93/3 asker yolu bekleyenler

Of kızlar bi iyi hissediyorum bi kötü. Şu usta birliğinde gidecekleri yer belli olsada artık bir rahat nefes alsak değil mi ?
Hepimiz çok zor günler geçiriyoruz giden içinde zor kalan için de .Bizim Allah'tan kavga gibi bir durumumuz olmadı ama olanlara da tavsiyem onların en büyük desteği biziz.Ve daralsak sıkılsak en azından şöyle bir dolanırız açar camı mis gibi hava alırız bi sigara yakarız.Ama onlar hep emir altında.İnsan için en zor şey özgürlüğünün alınması.Ben onların mantıklı düşünememesini çok normal görüyorum.Ne kadar bizi kırsalarda ,saçma sapan konuşsalarda,haksız olsalarda alttan alması gereken tarafın biz olduğunu düşünüyorum.

ben de bugün eşime sordum ne zaman belli olacak diye
2 hafta sonra belli olacak dedi :18:
o zamana kadar rahat uyku yok bize
inşallah iyi yerler çıkar

Evet yaa artık şu yerler belli olsun. Şu lanet olasıca acemilik bitsin de artık şu iletişim olayı bir düzene girsin yaa. Karnıma ağrılar giriyor artık arayamadığı günlerde. Sıçrayarak uyanmaktan uykumdan yoruluyorum bazen :84:

benimki nispeten iyi bir yerde galiba.
her gün arayabiliyor.
hem kartlı tel var hem cep tel. sokmuş bir arkadaşı içeriye.

benimki nispeten iyi bir yerde galiba.
her gün arayabiliyor.
hem kartlı tel var hem cep tel. sokmuş bir arkadaşı içeriye.

Gittiği ilk hafta dışında bizim de bu haftaya kadar sıkıntı olmamıştı. Her gün arıyordu hatta günde iki kez aradığı bile olmuştu ama ne zaman şu yemin töreni geçti, evci izninden döndü o günden beri sıkıntılıyız. Çarşambaya kadar arayamamıştı pazar gününden, şimdi yine yok iki gündür. Yarın arar belki de meraktan bir hal oldum yani

Son düzenleme:
Sizi en iyi anlayan bizlerizz belkide.En son yaşayanlar olarakk Ahh usta birliğini beklemek o kadar zor kiii inşallah hayırlısıyla iyi yerlere düşer sevdiklerinizz..Önemli olan rahatı doğuya giderlerse de üzülmeyinn Rabbim kötü şeyler yazmasın hakkında bişey olucağı varsa yanınızda da olur Allah hayırlısını versn ve korusun:26::26:Hepinize hayırlı teskereler bayanlarr

evet siz bizden 1 öncekilersiniz
bizimkilerden sonra da 1 devre gelse de biz de kıdemli olsak

evet siz bizden 1 öncekilersiniz
bizimkilerden sonra da 1 devre gelse de biz de kıdemli olsak

ilk günlerde bana da burdaki kızlar geçicek diyodu ama hiç inanmıyodum sürekli ağlıyodum ama geçiyo işte 200 lere gün sayıyorum sonra yarılamak için sayıcaz Allah izin verirse bir gün de doğan güneş

ben de hiç inanmıyorum zamanın geçeceğine. o aşamadayım şu an malesef
senin sevgilin nerede?

aynı benim esimde oyle canım onun kolunu taburunu bilyormusun belki aynı yerdelerdir benimkyle
ne zaman tarih veriyomu seninki dagıtımları

Bugün sordum öğrendim 1.kol 4.tabur 47.tim dedi sanırım ama tam emin değilim :)

ben de hiç inanmıyorum zamanın geçeceğine. o aşamadayım şu an malesef
senin sevgilin nerede?

Şimdi sana boş konuşuyo gibi geliyoruz o zaman bizz ama bak şu acemiyi bitirin ondan sonra görceksin zamanın geçtiğinii
Acemiliğimiz Bilecik ti canım şimdi Tokat ta sevdiğiim

askerın nasıll ohh safagını gordukce valla aglayasım gelıyo

20 yaşındayım büşra adım gidicek açıköğretim için askerlk şubesine gtmesi lazım yaşıda 29 kesin gidiyo işte askerlk şubesine gdnce belli olucak ne zaman gtceği

anladım canımmmm bende 20 yasındayım memnun oldum tekrardan hayırlısıyla gıtsın gelsın ya zaten yasıda buyukmus ne kadar erken gıderse o kadar ıyı onun ıcın bızımkının komutanı falan mesela hep 26 yasında kendınden 3 yas buyuk dıye artıstlık yapıyo bılmemne aman neler dıyo koyuyor adama yanı o yuzden bı an once bıtırır hem aradan cıksın hayatına yoluna devam eder etken bu sonucta cok buyuk

aa eşime sordum falan konusuyosunuz yanii e süpeeeeerrrr

evet aradı konuştuk anlaştık
o da dayanamamış

sen beni orada bekliyor olmasan ben bu askerliği yakarım bir dakika katlanılacak bir yer değil burası diyor ya benimki.
sinirlerim çok bozuk vs. dedi
1 kişi geçen hafta izne çıkmadan önce içtimaya gelmemiş.
o bir kişi yüzünden yarım gün bütün bölük ceza almışlar
2 kişi kavga etmiş, yine hepsine ceza verilmiş.

böyle olunca bunalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…