriyede de kaldı, hemen İzmir'e gelebilecek mi, gelemezse ben onca ay beklemişim zaten bir de üstüne tayininin benim olduğum yere çıkmasını beklemek var. Ben gideyim yanına desem ailem nasıl izin verecek evli değiliz bir şey değiliz, hadi evlenelim desek benim olaya bakış açım belli hadi diyelim tamam dedim ben okul var bizimkiler hayatta müsaade etmez. Hadi bir şekilde evliliğe kadar bekledik, evlendik gittim ben yanına tayin çıkacak oradan oraya taşınıcaz. Benim gözümde çok büyüyor bunlar aşırı büyüyor hem de içim şişti yazarken
Yok ya bi gün geliyo dayanmıyorum diyo gelcem diyo ertesi gün yok ya gelmicem diyo öyle bişi olcak sanırım yine ama bugün baya içten söyledi gibi geldi bakalımdayanabildiğim yere kadar devammmmmm
ama bayram için süpriz yapcktı izin alamamş diye gelememşti bn öyle hatrlıyorm bnce sna cok bahsetmiyo ama gelicek cünkü oda dayanamıyo yazık
Yazık deme ya valla yine ağlamaya baslıcam yeni eni düzeliyorum:26::26::26:
Bir asker kızı olaraktan şunu diyebilrm babam denizciydi işide masabaşındaydı sürekli taşındık ettik ama bna göre onlar cok sorun olck şeyler degl cünkü askeriyenin şartları gayet iyi oluyo tabi şehrine göre değişir.Ama tabi bunları evlendiginiz taktirde söylüyorm öbür türlü ikiniz içinde baya zor olur.Benmki diyo mesela tam bna göre askerlik diye ama seninki sırf parası için yaparm diyosa hiç yapmasn dedigin gibi.Ama ileriyide iyi düşünsün işte belki o hemen senle evlencek gözüyle bakıyodur
Onu da konuştuk aslında ben seviyorum askerliği diyor, emri yerine getirince bir sıkıntısı yok ki diyor. Hani sırf para pul meselesi için de değil hani istiyor da meslek olarak da işte ben özlücem diye çocuğu bi yere gönderesim yok
Direk askerlik olarak düşünme dedi bir de, sen masa başındaydı diyince aklıma geldi, sivil memur olarak da çalışma imkanın var, branşına mesleğine göre de ayrılıyorsun falan sıkma sen kendini dedi. Ee yani eşi olsam neyse o nereye ben oraya gideriz de ben şimdiki durumla nasıl gideyim onun yanına babam günü birlik Ankara meselesine onay vermiyorken daha
Asker olursa zaten hani meslek olarak çoğuna kalmaz ben özlemden dolayı evlenicem gibi yani, kaçarım olmadı
Ztn bu işin sonu oraya gidiyoKim ben evlenmem dese herkesten önce evlenirmş annem hep öyle derdi Hem askerlik garanti meslektir yani masabaşı olma garantisi varsa bide komando olup daga cıkmicaksa gercekten önerebilrm.Tabiki zorluklarıda vardır ama yararıda var asker aileleri içinde şartları lojmanları gayet iyiydi biz nereye gittiysek Özlemi kafana takıyosan ztn o asker olup tayini cıkana kadar sen nerdeyse okulu bitirmş olursun Evlenirsnz snra o nereye sen oraya dicemde ama senn işin nolck bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?