93/3 asker yolu bekleyenler

O mantıkta olanları anlamıyorum zaten biribirmizi sevip güvendikten birbirimizi anlayışla karşılayabildkten sonra neden öyle bişi gereksin ki. Geriye tek sabretmek kalıyo onuda seven insan yapıyor zaten. Saçmalık bence

Evet ya dedim ztn şimdi oraya gelip o diyeni pataklayasım geldi diye :41: Diyo bna naz yapar trip atarsan ayrılırım bak ona göre :1: Daha naz fln yapsam diline düştüm yani :1: Bide bugün aksi gibi bnmde trip at:1:sım tuttu diyorm tam gününe rastlamş :1:

Evet ya dedim ztn şimdi oraya gelip o diyeni pataklayasım geldi diye :41: Diyo bna naz yapar trip atarsan ayrılırım bak ona göre :1: Daha naz fln yapsam diline düştüm yani :1: Bide bugün aksi gibi bnmde trip at:1:sım tuttu diyorm tam gününe rastlamş :1:

Ehheh valla bizden herseyi istesinler trip atmamamızı istemesinler :1: Trip atmayan kız yktur heralde :19:

Ehheh valla bizden herseyi istesinler trip atmamamızı istemesinler :1: Trip atmayan kız yktur heralde :19:

Ya ztn bnmki bnm trip atmam için bi ton şey yapıyo cok seviyomş trip atmamı :1: Ondan bn trip atmiyimde kimler atsın yani :1:

Valla iyiymis seninki :1: Bana bide trip at dese ben nasıl olurum acaba :1::1::1:

Sana demesine gerek yok bnce ztn :1: ama bnmkide önce bni gıcık etcek şeyler yapıyo mesela burdayken face ine girdi yan tarafta tanıyoolabilcegnz kişiler cıkıyo ya biliyosundur orda kızlar cıkıyo aaa bu kız güzelmş diyo acıyo birisini eklesemmi fln yapıyo tabi deliriyorm bnde oda egleniyo bnle :1: gel bi makas alcam yanagından tombik sevgilim diyo yok vermem makas fln diyorm dahada bi hoşuna gidiyo :1:

Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.

merhaba hatuncuk ne zaman gitti askerin allah kavuştursun hayırlısıyla sağ salim. Sevgilin iyi yere düşmüş. sen neredesinde.

Teşekkürler canımmm :) 23 Eylülde gitti daha yeniyiz yani :( Evet iyi yer diyolar bakalım hayırlısıyla bi bitse. Ben Tekirdağlıyım.
Sen nerelisin?

evet siz bayağı yeniymişsiniz. biz de yeniyken burdaki eski olan arkadaşlar anlattıkça zaman hiç geçmiyor gibi gelirdi ama emin olki geriye bakınca zaman geçiyor. İnşallah zaman hepimiz için güzel geçer. Ben kırıkkaledeyim

evet siz bayağı yeniymişsiniz. biz de yeniyken burdaki eski olan arkadaşlar anlattıkça zaman hiç geçmiyor gibi gelirdi ama emin olki geriye bakınca zaman geçiyor. İnşallah zaman hepimiz için güzel geçer. Ben kırıkkaledeyim

Aynen oysa 1 ay bana 1 sene gibi geldi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz.

Aynen oysa 1 ay bana 1 sene gibi geldi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz.

Bende ilk böyle şeyleri okurken aman ya ne diyo bunlar gecmiyo işte gecmiyoooo diye haykırasım geldiyodu ama cidden geciyo yeterki gecirmeyi bilesin kafanı oyalicak düşüncelerini oyalicaklar bşyler bulasın :31:

Bende ilk böyle şeyleri okurken aman ya ne diyo bunlar gecmiyo işte gecmiyoooo diye haykırasım geldiyodu ama cidden geciyo yeterki gecirmeyi bilesin kafanı oyalicak düşüncelerini oyalicaklar bşyler bulasın :31:

Sağol canım :) İnşallah geçicek 11 gün sonra geliyo çok mutluyum 1 hafta benimle :)

Back
X