- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.781
O 1 haftanın tadını çıkar canım. İnşallah güzel geçer.
İnşallah canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O 1 haftanın tadını çıkar canım. İnşallah güzel geçer.
yaa işletme kamu herkes okuyo o yüzden farklı gelio sosyolojiyle o![]()
İşletme hele kime sorsam işletme okuyo işletme mezunu. Bakalım çok kararsızım bu defa doğru karar verip sevebileceğim bölümü okumak istiyorum :) Senin içinde hayırlısı neyse o olsun tatlım
Sevgilimi uğurladım bugün, yazacak takatim bile kalmadı sadece konuşmaları okuyabildim. Yarın görüşmek üzere kızlar![]()
Sana demesine gerek yok bnce ztnama bnmkide önce bni gıcık etcek şeyler yapıyo mesela burdayken face ine girdi yan tarafta tanıyoolabilcegnz kişiler cıkıyo ya biliyosundur orda kızlar cıkıyo aaa bu kız güzelmş diyo acıyo birisini eklesemmi fln yapıyo tabi deliriyorm bnde oda egleniyo bnle
gel bi makas alcam yanagından tombik sevgilim diyo yok vermem makas fln diyorm dahada bi hoşuna gidiyo
![]()
Hoşgedindin cnm napyon nasılsın uzun zamandır ben yoktum buralarda.![]()
İyiyim canım ya evet pek giremiyordum bende hemen bi yazıp çıkıyordum ama artık buralardayım yineSen nasılsın canım ?
Aynen cnm bende uzun zamandır yoktum . bende iyiyim şükür yanlız 2 gündür askerim aramadı o yüzden stresli ve üzüntü ve stresliyim![]()
Arar canım ya öyle stres yapma hemen ustaya geçmişti dimi ?
evet canım cumartesi günü usta birliğine teslim oldu. Ya ne bilem ustada daha rahat edecek diye umuyorken 2 gündür aramaması endişelendiriyor beni. Birde bu sefer içeri girerken çok stresli idi .![]()
Bncede yokNeyseki 1 haftaıdr pek bi iyiyiz
senin ki baya baya istiyo belli ki trip yemeyi
![]()
Aman nazar degmesin canım iyi olun cünkü aranız kötü olunca daha bi stresli üzüntülü oluyo insan![]()
Aynen cok seviyo bnm trip atmamıHer konusmamızda bi kız lafı geciyo bn trip atiyim diye
Diyo mesela burdaki kızlara nakınca asılınca fln dayak yiyomşsn ama olsn yiym nolck sanki diyo
Tabi bende başlıyorm triplere
![]()
Ay benimki cesaret edemiyo öyle konusmaya öyle ufak tefek trip atmam çünkü biliyo bide aşırı alıngan olunca şaka maka kaldrıamam bu konudaYapmıcağını bilirim ama işte huyum kötü
![]()
Ayy çok tatlı bi iliskiniz var amaBen okdr alıngan deglm işte oda ona güvenip söylüyoSeninki bnmki gibi olsaydı savaş cıkardı aranızda
Benmki bna diyo mesela şimdi burda sen yoksun napiyim bnde başka tombiklerle avuturum kendimi senin yerini tutmaz ama napalım diyo
Tabi o anda gülmüyorm böyle diyorm bnde ozamn tmm bnde sen yokken baska birilerine bakarm bnmde avunmaya ihtiyacm olabilr diyorm sna yasak bn askerim hemde erkegim diyo
Şakalaşıyorz yani bu konuda ama tribimide atıyorm yani
![]()
Aman ya delirtiyolar insanıKesin desinler ki 1 martta kesin terhis edicekler diye karar cıksın madem kesinleşsin ama havada kalmasın böyle ki baskalarınıda boşuna umutlandrmasınlar
![]()
Offf dalgamı geçiyo bunlar önce kasım dediler şimdide mart mı inşallah bi sorun çıkarmazlar yine.
Dalga geçer gibi bi halleri var ama bakalım hayrlısı diyorum![]()