- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.521
Bu baktıklarım alttaki siteden de, canlı olarak D&R mağazalarından bakmıştım yavrum orada da çok güzelleri var ama dediğim gibi sayfaya taktım kafayı. 365 sayfalık da ansiklopedi gibi defteri de nereden bulacaksam işte
Ofix.com - ofis malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, büro malzemeleri
Evt d&r da bu defterler 100 120 yaprak hep
aaaa bak ne buldummmmmm180 e bile razıyım şuanda bari 2 defter olsun ki ona bile ehh yani gözüyle bakıyorum
Ne bulduuuuuuuun
O senin defter 192 yaprakmıs Krafton Büyük Kalemli Deri Defter 64251-9 | 52,99TL - D&R : Kirtasiye
İyi değilmi sencede 2 tane alırsın tamam işte
Bunun yeşilsiziydi benim bulduğum, sayfa sayısı gözümden kaçmış benim bu iyiymiş bak, olmadı bundan alırım yani iki tane
Evet iki tne tam oluyo 15 sayfa filan artıyo onlarada artık arada 2 sayfa yazarsın
Da ben bi deftere 50 lira vermezdim sanırım yeni fark ediyorum fiyatını
Asil duruyor çok yaa krafton defterler, daha iyi bir şey bulamadım açıkçası ahh keşke bulsam da dediğin gibi vermesem ki o yeşilli de öyle çok içime sinmedi zaten, yeşilsiz olsa neyse de
Belki değişik desenleri vardır ben ilerki sayfalara bakmadım bak istersen bi bazen internette bulabiliyosun mağazasında bulamadğın bişeyi
Aynen öyle bir şeyler yapıcam artık, zaten diyorum ki haziranda okul bittikten sonra benim bol bol boş vaktim olacak, kısmetse plakalara da düşmüş olucaz o günlerde o boşlukta sıkıntıdan o ara geçiririm yani. Ahh ben bir defteri bulsaydım :26:
Zaten sen araştırıp bulasıya kadar şu sınavlarını filan atlat başından herşeyi at öyle basla senin içn zor olcak biraz o kadar sayfayı yazmak ama aşkla yazarsın eminimmm
Okurken tekrar tekrar duygulanıyorum benim korkum sayfaları batırmak, yazmak bir yana yanii
Onun da bi anısı oluyo bak ben ilk zamanlar hep ağlıyomuşum heralde bide plot kalemle yazıyorum böyle boya gibi çıkmıs yazı okunmuyoAma değiştirmedim görsünn anlasın
Defteri erken temin etsem de şimdi yaptığım gibi ilk önce kağıda yazıcam ben yine, bir örnek de bende dursun istiyorum.
Elimdeki kağıtlara hep kurşun kalemle yazdım ben ondan damlayan göz yaşları çok belli etmiyor kendini ama deftere ne olacak görücez
Valla kıymetimizi bilsinler neler yapıyoruz onlar içinHadi bakalımmm kuzum
Suan beyaz show da emreyle bizim sarkimiz caliyor.bn byle sarkilardan uzak durmaya calisirken((
Nesi varki inanki ahh şu ömrümunnnnSuan beyaz show da emreyle bizim sarkimiz caliyor.bn byle sarkilardan uzak durmaya calisirken((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?