- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.561
Aynen defter adı altında ansiklopedi arıyorum gibi bir durum benimki yani
Benim düşüncemde kalemler bunların ya siyah rengi ya da lacivert rengiydi ama bilemedim şimdi
Eki Görüntüle 862872
bunların mürekkebi arka sayfaya geciyorbenım defterı cok kotu yapmıstı yenı alıp tekrar yazdm baska renklı kalemle
Asetat kalemindense bunlar daha iyi diye düşünmüştüm ama fos çıktı bu da desene
İnternette falan resmi varsa bir göstersene be canım senin arkaya geçmeyen kalemleri
bebegm telefondan gırdgm ıcın resmi yukleyemedım buraya reynolds kalem yaz cıkıyo
Hııı biliyorum bu tükenmez kalemleriii, teşekkür ederim yavruum
rica ederım canım ne demekbenım defterım 420 sayfa cok kokoş bişey akşam resmını yuklerım
Tünaydınnnn
Eve yeni gelebildim sınavdaydım kızlar nabersinz inş güzel bi gün olur
Hoş geldiiiin, nasıldı bakalım sınav
Vallahi iyi olmaya çalışıyorum ne olsun, telefon başında bekliyorum her zamanki gibi :26:
Senden naberr
aman zordu ama yaptım sanırım bakalm
Bende iyiyim ya yine arayamadı mı seninki :26:
Kızçelerimm naber
Sınav moduna girmiş bulunmaktayım bir hafta boyunce nette yokum sanırıımm girsemde çok az bakar çıkarım
Beni özleyin
Yaa bu hafta sonu 3 saatlik de olsa çarşımız vardı normalde.
En son beni dün sabah 07.17 de arayınca bende uyku sersemliği hangi gün olduğunu sormayı unutmuşum.
Çıksaydı hemen hemen teslim olacağı saat geldi çattı, bu saate kadar çoktan nete girerdi. Çarşıya çıkıcam nasılsa diye sabahtan arayıp haber vermemiş olabilir, ya da işte çıktıktan sonra ararım demiş olabilir diye düşündüm başta ama bu saat oldu demek ki bugün değildi çarşısı. Ee diyorum o zaman çarşı bugün değilse arardı çoktan bu saate kadar, hafta sonları 11-12 gibi arıyor çünkü. Kafam karıştı biraz yani
Özleriz, özleriz
Darısı benim başıma yaa, ilk vize haftası geçti hala daha giricem o moda inşallah
Bence çaşıya cıkmamştır ama haberde verememştir belki yine kuyruk fln varsa bilmiyorm yani illaki arar ama :26:
iki haftaya yayılması ne kadar güzel bir nimetmiiişş
Benim 7 gün pazara kadr ve 9 tane sınavım var
Ayyyyy bu mendil işi bni deli etti
harfleri secemiyorum offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?