93/3 asker yolu bekleyenler

çarşıları kitleniyo bi de o daha kötü oluyo bi kaç kişi yüzünden evet zor oluyo ama işte alışcakkkk sana patlıcak nazı sana geçiyo yapçak bişey yok sevgisi vs değişmekte değil bu bazen insana acaba aramız bozuldumu hissi versede yok yani öyle bişey orasını bize patlatıyolar

askerlk yuzunden işte bulamıyo hep olumsuzluk bi gtse gelse btcek butun yük kalkcak okuyo musun hayatım

askerlk yuzunden işte bulamıyo hep olumsuzluk bi gtse gelse btcek butun yük kalkcak okuyo musun hayatım

evet canım acıktan lısem bıtıyor stılıstlık egıtımı alıyorum bı yandanda :) bu sene son senem zaten unı falan oyle ıste benımde sen napıyorsunnn evet haklısın zaten askerlık olayından cok zorlanır gıtmezse falan iş konusunda

Herkese merhabalar,günü yarıladık sayılır yarın inş çarşı izni günü ve heycanla bekliyorum

Herkese merhabalar,günü yarıladık sayılır yarın inş çarşı izni günü ve heycanla bekliyorum

Biz o şansı şu lanet olasıca ttnet yüzünden teptik bugün yaa. Gelmedi bir türlü kahrolasıca internet.
Yazını görünce kendim konuşabilecekmişim gibi sevindim canım yani iyi değerlendirin yarını

Bugün müydü sizin çarşı izni :S genelde pazar olur benim bildiğim ama çavuşsa cumartesi pazar oluyo

Bugün müydü sizin çarşı izni :S genelde pazar olur benim bildiğim ama çavuşsa cumartesi pazar oluyo

Yok canım normal er benimki. Bugünmüş evet çarşı izni, kaç gündür konuşamıyorduk bu sabah öğrendim ben de ama internet gelmedi bir türlü ve ben göremedim onu yaa

Yok canım normal er benimki. Bugünmüş evet çarşı izni, kaç gündür konuşamıyorduk bu sabah öğrendim ben de ama internet gelmedi bir türlü ve ben göremedim onu yaa

Kızlar konuya daldm ama çarşının çavuş er falan hiç farketmio günü...Genelde bi hafta cumartesi ise diğer hafta pazar oluo ya da kendileri seçiyolar...Benim erkek arkadaşım çavuş ama öyle erler şu gün çavuşlar bugün yok kimin çarşısı ne güne yazıldıysa o gün çıkar ...

Hadi ya senin adına üzüldüm ama üzme kendini en kötü bir hafta sonra görüşürsünüz bizde sadce yarım saat görebiliyoruz birbirimizi cünkü hafta sonu kursum oluyo bn eve gelene kadar saat 3 ü buluyo pazarı iple cekiyorm ama yarım saat bile yetiyo işte inş haftaya sabhtan akşama kadar görüşürsünz bugünün acısını cıkarrsınz

Ispartada acemi birliğinde çavuşlar cumartesi ve pazar olmak üzere 2 gün cıkıyo çarşı iznine sevgilimin faceine girip gördüm çarşı izninde olanları yazılarından ama yarın hepsine çarşı izni var çavuş yada normal er hepsi izinde olcak yerine göre değişiyodur belki...

Benim pek bir bilgim yoktu o konuda. Daha ilk çarşımız ve bana ulaşacak fırsatı olmadığından sabah çıkınca öğrendim hatta

Haftaya çıkıp gidesim var yanına o derece canımı sıktı bugünkü durum. Çocuk telefonu olmadığı halde birilerinden telefon bulup beni arıyor nete gel demek için, millet dışarıda fink atarken internet cafe'ye tıkılıyor ama ben şu ttnet yüzünden internete giremiyorum. Allah'tan kızmadı bari de iyice canım sıkılmadı. Asker falan ama yine de anlayışlı çocuk yani ben olsam deliye dönerdim. Bir şey söylemedi garibim olsun aşkım bak hiç kafana takma, arkadaşların yanına geldim ben de dedi. Canını yediğim yaa

İnşallah canım valla Valla yarım saat bile olsa ilaç gibi gelir tatlım yaa, hasret kaldık çocuklara o kadar

Ben seninkinin yerinde olsam sna kızmazdm ama oturur aglardm hrhlde Sonucta senin sucun olan bi durum yok ortada.
Hasret kalma konusundada walla webcam den görüşsen bile bu seferde şey oluyosun ya bu kameradan niye elimi uzatıp dokunamıyorm fln diye sinir oluyorm :90: Allah kimseyi sevdiginden bu kadar ayrı bırakmasın ya

Olur mu öyle şey canım. Sevinci de üzüntüyü de hep beraber paylaşıyoruz burada. Niye demeyesen ki ? Ben çokça mutlu oldum senin adına

Bni dün akşam aradı bna gıcıklık yapıyo diyoki çarşı izninde arkadslarla takılcam onlar çapkınlık yapıyo kızlara bakıyo bnada bşyler öğretsinler diyo.Bende dedim içine siniyosa yap ama yanıma geldiğindede asker nasıl dövülür bndende onu öğrenirsin dedim tamm tmm diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…