- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.161
meraba ben irem 93/3 olarak benim de sevgilim askerde. Beni de aranıza kabul ederseniz çok seviniriim :) Herkese Allah sabır versiin.
meraba ben irem 93/3 olarak benim de sevgilim askerde. Beni de aranıza kabul ederseniz çok seviniriim :) Herkese Allah sabır versiin.
ben de cevap veririim sıkıntı yok :)Hoşgeldin İremcimmmmm
Ben seni tanıyorum ama arkadslar meraklı sorarlar sna şimdi
memnun olduum :) inşallah zaman çok çabuk geçeer :)Canım bende Hilal ben 93/4 üm :) aminnn hepimize inşallah :)
memnun olduum :) inşallah zaman çok çabuk geçeer :)
Hosgeldiiinn canııım biliyoruz seni ece'denHazal bendee memnuun olduum
Mutluluğu aynı anda paylaşıcaz o zamanHoş geldin canııım, biz haberini almıştık senin Ece'den.
Çağla bende senin devreden, hatta aynı şafaktan
Amin canım herkese inşallah
bende memnun olduum :) umarım iyi vakit geçiririz buna inanıyoruum :)
Mutluluğu aynı anda paylaşıcaz o zaman
Evet biraz öyle olacak sanırım
Çok zaman geçmedi mii artık gelsinleeer :S
hoşgeldin irem kardeş.
anlat bakalım neredensin?
sevgilin nerde?
ne zmandır birliktesiniz?
Özlem açısından çokça uzun zaman geçmiş gibi ama daha yarılamadılar be canım
Senin askerin nerede bu arada ?
Bayburt. Eceninkiyle aynı zaten Eceyle de onlar sayesinde tanıştık :)
Hoşbulduk. Sakaryadanım, sevgilim bayburtta Ece'nin sevgilisiyle beraberler. 2 buçuk senedir beraberiz :)
Hoşbulduk. Sakaryadanım, sevgilim bayburtta Ece'nin sevgilisiyle beraberler. 2 buçuk senedir beraberiz :)
.....................................................................................Bayburt. Eceninkiyle aynı zaten Eceyle de onlar sayesinde tanıştık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?