93/3 asker yolu bekleyenler

Mecbur öğrendik bebeğim oturup bardak bardak iciyolar ya anlamıyorum acaip geliyo

Aman ya çay zararlı bnde çay sevmem anca 1 bardak içerim oda hatr için ama bi kere koraylara gittim korayın büyükannesi illa çay iç kızım diye tutturdu 5 bardak çay içmştim hatır için

Aman ya çay zararlı bnde çay sevmem anca 1 bardak içerim oda hatr için ama bi kere koraylara gittim korayın büyükannesi illa çay iç kızım diye tutturdu 5 bardak çay içmştim hatır için

Hatır için 5 bardak çay mı ohhh masallaaahhhh

kızlar bn kaçıyrum yapcagm işler var hepmnz Allaha emanet oln sizleri seviyoruum Allahm hepmzn askerlerni korusun hemmen bze kavstrsun AMİİİN... hayrlı akşmlar yoldaşlarım görüşürük

Sende Allah a emanet ol bebeğim amiin iyi aksamlar

hatır için çiğ tavuk yenir derler.
ben de karides yemiştim ben de bi kere bi hocamı kıramayıp

Eki Görüntüle 860308

Yaaa aklima gelmemisti bu.ocak ayinda emreyle 5.senemiz olck.biseyler yollamak istiyorm die dusndm bgn.ekstra kek borek corek yapsam olmuyo kargo yaklasik 6gunde gidiyo cnku.bak bu fikir guzelmis:)aklima baska hcbisi gelmiyo

Ne demeeek her zaman yanındayız yeni yarenlerin bizde devrecilik yok askeriyedeki gibi

Ahh alışman ne güzeel ben yemin törenine kadar ağlamıştım hiç bitmicek sanıyodum valla bi ara ama yarısı bitti gitti

Ohhh be güzel darısı hepimizn başına o yarisida bitsin kavusalim hepimizzz

Kızlar bu arada mendil işleme yapcakmissiniz bende katilmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…