93/3 asker yolu bekleyenler

Bunun yeşilsiziydi benim bulduğum, sayfa sayısı gözümden kaçmış benim bu iyiymiş bak, olmadı bundan alırım yani iki tane

Evet iki tne tam oluyo 15 sayfa filan artıyo onlarada artık arada 2 sayfa yazarsın
Da ben bi deftere 50 lira vermezdim sanırım yeni fark ediyorum fiyatını

Evet iki tne tam oluyo 15 sayfa filan artıyo onlarada artık arada 2 sayfa yazarsın
Da ben bi deftere 50 lira vermezdim sanırım yeni fark ediyorum fiyatını

Asil duruyor çok yaa krafton defterler, daha iyi bir şey bulamadım açıkçası ahh keşke bulsam da dediğin gibi vermesem ki o yeşilli de öyle çok içime sinmedi zaten, yeşilsiz olsa neyse de

Asil duruyor çok yaa krafton defterler, daha iyi bir şey bulamadım açıkçası ahh keşke bulsam da dediğin gibi vermesem ki o yeşilli de öyle çok içime sinmedi zaten, yeşilsiz olsa neyse de

Belki değişik desenleri vardır ben ilerki sayfalara bakmadım bak istersen bi bazen internette bulabiliyosun mağazasında bulamadğın bişeyi

Belki değişik desenleri vardır ben ilerki sayfalara bakmadım bak istersen bi bazen internette bulabiliyosun mağazasında bulamadğın bişeyi

Aynen öyle bir şeyler yapıcam artık, zaten diyorum ki haziranda okul bittikten sonra benim bol bol boş vaktim olacak, kısmetse plakalara da düşmüş olucaz o günlerde o boşlukta sıkıntıdan o ara geçiririm yani. Ahh ben bir defteri bulsaydım :26:

Zaten sen araştırıp bulasıya kadar şu sınavlarını filan atlat başından herşeyi at öyle basla senin içn zor olcak biraz o kadar sayfayı yazmak ama aşkla yazarsın eminimmm

Onun da bi anısı oluyo bak ben ilk zamanlar hep ağlıyomuşum heralde bide plot kalemle yazıyorum böyle boya gibi çıkmıs yazı okunmuyo Ama değiştirmedim görsünn anlasın

Defteri erken temin etsem de şimdi yaptığım gibi ilk önce kağıda yazıcam ben yine, bir örnek de bende dursun istiyorum.
Elimdeki kağıtlara hep kurşun kalemle yazdım ben ondan damlayan göz yaşları çok belli etmiyor kendini ama deftere ne olacak görücez

Valla kıymetimizi bilsinler neler yapıyoruz onlar için Hadi bakalımmm kuzum

Valla kıymetimizi bilsinler neler yapıyoruz onlar için Hadi bakalımmm kuzum

Bilsinler vallahi, millet askerliğini yapmış işini gücünü okulunu vs tüm düzenini kurmuş bulur kendine, biz düzenimizi kendimiz oturtmaya çalışıyoruz kaldı ki askerlik gibi zorlu bir sınavla. Ne yapsalar hakkımızı ödeyebilirler acaba diye düşünüyorum bazen, gerçi cevabımız belli yani sen beni sev, benden vazgeçme o kafiii, aşk zor iş

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 16. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 153

... ezgisaygin ... 168

... yuppisi ... 171

... Snt55 ... 191

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 245

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 254

... seval23 ... 258

... KUBB88 ... 268

... hnf25 ... 269

... irmtyfn ... 270

... Kanaryam35 ... 270

... blss ... 271

... KorEc ... 271

... nira87 ... 271

... mystery123 ... 272

... yunay ... 272

... ARAZIM ... 274

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 352

... tuqbaCadi ... 352

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…