- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.261
Hilalcim sesini duymaya alıştım sanırım her gün 1 gün duymasam kötü oluyorumAcaba birşey mi oldu
Öyle bide baskalarınada karışıyolar ama biz sallamıyorz hatta dalgasını bile gectik diyo bna daha 3 ay oldu bn askere geleli 5. ayımızda ayrılık konusması yapcaz ona göre hazır ol atabildigin kadar trip at diyoÖyle insanları takmicaksn he he diyip gecceksin
Öyle bide baskalarınada karışıyolar ama biz sallamıyorz hatta dalgasını bile gectik diyo bna daha 3 ay oldu bn askere geleli 5. ayımızda ayrılık konusması yapcaz ona göre hazır ol atabildigin kadar trip at diyoÖyle insanları takmicaksn he he diyip gecceksin
bısey olmaz kızlar askerıyede yanı yaptıgı seyler kısıtlı herseyı emır ıcınde zaten yatmalarında bıle emır alıyorlar onlarda her an ulasıp konusmak ıster ama yemın torenı hazrlıkları o kadar agır oluyor kı suan bı de acemılıkler hep kalabalık oldugundan telefon yetısmıyor , kart yetısmıyor en onemlısıde zaman yetmıyor zaten .. ondan bu kadar kasmayın kendınızı ... bıraz daha sakın olmanız gerekıyo
bısey olmaz kızlar askerıyede yanı yaptıgı seyler kısıtlı herseyı emır ıcınde zaten yatmalarında bıle emır alıyorlar onlarda her an ulasıp konusmak ıster ama yemın torenı hazrlıkları o kadar agır oluyor kı suan bı de acemılıkler hep kalabalık oldugundan telefon yetısmıyor , kart yetısmıyor en onemlısıde zaman yetmıyor zaten .. ondan bu kadar kasmayın kendınızı ... bıraz daha sakın olmanız gerekıyo
haklısın cnm insan birbirne güvndkten snra raht olr tabi bak arnzda espri bile olmş :) :)
Ezgimmm haklısın ama çok özledim sesinide duymuyorum 30 saattir
sağl ttlm ne güzl konştn yaa :) içime su serpiyo byle duyunca .herks dyo askere gtti babasnn yeri deglki arasn dye. bnada bgn dedi ztn 500 600 asker var 4 telfn var aryamzsm merk etme diye.de seslerini bol bol duycağmz zamnlar gelcek :44:
Etkilenmş seninki ama o laflardan anlaşılan sende dersin ne kadar sevdigini ne olursa olsn bırakmicagını hep yanında oldugunu ki kendisini iyi hissetsin cünkü morale ihtiyacları oluyo
Ezgimmm haklısın ama çok özledim sesinide duymuyorum 30 saattir
bılıyorum benımde oyle donemlerım oldu cok ... ama duzene gırcek bırazcık sabır sadece hayaatımmm sızıde anlıyorum zaten bı sesını duyabılıyoruz o da olmayınca ıyıce moral bıtıyo ınsanda ama sabır en azından su ılk ayda ..
sağl ttlm ne güzl konştn yaa :) içime su serpiyo byle duyunca .herks dyo askere gtti babasnn yeri deglki arasn dye. bnada bgn dedi ztn 500 600 asker var 4 telfn var aryamzsm merk etme diye.de seslerini bol bol duycağmz zamnlar gelcek :44:
Hilalcim aynı durumdayızİnş. yarın onların sesiyle uyanırız bebeğimm
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 10. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 159
... ezgisaygin ... 174
... yuppisi ... 177
... Snt55 ... 197
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 251
... zeytinagaci ... 260
... KUBB88 ... 274
... hnf25 ... 275
... Kanaryam35 ... 276
... blss ... 277
... KorEc ... 277
... nira87 ... 277
... mystery123 ... 278
... yunay ... 278
... ARAZIM ... 280
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 358
... hilal1108 ... 358
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 10. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 159
... ezgisaygin ... 174
... yuppisi ... 177
... Snt55 ... 197
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 251
... zeytinagaci ... 260
... KUBB88 ... 274
... hnf25 ... 275
... Kanaryam35 ... 276
... blss ... 277
... KorEc ... 277
... nira87 ... 277
... mystery123 ... 278
... yunay ... 278
... ARAZIM ... 280
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 358
... hilal1108 ... 358
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Tavsiyelerini dikkate alıcam bebeğimYarın arar inş. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?