- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.121
Mecbur öğrendik bebeğimoturup bardak bardak iciyolar ya anlamıyorum acaip geliyo
Aman ya çay zararlı bnde çay sevmem anca 1 bardak içerim oda hatr için ama bi kere koraylara gittim korayın büyükannesi illa çay iç kızım diye tutturdu 5 bardak çay içmştim hatır için
kızlar bn kaçıyrum yapcagm işler varhepmnz Allaha emanet oln sizleri seviyoruum Allahm hepmzn askerlerni korusun hemmen bze kavstrsun AMİİİN... hayrlı akşmlar yoldaşlarım görüşürük
Aman ya çay zararlı bnde çay sevmem anca 1 bardak içerim oda hatr için ama bi kere koraylara gittim korayın büyükannesi illa çay iç kızım diye tutturdu 5 bardak çay içmştim hatır için
kızlar bn kaçıyrum yapcagm işler varhepmnz Allaha emanet oln sizleri seviyoruum Allahm hepmzn askerlerni korusun hemmen bze kavstrsun AMİİİN... hayrlı akşmlar yoldaşlarım görüşürük
hatır için çiğ tavuk yenir derler.
ben de karides yemiştim ben de bi kere bi hocamı kıramayıp
Eki Görüntüle 860308
hatır için çiğ tavuk yenir derler.
ben de karides yemiştim ben de bi kere bi hocamı kıramayıp
Eki Görüntüle 860308
Öğkkk bunlar çok çirkin
böyle ağzında çıtır çıtır yapıyor
gerçekten çok kötü görüntüsü
böcek ya resmen
Herkesciklere iyi akşamlar kızlar
Nasılsınız bakalımm
Nasılsınız bakalımm
hoşgeldin seroşş
biz iyiyiz
senden naber?
İyi akşamlar seroşcuğum, iyiyiz , muhabbet sohbet işte, sen nasılsın
Nasılsınız bakalımm
İyi akşamlar canım hoşgeldin :) iyiyiz Sağol sen nasılsın :)
İyiyiiim canııım
Nasıl gidiyooor alıştın mıı bakalım
canım valla iyi ki buradayız hepimiz yoksa günler geçmezdi.
ben de eşimi bekliyorum
Denizli de yapıyor ustalığınıı
canım sonuçta hepimizin önünde aynı uzun yol var, birlikte oyalanıyoruz, geçiriyoruz bu günleri işte.
Askerlerimize isimlerimizin baş harflerini işlediğimiz mendil göndericez, var mı katılmak isteyen???
Yavastan alışıyorum gibi, sayenizde
Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler
Ne demeeek her zaman yanındayız yeni yarenlerin bizde devrecilik yok askeriyedeki gibi
Ahh alışman ne güzeel ben yemin törenine kadar ağlamıştım hiç bitmicek sanıyodum valla bi ara ama yarısı bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?