93/3 asker yolu bekleyenler

yaa işletme kamu herkes okuyo o yüzden farklı gelio sosyolojiyle o :1:

İşletme hele kime sorsam işletme okuyo işletme mezunu. Bakalım çok kararsızım bu defa doğru karar verip sevebileceğim bölümü okumak istiyorum :) Senin içinde hayırlısı neyse o olsun tatlım

Görünce yazmadan edemedim, iktisadi ve idari bilimler den bir bölüm düşünenler için oranın en kapsamlısı ve en iş imkanı olan bölümü iktisat ( ekonomi ) dir arkadaşlar. Maliye okuyup da ekonomi mezunu birinin emrinde çalışmayın hiç boşuna. Hatta bence iibf düşünmeyin :27:

Sana demesine gerek yok bnce ztn :1: ama bnmkide önce bni gıcık etcek şeyler yapıyo mesela burdayken face ine girdi yan tarafta tanıyoolabilcegnz kişiler cıkıyo ya biliyosundur orda kızlar cıkıyo aaa bu kız güzelmş diyo acıyo birisini eklesemmi fln yapıyo tabi deliriyorm bnde oda egleniyo bnle :1: gel bi makas alcam yanagından tombik sevgilim diyo yok vermem makas fln diyorm dahada bi hoşuna gidiyo :1:

Bncede yok :1::1: Neyseki 1 haftaıdr pek bi iyiyiz :52: senin ki baya baya istiyo belli ki trip yemeyi :52:

İyiyim canım ya evet pek giremiyordum bende hemen bi yazıp çıkıyordum ama artık buralardayım yine :1: Sen nasılsın canım ?

Aynen cnm bende uzun zamandır yoktum . bende iyiyim şükür yanlız 2 gündür askerim aramadı o yüzden stresli ve üzüntü ve stresliyim :(

evet canım cumartesi günü usta birliğine teslim oldu. Ya ne bilem ustada daha rahat edecek diye umuyorken 2 gündür aramaması endişelendiriyor beni. Birde bu sefer içeri girerken çok stresli idi .:43:

Canım stresli olması çok normal sonuçta yenib ir şehir yeni insanlar neyle karşılacaklarını bile bilmiyorlar. Alısıcak hem daha 2 gün olmus biraz gerekli işler varsa halletsin kendine gelsin arar. Alısıncada artık sizinde uzun uzun konusmalarınız baslar hiç öyle endiselenme

Bncede yok :1::1: Neyseki 1 haftaıdr pek bi iyiyiz :52: senin ki baya baya istiyo belli ki trip yemeyi :52:

Aman nazar degmesin canım iyi olun cünkü aranız kötü olunca daha bi stresli üzüntülü oluyo insan :nazar::nazar:
Aynen cok seviyo bnm trip atmamı :1: Her konusmamızda bi kız lafı geciyo bn trip atiyim diye :1: Diyo mesela burdaki kızlara nakınca asılınca fln dayak yiyomşsn ama olsn yiym nolck sanki diyo :1: Tabi bende başlıyorm triplere :1:

Aman nazar degmesin canım iyi olun cünkü aranız kötü olunca daha bi stresli üzüntülü oluyo insan :nazar::nazar:
Aynen cok seviyo bnm trip atmamı :1: Her konusmamızda bi kız lafı geciyo bn trip atiyim diye :1: Diyo mesela burdaki kızlara nakınca asılınca fln dayak yiyomşsn ama olsn yiym nolck sanki diyo :1: Tabi bende başlıyorm triplere :1:

Ay benimki cesaret edemiyo öyle konusmaya öyle ufak tefek trip atmam çünkü biliyo bide aşırı alıngan olunca şaka maka kaldrıamam bu konuda :1::1: Yapmıcağını bilirim ama işte huyum kötü:ssz:

Ay benimki cesaret edemiyo öyle konusmaya öyle ufak tefek trip atmam çünkü biliyo bide aşırı alıngan olunca şaka maka kaldrıamam bu konuda :1::1: Yapmıcağını bilirim ama işte huyum kötü:ssz:

Ben okdr alıngan deglm işte oda ona güvenip söylüyo :1: Seninki bnmki gibi olsaydı savaş cıkardı aranızda :1: Benmki bna diyo mesela şimdi burda sen yoksun napiyim bnde başka tombiklerle avuturum kendimi senin yerini tutmaz ama napalım diyo :1: Tabi o anda gülmüyorm böyle diyorm bnde ozamn tmm bnde sen yokken baska birilerine bakarm bnmde avunmaya ihtiyacm olabilr diyorm sna yasak bn askerim hemde erkegim diyo :1: Şakalaşıyorz yani bu konuda ama tribimide atıyorm yani :1:

Ben okdr alıngan deglm işte oda ona güvenip söylüyo :1: Seninki bnmki gibi olsaydı savaş cıkardı aranızda :1: Benmki bna diyo mesela şimdi burda sen yoksun napiyim bnde başka tombiklerle avuturum kendimi senin yerini tutmaz ama napalım diyo :1: Tabi o anda gülmüyorm böyle diyorm bnde ozamn tmm bnde sen yokken baska birilerine bakarm bnmde avunmaya ihtiyacm olabilr diyorm sna yasak bn askerim hemde erkegim diyo :1: Şakalaşıyorz yani bu konuda ama tribimide atıyorm yani :1:
Ayy çok tatlı bi iliskiniz var ama :1: Aynen dediğin gibi bizim aramızda savaş çıkar bir ay bi konu yüzünden küstğümü bilirim ben garibim çok çekti benden :52:
Aman ya delirtiyolar insanı :47: Kesin desinler ki 1 martta kesin terhis edicekler diye karar cıksın madem kesinleşsin ama havada kalmasın böyle ki baskalarınıda boşuna umutlandrmasınlar :47:

Valla benmki bugün kesin bu dedi ama bilemiyorum ya çıksında ne zaman nasıl çıkarsa çıksın diyorum ben artık çünkü15 ay gerçekten çok uzun bi süre.

Back
X