93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyy aradı sonunda oh beee 1 saat konustuk sanırım Dedim şimdi ustabirligine gittigin belli oldu

Benim kuzenim hacettepe unv büro yönetimi ve yönetici asistanlıgı okudu ve bitirr bitirmez iş buldu ankarada Şehrine göre değişir iş alanı ve öyle sekreter gibide degl projelerde fln görev alıyo bilmiyorm yine sen bilrsin ama iş alanı var bnce :26:

Ohhh uzun uzun konusmalar baslamıs bile inş hep böyle olur bi rahata kavustunz sonunda

Aynen ya bide gittigi yerde telefonu olmayana ayıp gözüyle bakıyolarmş Diyodu ki konusurken ankesörlüde bi tek bn var herkes bna bakıyo dedi bnde dedm bn olsam saftirik derdim sna dedim dogru diyo Herkes tel getrmş girişte almşlar ama snra komutan dagıtmş geri vermş şansa bak dedm

Oooo çok güzelmiş valla şanslısnız bizde basladk kullanmaya Sütten dilimiz yandı bikere biliyosun ama biz doymurouz atraksiyona

aynen canım yerine göre değişiyo iş bulma olanağı. Birde ünv farkıda var :)

Oooo çok güzelmiş valla şanslısnız bizde basladk kullanmaya Sütten dilimiz yandı bikere biliyosun ama biz doymurouz atraksiyona

Atraksiyon iyidir ya baska türlü hem uzak hem habersiz kalmak sıkıntılı oluyo anlasınlar brz insan halinden
Bide orda bi usta asker varmş demş sevgiliniz nişanlınız sözlünüz fln var mı.Bnmkide var demş.Ozaman ayrıl kafan ayrılınca daha rahat olur bn ayrıldm nazdan tripten kurtuldm demş Bnmkide demş bizim öyle sorunlarımız yok ikimizde mantıklı insanlarız anlayışlıyız demş Tabi bna önce anlatırken diyo senden ayrılmam lazımmş sevgilim zor oluyomş böyle diyo tabi bn şok oldm niye fln diye.Sonradan diyo şaka şaka diye gıcık ya

O mantıkta olanları anlamıyorum zaten biribirmizi sevip güvendikten birbirimizi anlayışla karşılayabildkten sonra neden öyle bişi gereksin ki. Geriye tek sabretmek kalıyo onuda seven insan yapıyor zaten. Saçmalık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…