- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.801
Nasıl umutlandırıyolar insanları ayıp ya. :/
Hemen umutsuzluğa kapılmamak gerek aksam haberlerde açıklama yapılır bugün kesinleşicek diye bi konusma duymustum çünkü bakalım.. Bu arada hosgeldin canım araamıza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl umutlandırıyolar insanları ayıp ya. :/
Hemen umutsuzluğa kapılmamak gerek aksam haberlerde açıklama yapılır bugün kesinleşicek diye bi konusma duymustum çünkü bakalım.. Bu arada hosgeldin canım araamıza :)
İnşallah uzatmazlar süreyi.
Hoşbulduuuk canım :)
İnş..
İsim neydi askerin nerede ?
İsmim Fulya 21 yaşındayım askerim Manisa'da şuan acemilikte 10 gün sonra dağıtıma geliyo sonrada Ankara'ya gidiyo.
Senin ismin ne? yaşın kaç canım
Bende hazal canım 20 yasndayım askerimde ağrı'da 93/2 haziran da gitti. Ankara güzeldir ya çok şanslınızz![]()
Hadi Allah kavuştursun tatlım. Sevgilim 24 yaşında erteleye erteleye anca gönderebildim askere :) ama bu kadar zor olcağını bilmiyodum. Neyse sayılı gün çabuk geçer başlanmış iş bitmiş iştir derler. Allah hepimize bol bol sabır versin.
Ayy çok tatlı bi iliskiniz var amaAynen dediğin gibi bizim aramızda savaş çıkar bir ay bi konu yüzünden küstğümü bilirim ben garibim çok çekti benden
Valla benmki bugün kesin bu dedi ama bilemiyorum ya çıksında ne zaman nasıl çıkarsa çıksın diyorum ben artık çünkü15 ay gerçekten çok uzun bi süre.
Erkeklere cektirmek lazım ztn iyi yapmşsın yoksa kıymetini anlamazdı![]()
Bende kesinleşmesinden yanayım kesin bi tarih versinler şu gün teskereler başlicak diye bizde rahatlayalım artk hem kimsede boşa umutlanmamş olurDedigin gibi 15 ay cok uzun 3 ayın ne demek oldugunu hepimiz cok iyi bilirz
![]()
selam kızlar yeniden aynı sıkıntılar basladı gideli daha 2 gün oldu ama daha 1 kere konustuk bugunde su saat oldu aramadı hemen geliyolar bana ya sıkıntıdan patlıyorum canım daralıyor allahım sen yardımcımız ol anlatalım bitsin su biran once gelsinler hayırlısıyla yanlarımızı![]()
Ama sadece teklif sunulmuş bugün karar verilicekmiş . öylede olmayadabilir ama öyle olursa marttan sonra bişi kalmıyo zaten neyse ne kadar erken gelirse o kdr iyi sonuçta:114:
Evet canım ya stres sıkıntı peşimizi hiç bırakmicak askerlik bitene kadar ama yeni gittikleri için yerleşmesi fln filan alışması lazım ondan arayamıyodur :26:
Bi yola koyulduk biticek inş hayrlısıyla kalbimizi ferah tutmaktan baska yapck bşy yok malesef![]()
oyle canım ama ben sinir sitres sahibi olacam boyle giderse icim o arayana kadar gecmiyo sıkıntısı allahım yardımcımız olsun
arasında bende kurtulayım su durgunluktan bitkinlikten hastalık hstası oluyorum bişey yokken her yanıma agrılar halsizlik giriyo allahım ne olacak boyle
Sen eşinle konustun mu şu ev işini fln :26:
konustum konusmaz olurmu katyen yanasmıyor ben gelene kadar senin yerin burası diyor valla bilmiyorum acaba sorun bendemi oylede iyi davranıyorki bana hemde anlatıncada yasadıklarımı olmaz deyip kestirip atıyor gelince kendi evimize gecicez ben kesinlikle durdurmayacagım burda seni gelene kadar dsini sık dedi nuh diyo peygamber demiyo hakkımızda hayırlısı
Gözü arkada kalmıyodur sen ailesinin yanında olunca ondan böyle diyodur canımda bilmiyorm yani sen nasıl yapcksn 1 sene bu durumda :26:
evet oyle diyo onlara sıgınıyo baska yerde olunca icim rahat etmiyor ne olursun dayan gelince hepsi bitecek felan hep boyle seyler ben sein ailene kesinlikle kotu demiyorum ama bana bunlar ters felan ben ne yapacagım canım seviyorum katlanacagım bekleyecegim bu gunlerde bitece degip kendimi avutacam baska ne yapılırki boyle durumda
Aynen öyle yapılcak baska bşy yok senin durumunda ama sende cok hassassın psikolojik acıdan :26: Umarım atlatabilrsin eşin gelene kadar ama en büyük yük sana düşüyo sabretmeyi bilmen lazm :26:
oyle canım sagol hersey onlar icin ne yapalım allahım dayanma sabretme gucu versin bana