93/3 asker yolu bekleyenler

Bnmkde yengeç burcu o da cook duygusal cok degee veriyor bana canım sevgilim

bak bi ortk yönmz daha oldu cnm ama değer versnlerde dugusal olsnlar yaa :) bnmle brlkte ufack kavgamzda ağladğnı blrm ben kaç kere :) canımın içi yaaa... geççek bu zaman geççek öyle ya da byle bak kzlarnki bzmklerden önce gelck ama bzimde seneye bu zmnlar gelmş olcak oda güzl bişi:)

Cokk zorlanıyoruz ama geçecek inşallah tatlım yani ne biliyim bnm ondan baska kimsem yoktuu ona anlatrdm mutlulugumu üzüntümü.. sinirlendgmde gözüm bisey görmez ama o sakinleştirirdi beni.. Şimdi o kadar arıyorum ki onu

bnmde öyle cnm en ufak bişeye bile kızsam onun sesini duymdan rahtlamydum. bakkala gttğimizi bile söylyduk brbr ytp brbr uyanydk. şimdi sbhlrı kalkyrm işe giderkn msjlrı açyrm snra nerye msj atysn kzm delimsn dyrum yada yemk yedgmde haber verrdm msj atmcm dye şmdi öyle bakyrum telefna. zor tabi çok zor ama dayncaz bi şeklde geççk bitcek inş

Bizde oyleyiz iste bebeğim her saniye konuşurduk her gun 5 dk olsa gorusurduk ahhhh sevgilim yaa canim yanıyor yine

Son düzenleme:
Bizde oyleyiz iste bebeğim her saniye konuşurduk her gun 5 dk olsa gorusurduk ahhhh sevgilim yaa canim yanıyor yine

üzlylm cnm .bazn bişey yiyrum mesla bi meyve olsn ne bleym o şmdi yiyemyo dye cnm yemk istemyo yda bişeyimizi hatrlyıp ağlyrum snra dyrumki o olsa çok kzrdı ağldğmı görse üzülrdü. onun için güçlü olmya çalysrum cnkü o bnm gülmeme aşık olmstu onun içn bu askerlğe inat gülücem bn mutlu olrsam bitanem bunu hisseder kii dimi ..

saygının atkısı sonunda bitiyo ve saygın diyo ki askere gittim örüyon askerlik düştü yazın başladım askerliğim yarılandı sen hala örüyon diyo örenbayan bennn

Hisseder tabi canım.. Aynı duyguları yasiyoruz boğazımdan hicbirsey gecmiyor mutlu olalım onlarda olsun elbet gecicek u günler sonra kavusucaz birbirimizee

saygının atkısı sonunda bitiyo ve saygın diyo ki askere gittim örüyon askerlik düştü yazın başladım askerliğim yarılandı sen hala örüyon diyo örenbayan bennn

maşallh cnm ndn öyle yavs yapyon gelnce bitircem dyemi ayarldn kendni :) bn gecn yıl mıydı ondan öncemydı hatrlmym ama ördüğmde yılbaşna yetşrcem dye 2 haftda bitrmştim ben ki çok çabuk sıkılırım

haydi iyi geceler kızlarr. ben yatar.. bütün askerlerimzi Allahım korusun bize kavustrsuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…