- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.741
İşletme hele kime sorsam işletme okuyo işletme mezunu. Bakalım çok kararsızım bu defa doğru karar verip sevebileceğim bölümü okumak istiyorum :) Senin içinde hayırlısı neyse o olsun tatlım
aynen öle canım yaa ii karar vermek lazm
Heyyyyyy ben geldimmm nabersiniz
hoşgeldn canım takılıyoruz wala öle senden naber hç gözükmüyonn??
Aynen canım :) Bakalım nolucak :)
Ay evet canım bu bayram beni çok yorduGiremiyorum pek de artık yine buralardayım
Ayyy aradı sonunda oh beee 1 saat konustuk sanırımDedim şimdi ustabirligine gittigin belli oldu
Ayyy aradı sonunda oh beee 1 saat konustuk sanırımDedim şimdi ustabirligine gittigin belli oldu
öle yaa askerin dagıtıma ne zamn gelcek ya tatlım??
Aslında ani kararla okunmuş bir bölümdü büro yönetimi okuyordum daha sonra sevgilim sekreterlik mi yapıcaksın falan deyince bide iş imkanınında zor olduğunu öğrenince uzatmadan dondurıyım dedim. Şimdi 4 senelik kamu yönetimi uluslararası ilişkiler gibi bölümler istiyorum hem çalışıp hem okurum. Aileme çok yük olmak istemiyorum. Sen hangi bölüm okuyosn canım?
Çok karışıktı ya devre kaybı olarak gitti eylülde. Yemin töreni oldu 2 hafta sonra hep yollicaklar diye beklerken yollayamayız süresi dolmadan dediler. 28 gün yapma mecburiyeti vardı ama şimdi kasım 1de gelicek 40 gün yapıcak.
Ohhh uzun uzun konusmalar baslamıs bile inş hep böyle olur bi rahata kavustunz sonunda
Aynen ya bide gittigi yerde telefonu olmayana ayıp gözüyle bakıyolarmşDiyodu ki konusurken ankesörlüde bi tek bn var herkes bna bakıyo dedi bnde dedm bn olsam saftirik derdim sna dedim dogru diyo Herkes tel getrmş girişte almşlar ama snra komutan dagıtmş geri vermş şansa bak dedm
Benim kuzenim hacettepe unv büro yönetimi ve yönetici asistanlıgı okudu ve bitirr bitirmez iş buldu ankaradaŞehrine göre değişir iş alanı ve öyle sekreter gibide degl projelerde fln görev alıyo bilmiyorm yine sen bilrsin ama iş alanı var bnce :26:
İnşallah bi gelsin de :)iyiymiş canımm yaa bol bol hasret giderin
Oooo çok güzelmiş valla şanslısnız bizde basladk kullanmayaSütten dilimiz yandı bikere biliyosun ama biz doymurouz atraksiyona
aynen canım yerine göre değişiyo iş bulma olanağı. Birde ünv farkıda var :)
Atraksiyon iyidir ya baska türlü hem uzak hem habersiz kalmak sıkıntılı oluyo anlasınlar brz insan halinden
Bide orda bi usta asker varmş demş sevgiliniz nişanlınız sözlünüz fln var mı.Bnmkide var demş.Ozaman ayrıl kafan ayrılınca daha rahat olur bn ayrıldm nazdan tripten kurtuldm demşBnmkide demş bizim öyle sorunlarımız yok ikimizde mantıklı insanlarız anlayışlıyız demş Tabi bna önce anlatırken diyo senden ayrılmam lazımmş sevgilim zor oluyomş böyle diyo tabi bn şok oldm niye fln diye.Sonradan diyo şaka şaka diye gıcık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?