- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
evet aradı konuştuk anlaştık
o da dayanamamış
sen beni orada bekliyor olmasan ben bu askerliği yakarım bir dakika katlanılacak bir yer değil burası diyor ya benimki.
sinirlerim çok bozuk vs. dedi
1 kişi geçen hafta izne çıkmadan önce içtimaya gelmemiş.
o bir kişi yüzünden yarım gün bütün bölük ceza almışlar
2 kişi kavga etmiş, yine hepsine ceza verilmiş.
böyle olunca bunalmış
anladım canımmmm bende 20 yasındayım memnun oldum tekrardan hayırlısıyla gıtsın gelsın ya zaten yasıda buyukmus ne kadar erken gıderse o kadar ıyı onun ıcın bızımkının komutanı falan mesela hep 26 yasında kendınden 3 yas buyuk dıye artıstlık yapıyo bılmemne aman neler dıyokoyuyor adama yanı o yuzden bı an once bıtırır hem aradan cıksın hayatına yoluna devam eder etken bu sonucta cok buyuk
askerlk yuzunden işte bulamıyo hep olumsuzluk bi gtse gelse btcek butun yük kalkcak okuyo musun hayatım
Herkese merhabalar,günü yarıladık sayılır yarın inş çarşı izni günü ve heycanla bekliyorum
Biz o şansı şu lanet olasıca ttnet yüzünden teptik bugün yaa. Gelmedi bir türlü kahrolasıca internet.
Yazını görünce kendim konuşabilecekmişim gibi sevindim canım yani iyi değerlendirin yarını
Bugün müydü sizin çarşı izni :S genelde pazar olur benim bildiğim ama çavuşsa cumartesi pazar oluyo
Yok canım normal er benimki. Bugünmüş evet çarşı izni, kaç gündür konuşamıyorduk bu sabah öğrendim ben de ama internet gelmedi bir türlü ve ben göremedim onu yaa
Yok canım normal er benimki. Bugünmüş evet çarşı izni, kaç gündür konuşamıyorduk bu sabah öğrendim ben de ama internet gelmedi bir türlü ve ben göremedim onu yaa
Kızlar konuya daldm ama çarşının çavuş er falan hiç farketmio günü...Genelde bi hafta cumartesi ise diğer hafta pazar oluo ya da kendileri seçiyolar...Benim erkek arkadaşım çavuş ama öyle erler şu gün çavuşlar bugün yok kimin çarşısı ne güne yazıldıysa o gün çıkar ...
Kızlar konuya daldm ama çarşının çavuş er falan hiç farketmio günü...Genelde bi hafta cumartesi ise diğer hafta pazar oluo ya da kendileri seçiyolar...Benim erkek arkadaşım çavuş ama öyle erler şu gün çavuşlar bugün yok kimin çarşısı ne güne yazıldıysa o gün çıkar ...
Hadi ya senin adına üzüldüm ama üzme kendini en kötü bir hafta sonra görüşürsünüzbizde sadce yarım saat görebiliyoruz birbirimizi cünkü hafta sonu kursum oluyo bn eve gelene kadar saat 3 ü buluyo pazarı iple cekiyorm ama yarım saat bile yetiyo işte inş haftaya sabhtan akşama kadar görüşürsünz bugünün acısını cıkarrsınz
Herkese merhabalar,günü yarıladık sayılır yarın inş çarşı izni günü ve heycanla bekliyorum
Haftaya çıkıp gidesim var yanına o derece canımı sıktı bugünkü durum. Çocuk telefonu olmadığı halde birilerinden telefon bulup beni arıyor nete gel demek için, millet dışarıda fink atarken internet cafe'ye tıkılıyor ama ben şu ttnet yüzünden internete giremiyorum. Allah'tan kızmadı bari de iyice canım sıkılmadı. Asker falan ama yine de anlayışlı çocuk yani ben olsam deliye dönerdim. Bir şey söylemedi garibim olsun aşkım bak hiç kafana takma, arkadaşların yanına geldim ben de dedi. Canını yediğim yaa
İnşallah canım vallaValla yarım saat bile olsa ilaç gibi gelir tatlım yaa, hasret kaldık çocuklara o kadar
benimki cezalı 2 hafta çarşı yok bu ilk haftası
Nerden çarşı izni dedim ya pişman oldum şimdi herkesin bi sorunu cıktı bu konudaSabretmekten başka çaresi yok işte
Olur mu öyle şey canım. Sevinci de üzüntüyü de hep beraber paylaşıyoruz burada. Niye demeyesen ki ? Ben çokça mutlu oldum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?