- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.761
Evet burda pek iş imkanı yok bu bölümle ilgili malesef. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.Dogru tabi şartlarını sen degerlendirip öyle karar vermşsndir ztn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet burda pek iş imkanı yok bu bölümle ilgili malesef. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.Dogru tabi şartlarını sen degerlendirip öyle karar vermşsndir ztn![]()
O mantıkta olanları anlamıyorum zaten biribirmizi sevip güvendikten birbirimizi anlayışla karşılayabildkten sonra neden öyle bişi gereksin ki. Geriye tek sabretmek kalıyo onuda seven insan yapıyor zaten. Saçmalık bence
Evet ya dedim ztn şimdi oraya gelip o diyeni pataklayasım geldi diyeDiyo bna naz yapar trip atarsan ayrılırım bak ona göre
Daha naz fln yapsam diline düştüm yani
Bide bugün aksi gibi bnmde trip at
sım tuttu diyorm tam gününe rastlamş
![]()
Ehheh valla bizden herseyi istesinler trip atmamamızı istemesinlerTrip atmayan kız yktur heralde
![]()
Ya ztn bnmki bnm trip atmam için bi ton şey yapıyo cok seviyomş trip atmamıOndan bn trip atmiyimde kimler atsın yani
![]()
Teslim oldular yine başladık meraklanmaya ztnNe zaman rahat olcklar bilmiyorm ki
![]()
Valla iyiymis seninkiBana bide trip at dese ben nasıl olurum acaba
![]()
merhaba iidir sen nasılsın?
Bende bilmiyorum canım bi ohh diyebilseydik. Bugünde aramadı :'43:
![]()
Merhaba kızlar ben yeniyim :) Benimde sevgilim askerde şuan Manisa'da acemiliğini yapıyor usta Ankara/ Çankaya'ya düştü. Herkesi Allah kavuştursun sevdiğine... Çok zor.
Heyyyyyy ben geldimmm nabersiniz![]()
Ehheh valla bizden herseyi istesinler trip atmamamızı istemesinlerTrip atmayan kız yktur heralde
![]()
Mutlaka gecerli bi sebebi vardır canım ya meraklanmakta haklısın ama arar yakında![]()
merhaba hatuncuk ne zaman gitti askerin allah kavuştursun hayırlısıyla sağ salim. Sevgilin iyi yere düşmüş. sen neredesinde.
Teşekkürler canımmm :) 23 Eylülde gitti daha yeniyiz yaniEvet iyi yer diyolar bakalım hayırlısıyla bi bitse. Ben Tekirdağlıyım.
Sen nerelisin?
evet siz bayağı yeniymişsiniz. biz de yeniyken burdaki eski olan arkadaşlar anlattıkça zaman hiç geçmiyor gibi gelirdi ama emin olki geriye bakınca zaman geçiyor. İnşallah zaman hepimiz için güzel geçer. Ben kırıkkaledeyim
Aynen oysa 1 ay bana 1 sene gibi geldi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz.
Bende ilk böyle şeyleri okurken aman ya ne diyo bunlar gecmiyo işte gecmiyoooo diye haykırasım geldiyodu ama cidden geciyo yeterki gecirmeyi bilesin kafanı oyalicak düşüncelerini oyalicaklar bşyler bulasın![]()
Aynen oysa 1 ay bana 1 sene gibi geldi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz.
Sağol canım :) İnşallah geçicek 11 gün sonra geliyo çok mutluyum 1 hafta benimle :)