93/3 asker yolu bekleyenler

Hilalcim sesini duymaya alıştım sanırım her gün 1 gün duymasam kötü oluyorum Acaba birşey mi oldu

bısey olmaz kızlar askerıyede yanı yaptıgı seyler kısıtlı herseyı emır ıcınde zaten yatmalarında bıle emır alıyorlar onlarda her an ulasıp konusmak ıster ama yemın torenı hazrlıkları o kadar agır oluyor kı suan bı de acemılıkler hep kalabalık oldugundan telefon yetısmıyor , kart yetısmıyor en onemlısıde zaman yetmıyor zaten .. ondan bu kadar kasmayın kendınızı ... bıraz daha sakın olmanız gerekıyo

haklısın cnm insan birbirne güvndkten snra raht olr tabi bak arnzda espri bile olmş :) :)

O tür insanlar geçmişte sorun yaşamıştır büyük ihtimal. Gerçek sevgiyi aşkı yaşamadığı için başkasının yaşamasını istemiyor veya istesede var olduğuna inanmıyor :26: Tamam diyip geçmekten başka çare kalmıyor malesef canım :26:

Ezgimmm haklısın ama çok özledim sesinide duymuyorum 30 saattir

sağl ttlm ne güzl konştn yaa :) içime su serpiyo byle duyunca .herks dyo askere gtti babasnn yeri deglki arasn dye. bnada bgn dedi ztn 500 600 asker var 4 telfn var aryamzsm merk etme diye.de seslerini bol bol duycağmz zamnlar gelcek :44:

haklısın cnm insan birbirne güvndkten snra raht olr tabi bak arnzda espri bile olmş :) :)

Etkilenmş seninki ama o laflardan anlaşılan sende dersin ne kadar sevdigini ne olursa olsn bırakmicagını hep yanında oldugunu ki kendisini iyi hissetsin cünkü morale ihtiyacları oluyo

Tavsiyelerini dikkate alıcam bebeğim Yarın arar inş. :26:

kızlar bu gtme muhabbeti ne ya kim kimi kovdu bn anlamdm geç kaldm snrm. bizmle ilgili bi problem mi var yksa

Ezgimmm haklısın ama çok özledim sesinide duymuyorum 30 saattir

bılıyorum benımde oyle donemlerım oldu cok ... ama duzene gırcek bırazcık sabır sadece hayaatımmm sızıde anlıyorum zaten bı sesını duyabılıyoruz o da olmayınca ıyıce moral bıtıyo ınsanda ama sabır en azından su ılk ayda ..

İnş. Tuğbacımm,

Etkilenmş seninki ama o laflardan anlaşılan sende dersin ne kadar sevdigini ne olursa olsn bırakmicagını hep yanında oldugunu ki kendisini iyi hissetsin cünkü morale ihtiyacları oluyo

cnm bnmkisi çok duyusal ya tam bi balk burcu her şeyi kafasına takr en ufak bişey onun için büyür. ondan kafama takldı çalsyrum dye de kafsı bnde yani blmyrum nlcak gtmedn önce bunu çok konstk ama işten çıkmam için elnden geleni yapck snrm :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 10. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 159

... ezgisaygin ... 174

... yuppisi ... 177

... Snt55 ... 197

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 251

... zeytinagaci ... 260

... KUBB88 ... 274

... hnf25 ... 275

... Kanaryam35 ... 276

... blss ... 277

... KorEc ... 277

... nira87 ... 277

... mystery123 ... 278

... yunay ... 278

... ARAZIM ... 280

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 358

... hilal1108 ... 358

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

amaaaan bı ara bız o kadar cok konusmaya basladık kı bende sasırmıstım zaman yaaa bı kerede 2 gun konusmadık geberdım meraktan boyle ondan o kadar kotu dusunmeyın bı de bısey olmaz ne gelıcek baslarına en fazla bak evet cok kotu ama yemekerden dolayı ecenın sevgılısının mıdesı falan kotu olmus o tarz bısey olur bu yanı onun harıcınde emır altında garıpler yasıyolar yanı alıscaksınızzz ben artık aramadıgında dırek kotu oluyorum sesını duymadıgımdan ama dıyorum kı ya bı gorev vermıslerdır ya egıtım ya ıctıma ya yemek anladın mı baska bısey yok zaten..

heyoooooooooooooooooooooooooooooooo 2.sıradayım

1 gun daha bittiii 1 gün daha yaklastik şükürler olsuuunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…